To víš že jo pane. Ale jsem sakra drahej.Welwet píše:Maraste.....nechtěl by jsi mě dělat tiskového mluvčího?
MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.4
Jsem se naučil od Blacka a myslím, že velmi dobřeMarast píše:A když se už nic jiného nepodaří, aspoň zvedneš skill. Tady Démon jistě rád vysvětlí.Welwet píše:hele, už mám lvl 91, tak kempím u Anyi nonstop imrvére..najdu lepší!
Gratulace jednoaktařům k překonání prvních překážek Teď už to půjde jedno od druhýho.
Jináč jsem teď pokořil lvl 92 na 93 bude zapotřebí Pindlovi na p3 1267x protřepat kožuch
@RIP: to je nasazeni, optimismus, to bude bodu
Prijdu z vecere a ze sklenky domu (priznam se, par sklenek) a DD porad hraje
@DD: je 0:01 dne 27.2. pojd uz spat a dej sanci ostatnim
Prijdu z vecere a ze sklenky domu (priznam se, par sklenek) a DD porad hraje
@DD: je 0:01 dne 27.2. pojd uz spat a dej sanci ostatnim
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Noc je ještě mladá a Pindl nechce nic pořádnýho dropnout
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Oni taky paří, jenom je nevidíš
Hele, já chci tu drogu taky!!! Doprčic kdy spíte? Co máte za práci že můžete furt pařit? ....
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Act 2 dokoncen a dalsi dva skorosmrtaky Brouci nedali skoro nic a Duriel vubec nic...Nejak mi to s tim hammerem nejde...Mno uvidime, pocitam, ze zabava zacne az se Spirity/Insight atd
na toho Hammera si zvyknout je docela těžký, on je navíc i o hubu často, ale jak má člověk spirity a přežije ve předu pár šlupek tak to začne být betelné ..
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem kladiva zkoušel, ale byl jsem s něma totáč levej Slovu "zkoušel" rozumějte asi 5 minut
Zapnu stream a půjdu něco pohonit, ať už konečně není SC na prvním fleku
Edit: Včera mě nějakej nadšenec sledoval do 3 do rána ...ale dost možná spíš někdo vykopřil u komplu
Aktualizovaná score tabulka
Zapnu stream a půjdu něco pohonit, ať už konečně není SC na prvním fleku
Edit: Včera mě nějakej nadšenec sledoval do 3 do rána ...ale dost možná spíš někdo vykopřil u komplu
Aktualizovaná score tabulka
Taktéž akt 2 dohrán
...už to pěkně frčí s tím blizzardem
Duriel taky nic nedal, alespoň jsem si složil Stealth a Leaf (dal jsem ho do hole s +2 Warmth, celkem mi tedy dává +8 Warmth, což je celkem nářez alespoň se neuchlastám k smrti )
...už to pěkně frčí s tím blizzardem
Duriel taky nic nedal, alespoň jsem si složil Stealth a Leaf (dal jsem ho do hole s +2 Warmth, celkem mi tedy dává +8 Warmth, což je celkem nářez alespoň se neuchlastám k smrti )
Act 3 dohran...Zatim je to takovej rozporuplnej pocit z tech kladiv, na moby pod urcitym uhlem dobry, ale na jedno konkretni monstrum bida...A to ho hraju uz snad podesaty a furt neumim mirit
RIP: tenhle pocit jsem měl taky....priostě ten hammer je specifickej..jinak ta kružnice není až tak těžká, horší je to když potkáš na hellu víc bosspacků archerů někde u sloupů
já jsem defakto na hellu vše řešil max FCR breakem a tím že jsem se mimo fana+ Extra strong nahnal pod vigorem přímo před příšery a začal kladivovat, většinou jsem stihl sejmout vše co jsem měl a chtěl, nakonec jsem takhle došel do LK za 2 hodiny
celkově vzato, první dva dny jsem si myslel vše jen né pozitiva, postupem času jsem to vychytal a je to dle mého nejvíc mazec char v D2
já jsem defakto na hellu vše řešil max FCR breakem a tím že jsem se mimo fana+ Extra strong nahnal pod vigorem přímo před příšery a začal kladivovat, většinou jsem stihl sejmout vše co jsem měl a chtěl, nakonec jsem takhle došel do LK za 2 hodiny
celkově vzato, první dva dny jsem si myslel vše jen né pozitiva, postupem času jsem to vychytal a je to dle mého nejvíc mazec char v D2
@RIP: Na to jak jsi remcal, tak jedeš rychle. Vždyť já jsem v ve 2. aktu NM. Tak ty jsi počítám po víkendu
@DD: Já koukal přes mobil asi do 0:15, pak jsem to zalomil.
@DD: Já koukal přes mobil asi do 0:15, pak jsem to zalomil.
Štěstí přeje připraveným...
Dark_Deamon: Díky.
Flammeus: Uvidíme, ale na HC jsem zatím celkově prošel tak akorát Normal, takže tentokrát aspirant na bednu pravděpodobně nebudu. Pro začátek stačí, když se dostanu někam, kde ta ZOD může alespoň padnout .
Jinak co se postupu týče, dojel jsem Normal. Ještě poběhám Pindla na P8, abych se trochu poexpil a hurá na Nightmare. Večer nahodím do výsledků první drobky co mi popadaly.
Flammeus: Uvidíme, ale na HC jsem zatím celkově prošel tak akorát Normal, takže tentokrát aspirant na bednu pravděpodobně nebudu. Pro začátek stačí, když se dostanu někam, kde ta ZOD může alespoň padnout .
Jinak co se postupu týče, dojel jsem Normal. Ještě poběhám Pindla na P8, abych se trochu poexpil a hurá na Nightmare. Večer nahodím do výsledků první drobky co mi popadaly.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Kdyby jsi vydržel o trochu dýl, tak by to bylo i s mluveným slovem Kecal jsem s Welwetem a slyšel bys, jak u Pindla kvičel, jak zapíchnutý prase, když se zachránil útěkem kamsi kdo ví kam s 80 life
Jinak Pindl 3000x zabit...
Dimensional Shard
Hydra Bow
Winged Harpoon
Berserker Axe
Sacred Armor
Scissors Suwayyah
2x Mal
3x skiller
Jinak Pindl 3000x zabit...
Dimensional Shard
Hydra Bow
Winged Harpoon
Berserker Axe
Sacred Armor
Scissors Suwayyah
2x Mal
3x skiller
Act 4 dokoncen...Diablo mi nezabil merce, takze to beru za uspech, protoze jinak uz ten chudak umrel uz snad 20x Dropy, ehm, neco jo, ale zadnej zazrak...Zatim to moc neresim a frcim dal
Dark_Deamon: no dovol, kultivovanější způsob strachu o svou řiť a toho že je pindl a můj merc svině jsi snad ještě nikdy neslyšel!
a bylo to 90 life!!
a bylo to 90 life!!
Dle mého skromného názoru je hammer nejlepší postava, protože dokáže fakt rychle a efektivně zabíjet. Nejlepší kombinace je s enigmou a teleportem, to pak nemá problém skoro nic, fakt je že do uber tristramu jsem s nim nikdy nešel, tam jsem raděj bral smitera..
Nejhorší protivníci jsou imune magic vyvolávači, a panenky.
Nejhorší protivníci jsou imune magic vyvolávači, a panenky.