MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
Marast: Pořád s tím zatím poněkud bojuju, už jenom čekám na ty RIPy, ale radost z dropu a připadného progressu je mnohem větší. Takhle má ta hra prostě něco navíc a je tu větší prostor se zlepšovat a posouvat dál.
Dark_Deamon: Jo jo zmijí se už nemůžu "dočkat" , do Teleportu jsem ani nedával bodík. Mimochodem gratulace k dropům, pěkně ti to tento turnaj padá.
Jinak jsem na NM odemkl Pindla a dodělal prozatím 65 level. Progress byl celkem v klidu, akorát lučištníci hned za Harrogathem a Frozen River mě trochu potrápili, ale když jsem šel opatrně, tak se to dalo.
No teď se pokusím nejspíš pohledat nějaké věcičky, Zatím jsem si udělal RW Stelth, Lore a Rhyme a pomocník dostal Insight. Jako další chci poskládat Spirit, jakmile někde seženu mečík. Ostatní výbavu mám převážně rare a nic extra, takže než se vydám na Hell, musím to nějak poladit.
Dark_Deamon: Jo jo zmijí se už nemůžu "dočkat" , do Teleportu jsem ani nedával bodík. Mimochodem gratulace k dropům, pěkně ti to tento turnaj padá.
Jinak jsem na NM odemkl Pindla a dodělal prozatím 65 level. Progress byl celkem v klidu, akorát lučištníci hned za Harrogathem a Frozen River mě trochu potrápili, ale když jsem šel opatrně, tak se to dalo.
No teď se pokusím nejspíš pohledat nějaké věcičky, Zatím jsem si udělal RW Stelth, Lore a Rhyme a pomocník dostal Insight. Jako další chci poskládat Spirit, jakmile někde seženu mečík. Ostatní výbavu mám převážně rare a nic extra, takže než se vydám na Hell, musím to nějak poladit.
Re: MF turnaj vol.4
Je to tam jsem zpatky ve hre doufám že už se nic neposere, tak sem ktomu sedl a jsem ve 3 aktu normal tak se vy vzadu těšte hrnu se jako voda
dropy:amulet 25 magic find a to samé boty jinak asi 12 bodu v tabulce nejsem si ted jistý časem doplnim progress
dropy:amulet 25 magic find a to samé boty jinak asi 12 bodu v tabulce nejsem si ted jistý časem doplnim progress
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Tak jsem dohral Normal...Nikde jsem se nezdrzoval, cemuz odpovida i relativne nizky lvl, a taky fakt, ze jsem nenasel ANI JEDNU runu vyssi nez THUL...To je fakt vopruz, kdyz potrebujete AMN a SOL jak sul, idealne ve vetsich poctech....Mno nic, jdu se trapit dal ...Navic mi to prislo nejaky heavy, jako jel jsem samozrejme furt p8, ale i tak 5. vlna a Baal mi dali nejak neobvykle zahulit
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Tak cílem pro mě hlavně je obohatit svůj grál. Zatím spokojenost. Ještě nějaká ta Jah by mohla padnout
Arawn: Z těch levnějších bys ještě mohl složit RW Rhyme. Dá ti to trochu MF a rezů
Smilee: Tak to je super, že ti to jede.
RIP: Tak hlavně opatrně. Na NM už nějaký komando může překvapit...však víš
Jinak já odcestoval k NM Mefovi. Jestli už ani on mi War Traveler nedropne, tak asi nikdo
Arawn: Z těch levnějších bys ještě mohl složit RW Rhyme. Dá ti to trochu MF a rezů
Smilee: Tak to je super, že ti to jede.
RIP: Tak hlavně opatrně. Na NM už nějaký komando může překvapit...však víš
Jinak já odcestoval k NM Mefovi. Jestli už ani on mi War Traveler nedropne, tak asi nikdo
RIP: Tak snad ty runy teď popadají rychle. Já jezdit teď celý Normal/Nightmare P8, tak abych si nosil rovnou rakev v inventáři.
Dark_Deamon: Jop, Rhyme už mám , uvažoval jsem ještě nad craftem Caster amuletu + opasku.
Dark_Deamon: Jop, Rhyme už mám , uvažoval jsem ještě nad craftem Caster amuletu + opasku.
Timto konstatuju, ze ZOMBik vybral vsechny dobry veci (cti unikaty a sety ) u toho prerostlyho kraviho dobytka...Me dal jen rare a magic k prdu...Mno, tak jsem se nasral a pobil jeste jeho par kamosu, a ti mi dali SHAEL a AMN, tak rekl bych trochu zadostiucineni
ZOMB:no, nezní to špatně
já si u Anyi pomalu začínám zařizovat barák, sháním si živnost a tak...už se budu blížit těm 10 hodinám u ní a zatím jsem se k ničemu lepšímu jak obyč +3traps nedostal, dostavuje se brutální frustrace
já si u Anyi pomalu začínám zařizovat barák, sháním si živnost a tak...už se budu blížit těm 10 hodinám u ní a zatím jsem se k ničemu lepšímu jak obyč +3traps nedostal, dostavuje se brutální frustrace
Mno dik Abych vsemu jeste nasadil korunu, tak jedinou AMN co jsem zatim mel jsem vrazil do prvniho 4socketoveho mece, co jsem nasel, jen me nejak nedoslo, ze je to obourucak
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Myslíš ten Morning Star doufámDark_Deamon píše:Tak tento krasavec mi padl poprvé v D2 kariéře Už je to 5.grailer v turnaji
Holt i mistr tesař si někdy blbě vloží runu do špatného meče.RIP píše:Mno dik Abych vsemu jeste nasadil korunu, tak jedinou AMN co jsem zatim mel jsem vrazil do prvniho 4socketoveho mece, co jsem nasel, jen me nejak nedoslo, ze je to obourucak
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP píše:Mno dik Abych vsemu jeste nasadil korunu, tak jedinou AMN co jsem zatim mel jsem vrazil do prvniho 4socketoveho mece, co jsem nasel, jen me nejak nedoslo, ze je to obourucak
Marast: Tak určitě
Tak ted me malem sejmuli pri stupidni prochazce po Tristramu...Fanatickej pack archeru + championi kostaci + kamos Griswold, a aby se t nepletlo, vedle Boss saman se svou kohortou Fuj takovej humus, a runy ci socketovatelny veci nikde
Hele RIPe, nic si z toho nedělej... já mám taky občas pocit, že jsem barbar a uzvednu jednou rukou věci, na které všichni ostatní potřebujou dvě...
Jinak jsem zabil Duriela, dal jen Voulge, takže si asi něco schovává i pro tebe
Jinak jsem zabil Duriela, dal jen Voulge, takže si asi něco schovává i pro tebe
Dobre letis ZOMBE, ja mam dvanactky, takze ten progres neni tak rychly, tak snad Te nekdy dozenu
U Mepha asi zakempím na nějakou dobu, to mě určitě doženeš
Jinak já sám od začáku NM hledám meč na Spirit, a furt nic
Jinak já sám od začáku NM hledám meč na Spirit, a furt nic
mě meč na spirit padl někde tuším, v pátém aktu normalu, ne-li dřív, možná už ve 4tém.
Jak tak koukám jak tu kdo co shání, všem padají "nepotřebné" věci, mě ten spirit meč a skiller na druida a někomu tu padá ama skillery za druidy
Jak tak koukám jak tu kdo co shání, všem padají "nepotřebné" věci, mě ten spirit meč a skiller na druida a někomu tu padá ama skillery za druidy
jojo muže padnout ve 4.aktu ale je to málo častý ale povedlo se mi taky tedy né ted
HC Grál - Nesbírám
to je nepsanej zákon diabla, me porad padaji rare orby a marně hledám něco druidího na hlavu, předpokládám, že kdybych hral za sorcku, nepadne mi rare orb ani jeden....jinak spirit meč taky nepadl