MF turnaj vol.4

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Arawn
Quill Rat
Re: MF turnaj vol.4

Příspěvek od Arawn » 28.02.2015, 13:40 hod.

Marast: Pořád s tím zatím poněkud bojuju, už jenom čekám na ty RIPy, ale radost z dropu a připadného progressu je mnohem větší. Takhle má ta hra prostě něco navíc a je tu větší prostor se zlepšovat a posouvat dál. :wave:

Dark_Deamon: Jo jo zmijí se už nemůžu "dočkat" :), do Teleportu jsem ani nedával bodík. Mimochodem gratulace k dropům, pěkně ti to tento turnaj padá.

Jinak jsem na NM odemkl Pindla a dodělal prozatím 65 level. Progress byl celkem v klidu, akorát lučištníci hned za Harrogathem a Frozen River mě trochu potrápili, ale když jsem šel opatrně, tak se to dalo.

No teď se pokusím nejspíš pohledat nějaké věcičky, Zatím jsem si udělal RW Stelth, Lore a Rhyme a pomocník dostal Insight. Jako další chci poskládat Spirit, jakmile někde seženu mečík. Ostatní výbavu mám převážně rare a nic extra, takže než se vydám na Hell, musím to nějak poladit.

Smilee
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Smilee

Příspěvek od Smilee » 28.02.2015, 14:33 hod.

Je to tam jsem zpatky ve hre doufám že už se nic neposere, tak sem ktomu sedl a jsem ve 3 aktu normal tak se vy vzadu těšte :D hrnu se jako voda >:D
dropy:amulet 25 magic find a to samé boty :D jinak asi 12 bodu v tabulce nejsem si ted jistý časem doplnim progress :twisted:
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes

Arawn
Quill Rat

Příspěvek od Arawn » 28.02.2015, 14:51 hod.

Smilee: Vítej zpět, tak ať to padá. :wave:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.02.2015, 14:51 hod.

Tak jsem dohral Normal...Nikde jsem se nezdrzoval, cemuz odpovida i relativne nizky lvl, a taky fakt, ze jsem nenasel ANI JEDNU runu vyssi nez THUL...To je fakt vopruz, kdyz potrebujete AMN a SOL jak sul, idealne ve vetsich poctech....Mno nic, jdu se trapit dal :lol: ...Navic mi to prislo nejaky heavy, jako jel jsem samozrejme furt p8, ale i tak 5. vlna a Baal mi dali nejak neobvykle zahulit :roll:

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 28.02.2015, 14:59 hod.

Welwet: Tak cílem pro mě hlavně je obohatit svůj grál. Zatím spokojenost. Ještě nějaká ta Jah by mohla padnout :)

Arawn: Z těch levnějších bys ještě mohl složit RW Rhyme. Dá ti to trochu MF a rezů :)

Smilee: Tak to je super, že ti to jede.

RIP: Tak hlavně opatrně. Na NM už nějaký komando může překvapit...však víš ;)

Jinak já odcestoval k NM Mefovi. Jestli už ani on mi War Traveler nedropne, tak asi nikdo :D

Arawn
Quill Rat

Příspěvek od Arawn » 28.02.2015, 15:03 hod.

RIP: Tak snad ty runy teď popadají rychle. Já jezdit teď celý Normal/Nightmare P8, tak abych si nosil rovnou rakev v inventáři. :)

Dark_Deamon: Jop, Rhyme už mám :), uvažoval jsem ještě nad craftem Caster amuletu + opasku.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.02.2015, 15:12 hod.

Timto konstatuju, ze ZOMBik vybral vsechny dobry veci (cti unikaty a sety :lol: ) u toho prerostlyho kraviho dobytka...Me dal jen rare a magic k prdu...Mno, tak jsem se nasral a pobil jeste jeho par kamosu, a ti mi dali SHAEL a AMN, tak rekl bych trochu zadostiucineni :lol: ;)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 28.02.2015, 15:33 hod.

Asi tě zklamu RIPe, ale u Andy jsem to taky pravděpodobně všechno vybral... třeba tady, tady, nebo tady. Jo a cestou k Andy už taky nic nehledej :lol: :lol:
To víš... kdo pozdě chodí... :lol:
Ale zatím jsem zakempil u Claw Viperů... tak máš šanci něco vytřískat z Duriela, než se k němu dostanu já :lol:
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 28.02.2015, 15:41 hod.

ZOMB:no, nezní to špatně :lol:

já si u Anyi pomalu začínám zařizovat barák, sháním si živnost a tak...už se budu blížit těm 10 hodinám u ní a zatím jsem se k ničemu lepšímu jak obyč +3traps nedostal, dostavuje se brutální frustrace :lol:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.02.2015, 16:00 hod.

Mno dik :roll: Abych vsemu jeste nasadil korunu, tak jedinou AMN co jsem zatim mel jsem vrazil do prvniho 4socketoveho mece, co jsem nasel, jen me nejak nedoslo, ze je to obourucak :lol: :roll:

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 28.02.2015, 16:01 hod.

RIP: :lol: :lol: :lol: :lol:
šikula :lol:

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 28.02.2015, 16:13 hod.

Dark_Deamon píše:Tak tento krasavec mi padl poprvé v D2 kariéře :love: Už je to 5.grailer v turnaji 8-)

Obrázek
Myslíš ten Morning Star doufám :?: >:D
RIP píše:Mno dik :roll: Abych vsemu jeste nasadil korunu, tak jedinou AMN co jsem zatim mel jsem vrazil do prvniho 4socketoveho mece, co jsem nasel, jen me nejak nedoslo, ze je to obourucak :lol: :roll:
Holt i mistr tesař si někdy blbě vloží runu do špatného meče. :lol:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 28.02.2015, 16:23 hod.

RIP píše:Mno dik :roll: Abych vsemu jeste nasadil korunu, tak jedinou AMN co jsem zatim mel jsem vrazil do prvniho 4socketoveho mece, co jsem nasel, jen me nejak nedoslo, ze je to obourucak :lol: :roll:
:green: :green: :green:

Marast: Tak určitě :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.02.2015, 16:23 hod.

Tak ted me malem sejmuli pri stupidni prochazce po Tristramu...Fanatickej pack archeru + championi kostaci + kamos Griswold, a aby se t nepletlo, vedle Boss saman se svou kohortou :OXO Fuj takovej humus, a runy ci socketovatelny veci nikde :roll:

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 28.02.2015, 17:06 hod.

Hele RIPe, nic si z toho nedělej... já mám taky občas pocit, že jsem barbar a uzvednu jednou rukou věci, na které všichni ostatní potřebujou dvě...
Jinak jsem zabil Duriela, dal jen Voulge, takže si asi něco schovává i pro tebe :D ;)
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 28.02.2015, 17:13 hod.

Dobre letis ZOMBE, ja mam dvanactky, takze ten progres neni tak rychly, tak snad Te nekdy dozenu ;)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 28.02.2015, 17:37 hod.

U Mepha asi zakempím na nějakou dobu, to mě určitě doženeš ;)
Jinak já sám od začáku NM hledám meč na Spirit, a furt nic :(
Obrázek

Maarshjaz
Gorebelly

Příspěvek od Maarshjaz » 28.02.2015, 17:50 hod.

mě meč na spirit padl někde tuším, v pátém aktu normalu, ne-li dřív, možná už ve 4tém.
Jak tak koukám jak tu kdo co shání, všem padají "nepotřebné" věci, mě ten spirit meč a skiller na druida a někomu tu padá ama skillery za druidy :D

Smilee
Gorebelly
BattleTag:Smilee

Příspěvek od Smilee » 28.02.2015, 17:57 hod.

jojo muže padnout ve 4.aktu ale je to málo častý ale povedlo se mi taky tedy né ted :)
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes

IGNI
Wraith

Příspěvek od IGNI » 28.02.2015, 17:58 hod.

to je nepsanej zákon diabla, me porad padaji rare orby a marně hledám něco druidího na hlavu, předpokládám, že kdybych hral za sorcku, nepadne mi rare orb ani jeden....jinak spirit meč taky nepadl

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“