MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
RIP: To jsi ještě na NM? S takovými body?
To jsi snad musel běhat Baala do zblbnutí ne?
Dark_Deamon: Dal jsem si pár Mausoleum runů, ale já si nemůžu pomoct... přijde mi to stršně suché
Bez Blood Raven a Bonebreakera to prostě není ono
Teď jsem byl na cestě zachránit Caina, v Underground Passage jsem našel vchod do druhého patra, tak jsem si řekl "Proč ne?"
Nebudu vás napínat... padlo mi tam Natalya's brnění (to už dává celkem dva kusy ze setu), na které ale zatím nemám sílu
Ale povedlo se, má tři sockety, takže teď cpát body do síly...
Jinak právě v tento okamžik mám přesně 100 bodů
To jsi snad musel běhat Baala do zblbnutí ne?
Dark_Deamon: Dal jsem si pár Mausoleum runů, ale já si nemůžu pomoct... přijde mi to stršně suché
Bez Blood Raven a Bonebreakera to prostě není ono
Teď jsem byl na cestě zachránit Caina, v Underground Passage jsem našel vchod do druhého patra, tak jsem si řekl "Proč ne?"
Nebudu vás napínat... padlo mi tam Natalya's brnění (to už dává celkem dva kusy ze setu), na které ale zatím nemám sílu
Ale povedlo se, má tři sockety, takže teď cpát body do síly...
Jinak právě v tento okamžik mám přesně 100 bodů
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.3
Smilee: Jn...taky se mi po ripu do toho moc nechtělo...kor zase dělat od nuly Normal, kterej beru už jako rutinu. Ale jak se člověk prokouše na lvl 30+, tak už hra dostává lepší spád
ZOMB: Tak každýho to baví jinak, že jo Já bych třeba běhal jen Mausoleum, kvůli tomu, že je to alvl85. Jinak když se kouknu na to, co má RIP za itemy, tak je mi úplně jasný, co na NM běhal Řek bych, že se drží stejnýho plánu, jak v minulém MF turnaji
Ferek: Jj, u NM Larzuka se takové itemy dají koupit a jsou magic. Samozřejmě, že se dají najít i venku nebo do nich přes kostku ty sockety udělat...možností je spousta
Jinak já jdu teď na Hell Duriela pro pár portálů Hell Andy se mi hecla a jako quest drop pustila Totemic Mask
Edit: Tak Duriel hodil essenci a 4 rare krámy
Teď jen doufat, že nebudu muset přes Great Marsh.
ZOMB: Tak každýho to baví jinak, že jo Já bych třeba běhal jen Mausoleum, kvůli tomu, že je to alvl85. Jinak když se kouknu na to, co má RIP za itemy, tak je mi úplně jasný, co na NM běhal Řek bych, že se drží stejnýho plánu, jak v minulém MF turnaji
Ferek: Jj, u NM Larzuka se takové itemy dají koupit a jsou magic. Samozřejmě, že se dají najít i venku nebo do nich přes kostku ty sockety udělat...možností je spousta
Jinak já jdu teď na Hell Duriela pro pár portálů Hell Andy se mi hecla a jako quest drop pustila Totemic Mask
Edit: Tak Duriel hodil essenci a 4 rare krámy
Teď jen doufat, že nebudu muset přes Great Marsh.
Tak jsem taky zabil Andy, ale jde to teda dost těžko... docházejí mi goldy, takže jsem merce obrnil, ale má nulové MF
To samé se mnou
Andy dropla dva setové itemy, které jsem stejně už měl (Death meč a Sander rukavice)
Takže nějakou dobu zůstanu v aktu 1, abych ještě poexpil... merc potřebuje resy...
Komtesa dropla Thul, jinak nic dalšího nestojí za zmínku... asi budu chodit Pit, ale pro dnešek už jsem skončil... myslím, že dva bossové (fallen a archer) vedle sebe v Pit lvl 2, oba s might aurou a cursed, jsou znamením, že pro dnešek už to stačí
Dark_Deamon: Přeju u Duriela co nejvíce svitků
...těch není nikdy dost
Koukám že pěkně postupuješ... už se nemůžeš dočkat LK?
edit: btw na jaké /players x hraješ?
To samé se mnou
Andy dropla dva setové itemy, které jsem stejně už měl (Death meč a Sander rukavice)
Takže nějakou dobu zůstanu v aktu 1, abych ještě poexpil... merc potřebuje resy...
Komtesa dropla Thul, jinak nic dalšího nestojí za zmínku... asi budu chodit Pit, ale pro dnešek už jsem skončil... myslím, že dva bossové (fallen a archer) vedle sebe v Pit lvl 2, oba s might aurou a cursed, jsou znamením, že pro dnešek už to stačí
Dark_Deamon: Přeju u Duriela co nejvíce svitků
...těch není nikdy dost
Koukám že pěkně postupuješ... už se nemůžeš dočkat LK?
edit: btw na jaké /players x hraješ?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Já se neženu do LK, ale za Pindlem Jinak celý Hell valím na p1. Nemá cenu si hrát na hrdinu. To až u Pindla, kterýho hodlám killovat na p8
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dark_Deamon: Tak to je vcelku pěkné . Ko určitě padne taky, já je mám asi 3. Začal jsem běhat postupně Pit na P4, tak uvidíme jestli se něco poštěstí, občas to proložím Pindlem, ale maximálně tak na P6 a uvidíme - MF mám momentálně kolem 300.
Jinak na pomocníka mi padla pěkná zbraň, takže imunní na blesky zvládne umlátit sám, pokud nemájí zrovna nějaké nepěkné affixy.
Jinak na pomocníka mi padla pěkná zbraň, takže imunní na blesky zvládne umlátit sám, pokud nemájí zrovna nějaké nepěkné affixy.
Dark_Deamon: Tomu se říká smůla mno... jestli chceš, vyměním Ko za jednu tu Sur
Jinak zase pozdravuj Pindla
...mně to bude trvat asi o dost déle se k němu dostat...
Xenter: Taky budu běhat Pity, ale MF mám o dost nižší, stejně jako /players x
Hodně štěstí
Jinak zase pozdravuj Pindla
...mně to bude trvat asi o dost déle se k němu dostat...
Xenter: Taky budu běhat Pity, ale MF mám o dost nižší, stejně jako /players x
Hodně štěstí
Takže za mě...
Natalya brnění
Škoda, že není povolen teleport
Sundal jsem ten Cleglaw set (už bylo na čase) a uvařil jsem si nějaké rukavice
Také jsem si vytvořill do Tyrant Club (3 soc) rw Black (celkem tedy mám 50% CB)
A co se týče síly, už to neřeším
To padlo když už jsem si řekl "To za dnešek vážně ani jeden bod?"
Využil jsem klasický trik s přehozem výbavy... navléknul jsem si věci na str (Naj helma samotná dává +15) a nahodil Stormshield... a jelikož ten dává +30 str, můžu sundat str výbavu a navléct zpět původní
Už tedy můžu obléct Natalya brnění, ale chyběly by mi resy... ty tedy musím nabrat jinde
btw aktuální damage reduced mám 47% (tak snad něco vydržím )
edit: DD: zrovna jsem si na tebe vzpomněl
Natalya brnění
Škoda, že není povolen teleport
Sundal jsem ten Cleglaw set (už bylo na čase) a uvařil jsem si nějaké rukavice
Také jsem si vytvořill do Tyrant Club (3 soc) rw Black (celkem tedy mám 50% CB)
A co se týče síly, už to neřeším
To padlo když už jsem si řekl "To za dnešek vážně ani jeden bod?"
Využil jsem klasický trik s přehozem výbavy... navléknul jsem si věci na str (Naj helma samotná dává +15) a nahodil Stormshield... a jelikož ten dává +30 str, můžu sundat str výbavu a navléct zpět původní
Už tedy můžu obléct Natalya brnění, ale chyběly by mi resy... ty tedy musím nabrat jinde
btw aktuální damage reduced mám 47% (tak snad něco vydržím )
edit: DD: zrovna jsem si na tebe vzpomněl
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Xenter: No...solidní nářadí
ZOMB: Koukám, že se v Pitu začíná dařit Tak ať to pokračuje.
Jinak já konečně složil Lawbringera pro merca. Sice Ko nepadla, ale postupně jsem se k ní přes Io a Lum docubil. Teď to chce nechcípnout jak posledně
Edit: Tak jsem to vydržel nějakých 70 runů. Trošku pech. Co bude dál, to opravdu nevím...jestli vůbec bude nějaké dál.
ZOMB: Koukám, že se v Pitu začíná dařit Tak ať to pokračuje.
Jinak já konečně složil Lawbringera pro merca. Sice Ko nepadla, ale postupně jsem se k ní přes Io a Lum docubil. Teď to chce nechcípnout jak posledně
Edit: Tak jsem to vydržel nějakých 70 runů. Trošku pech. Co bude dál, to opravdu nevím...jestli vůbec bude nějaké dál.
Nééééééééé
Další assassinka se odebrala na věčnost
Tak mě napadá... umírají vůbec jiné charaktery než assassinky? Bylo by zajímavé si to zaznamenat a ke konci turnaje sečíst
Nějak se z toho oklepeš, a zase to půjde
Další assassinka se odebrala na věčnost
Tak mě napadá... umírají vůbec jiné charaktery než assassinky? Bylo by zajímavé si to zaznamenat a ke konci turnaje sečíst
Nějak se z toho oklepeš, a zase to půjde
Tak to je mi lito kamo, mozna zkus jinej char
Jinak ano, drzim se sveho planu, ktery mi doufam opravdu vynese 1000b+ a vitezstvi v turnaji
Jen sem ted nebudu skoro prispivat, pac v praci je natvrdo zakazanej net pres noc a o vikendove ranni, coz jsou sichty, ktere me cekaji nasledujicich 14 dni, takze se predem moc omlouvam, ale dalsi update bude az okolo pulky brezna...Jinak Windy jede krasne i na p3 v Hell (jeden skorosmrtak ), jen jsem snad v zivote nevidel tolik dual bossaku (Immune Cold + Physical), a to hned jen za necely A1, sice jdou mercem pomoci OW vsichni zabit, ale je to na vecnost...na konci NM mi padla druha UM, takze merc ma Duress - jedna cast planu, ted jeste nutne potrebuju Reapers toll a par malych dalsich kousku skladacky
GL to all
Jinak ano, drzim se sveho planu, ktery mi doufam opravdu vynese 1000b+ a vitezstvi v turnaji
Jen sem ted nebudu skoro prispivat, pac v praci je natvrdo zakazanej net pres noc a o vikendove ranni, coz jsou sichty, ktere me cekaji nasledujicich 14 dni, takze se predem moc omlouvam, ale dalsi update bude az okolo pulky brezna...Jinak Windy jede krasne i na p3 v Hell (jeden skorosmrtak ), jen jsem snad v zivote nevidel tolik dual bossaku (Immune Cold + Physical), a to hned jen za necely A1, sice jdou mercem pomoci OW vsichni zabit, ale je to na vecnost...na konci NM mi padla druha UM, takze merc ma Duress - jedna cast planu, ted jeste nutne potrebuju Reapers toll a par malych dalsich kousku skladacky
GL to all
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
jednoduché řešení: kašlete na pindla, ten je nebezpečnej....
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Když ten Pindl je tak lákavej
Nebezpečnej on je, obzvlášť s Might aurou... to dávám rovnou Save and exit...
Já mám za sebou druhý akt, nebyl nebezpečný a byl i docela rychlý... v Acrane Sanctuary jsem trefil Summonera hned napoprvé a v Tal Rasha's Tomb jsem hned našel otvor (což obzvláště potěšilo, protože se jedná a mou nejméně oblíbenou lokaci...)
Duriel dropl Gimmershred, takže alespoň něco (oproti Andy)
...a během cesty jsem narazil i na polearm z Hwanin setu
Začínám mít takový pocit, že jsem nezranitelný, což nevěstí nic dobrého... přece jen resy 75% a 50% dmg reduced dělají divy
Musím se krotit, protože podceňování nepřátel je největší zabiják postav...
Nebezpečnej on je, obzvlášť s Might aurou... to dávám rovnou Save and exit...
Já mám za sebou druhý akt, nebyl nebezpečný a byl i docela rychlý... v Acrane Sanctuary jsem trefil Summonera hned napoprvé a v Tal Rasha's Tomb jsem hned našel otvor (což obzvláště potěšilo, protože se jedná a mou nejméně oblíbenou lokaci...)
Duriel dropl Gimmershred, takže alespoň něco (oproti Andy)
...a během cesty jsem narazil i na polearm z Hwanin setu
Začínám mít takový pocit, že jsem nezranitelný, což nevěstí nic dobrého... přece jen resy 75% a 50% dmg reduced dělají divy
Musím se krotit, protože podceňování nepřátel je největší zabiják postav...
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
By pindl mohl říkat to co nekromancer ve warcraftu III:
"Smrt je už netrpělivá".
"Smrt je už netrpělivá".
...Ancients, go, go go!
Na Pindla si budu dávat fakt bacha... jestli se k němu dostanu
Já jsem se dostal do LK, udělal jsem nějakých cca 50 runů, nejvyšší runa Hel... tak snad se to zlepší
Co ale padá pěkně jsou charmy
Vyměnil jsem RW Black za Gimmershred a teprve nyní oceňuji, jaký mi dal Duriel poklad
Aktuálně ovládám 5 elementů - phys, fire, cold, light a poison (Venom)
A je to moc příjemný pocit zabíjet vše i na hellu
Jsem zvědavý, jestli se mi podaří přežít tento turnaj a v nejlepším případě... složit si RW Famine
Fraxi: Jak se daří s FoHerem?
Já jsem se dostal do LK, udělal jsem nějakých cca 50 runů, nejvyšší runa Hel... tak snad se to zlepší
Co ale padá pěkně jsou charmy
Vyměnil jsem RW Black za Gimmershred a teprve nyní oceňuji, jaký mi dal Duriel poklad
Aktuálně ovládám 5 elementů - phys, fire, cold, light a poison (Venom)
A je to moc příjemný pocit zabíjet vše i na hellu
Jsem zvědavý, jestli se mi podaří přežít tento turnaj a v nejlepším případě... složit si RW Famine
Fraxi: Jak se daří s FoHerem?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
nedaří se nijak, protože od posledního mého postu k věci jsem nepohl ani o píď.
...Ancients, go, go go!
To je škoda... doufám, že se to změní
Ať se mám alespoň u koho inspirovat s vlastním FoHerem
Já jinak dokončil 3. akt, Mephisto dal jen jednu raritní věc... takže aktuálně chodím LK + Pity, uvidím, zda bude zítra akt 4
Ať se mám alespoň u koho inspirovat s vlastním FoHerem
Já jinak dokončil 3. akt, Mephisto dal jen jednu raritní věc... takže aktuálně chodím LK + Pity, uvidím, zda bude zítra akt 4
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Jn...taky to zabolelo. Ještě než jsem si to tu od tebe přečetl, tak jsem už jinej char měl I když...nejprve jsem založil Blade Fury Assu, ale na lvl 21 mě nějak přestala bavit. Asi by mě štvala ta konstantní rychlost u Fury, páč já jsem člověk, kterej ty postavy rád furt nějak vypiplává Takže to dopadlo tak, že jsem založil Cold/Fire Amu Až na drobný změny to bude char, se kterým jsem vyhrál minulej turnaj I když dosáhnutí stejného výsledku je teď už spíš jen utopie. Mít po měsíci 0 bodů už je ztráta. No...třeba to zvládnu aspoň do toho třetího fleku. Teď už to chce ale určitě neripat.
ZOMB: Tak to vypadá, že tvoje Assa je na tom hodně slušně. Pokud máš max rezy a 50% DR, tak to už toho musí dost ustát. Já bych tebou, tak bych se poohlídl po Annihilusu. Call to Arms by asi taky nebylo na škodu
Jinak máme za sebou první polovinu turnaje a první měsíc by se dal stručně nazvat jako: Měsíc ripů Řek bych, že teď už bude každá ztráta další postavy fatální. Aspoň co se týče bodového zisku => celkové umístění. Takže všem HC pařanům přeju do druhé poloviny turnaje co nejdelší život a úplně všem ty nejlepší dropy
ZOMB: Tak to vypadá, že tvoje Assa je na tom hodně slušně. Pokud máš max rezy a 50% DR, tak to už toho musí dost ustát. Já bych tebou, tak bych se poohlídl po Annihilusu. Call to Arms by asi taky nebylo na škodu
Jinak máme za sebou první polovinu turnaje a první měsíc by se dal stručně nazvat jako: Měsíc ripů Řek bych, že teď už bude každá ztráta další postavy fatální. Aspoň co se týče bodového zisku => celkové umístění. Takže všem HC pařanům přeju do druhé poloviny turnaje co nejdelší život a úplně všem ty nejlepší dropy
Dark_Deamon: Slušně na tom ano je, ale jen co se týče té obranné stránky
Ale dal jsem na tvou radu a pořídil si Annihilus (více info dole)
Call to Arms... na to ještě nejsou runy
Takže něco rozjíždíš?
Updatoval jsem album, takže se s vámi podělím o svůj postup (formou obrázků)
Tady je drop, který způsobil převrat v mém poškození.
Moje dosud nejvyšší runa.
První skiller.
Nepodceňujte truhlu v Pit lvl 2
Pěkná Tiara.
Sem tam padne z normálního monstra i nějaký ten Oculus
----------
Na radu Dark_Deamona jsem si poupravil PlugY a vyzval Über Diabla na souboj
Jelikož sekyrky jsou vůči němu neškodné, použil jsem toto bacátko (téměř dokonalé... nutné PMH, ethereal, AR...)
Trvalo to cca půl hodiny, ale nakonec přišel ten vítězný okamžik.
Výsledek potěšil
Ale dal jsem na tvou radu a pořídil si Annihilus (více info dole)
Call to Arms... na to ještě nejsou runy
Takže něco rozjíždíš?
Updatoval jsem album, takže se s vámi podělím o svůj postup (formou obrázků)
Tady je drop, který způsobil převrat v mém poškození.
Moje dosud nejvyšší runa.
První skiller.
Nepodceňujte truhlu v Pit lvl 2
Pěkná Tiara.
Sem tam padne z normálního monstra i nějaký ten Oculus
----------
Na radu Dark_Deamona jsem si poupravil PlugY a vyzval Über Diabla na souboj
Jelikož sekyrky jsou vůči němu neškodné, použil jsem toto bacátko (téměř dokonalé... nutné PMH, ethereal, AR...)
Trvalo to cca půl hodiny, ale nakonec přišel ten vítězný okamžik.
Výsledek potěšil
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji k anihilu. i k ostatním nálezům.
Já se zatím plaholčímdo barracks...jestli se tam vůbec doplaholčím, protože v tamoe highland i black marchi to je pro fohera hodně o hubu.
edit: Tak jestli to mělo přijít, je dobře, že to přišlo ještě teď.
Na 4. levlu katakomb vyčistím 1. místnost, vyčistím 2. (ufff) a pak vlezu do velkejch dveří...odtamtaď uvidím asi 5 prasat flusajících bílé koule...immune to lightning. Hned po mírném ústupu zpoza nich bosspack těchto prasat s extra fast. Ti mě zahnali nakonec až do 1. místnosti, kde mě v růžku obklíčili a vypálili pár koulí...a kvůli autoaimu FoH jsem tam zůstal zablokovaný a nemohl se ani hnout! KUA!!! Byl to rychlý proces.
Nejhorší bylo že šli jen po mě a nedařilo se mi je celou dobu rozehnat ani hůlkou s confuse...
Já se zatím plaholčímdo barracks...jestli se tam vůbec doplaholčím, protože v tamoe highland i black marchi to je pro fohera hodně o hubu.
edit: Tak jestli to mělo přijít, je dobře, že to přišlo ještě teď.
Na 4. levlu katakomb vyčistím 1. místnost, vyčistím 2. (ufff) a pak vlezu do velkejch dveří...odtamtaď uvidím asi 5 prasat flusajících bílé koule...immune to lightning. Hned po mírném ústupu zpoza nich bosspack těchto prasat s extra fast. Ti mě zahnali nakonec až do 1. místnosti, kde mě v růžku obklíčili a vypálili pár koulí...a kvůli autoaimu FoH jsem tam zůstal zablokovaný a nemohl se ani hnout! KUA!!! Byl to rychlý proces.
Nejhorší bylo že šli jen po mě a nedařilo se mi je celou dobu rozehnat ani hůlkou s confuse...
...Ancients, go, go go!