MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem si cvičně 3x zaběhnout Tower (p7). Ta Vex v 1.patře je vlastně maximum, co v A1 může z objektu padnout Coutness hodila Hel - Lem - Hel. Původně jsem tam hledal nějakej Bow, páč tam bývá dost fallenů, no a ve třetím runu se zadařilo a padl 3 soc Stag Bow +2 bow skills Pro začátek gut.
Re: MF turnaj vol.5
Tak 50 p7 LK a GUL a SoJ ...U nej nemam screen, trochu me tam prohaneli a stejne jsem myslel, ze to bude Nagel nebo Manald
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pěknej začátek. Ještě jednu Gul nebo přímo Vex a HotO je doma
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Si člověk říká, že nemrtváci v hrobkách budou pohoda, ale jakmile se k nim při**re někdo ne-nemrtvý, a ideálně chargující nebo imunní na light, je o zábavu hned postaráno.
A dostat charge od Berserker hada je fakt na pl8 o hubu. To bolelo. Naštěstí ne fatálně. Ale pokračuji směle na pl8 dál. Příští místo mého zájmu: Arcane Sanctuary.
A dostat charge od Berserker hada je fakt na pl8 o hubu. To bolelo. Naštěstí ne fatálně. Ale pokračuji směle na pl8 dál. Příští místo mého zájmu: Arcane Sanctuary.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Ahoj hosi mam prolem, me ten necromancer uz nebavi....ale asi to budu muset vydrzet :/
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak si vyber jinou postavu a začni znovu.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Jako všechna čest, že to pořád jedeš na p8 Problém by mohl nastat v Spider Forest, kde je snad vše LI a se Soulama.
shakyn: Jak píše Frax...klidně vyber jinej char, ale s bodama a se vším v tom případě začínáš od nuly.
Já se momentálně marně pokouším od Anyi vydolovat 20 IAS, 1-3 Bow ruce...zatím tak hodinka v řiti Buď nahodí solo 20 IAS nebo 1-3 Bow
shakyn: Jak píše Frax...klidně vyber jinej char, ale s bodama a se vším v tom případě začínáš od nuly.
Já se momentálně marně pokouším od Anyi vydolovat 20 IAS, 1-3 Bow ruce...zatím tak hodinka v řiti Buď nahodí solo 20 IAS nebo 1-3 Bow
Tak jo,premluvil si me. Mel sem ale uz 35 bodu a lvl 44
shakyn: 35 bodů máš za jeden vydařený akt
35 bodů a level 44 jsem ještě v tomhle turnaji neměl. Začít znovu nic není...vím tom svý...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
shakyn: Jako nemusíš nutně od nuly, jen ukazuju jaké jsou možnosti. Jde ale o to, že pokud tě char nebaví už na začátku (lvl 44 je otázka tak 5 hodin), tak co teprv při nekonečném runování s takovou postavou ve finální fázy hry.
Zdarec lidi, profil updatovaný, zatím 46 bodů, čekal jsem víc, ale na exceptional věci zatím nemám moc štěstí. Chystám se na Baala NM, tak mi držte palce btw, jakmile jsem dal mercovi do ruky polearm s rw Insight, tak byl problém s manou vyřešen - a to mi ještě padl Frostburn, takže si teď úplně vískám
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dark_Deamon: Naštěstí se ukázalo, že LI zatím není ani na pl8 neřešitelný problém. Jen to občas prostě dlouho trvá. Např. čištění Lost City kvůli těm běhnám light imunním, co ještě k tomu zmrazujou, bylo náročné.
...Ancients, go, go go!
frax: tvl to by mě mohlo jet pl8 vsechny lokace bch si umrel ja i na p1 mám vhelu doela mlej dmgjako jdeto docela dobe ae na pl 8 to bychjel snad jenom s bliznou
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Nebo to psal na mobilu a řídil při tom traktor
Tak já už levluju na Pindlu NM... Pomalounku polehounku... Pak mi napadá spousta krámů a divim se že mám jen 50 bodů Tohle bude ještě prča...
"I shall purge this Land of the Shadow!"
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
MF turnaj je hlavně o vytrvalosti. Kdyby všechno napadalo hned, tak je to nuda
DD: je to dost rozdíl proti D3 musím říct ale tam máš zase ancient verze věcí, tak se ta vzácnost aspoň trochu vyrovná
btw, Conqueror BonesCollector - ještě pár runů na Baala a vydám se na hell, kde to bude padat, snad nepadnu
btw, Conqueror BonesCollector - ještě pár runů na Baala a vydám se na hell, kde to bude padat, snad nepadnu
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Skoro rip http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/25 ... =01h37m28s
Tomovous: Co se týče dropů, tak oproti D3 je D2 o dost těžší. Jako jasný...spousta itemů padá jak nic, jenže ty nejvíc voňavý kousky, to je epizoda sama pro sebe. To se nedá rovnat s žádným itemem z D3, protože tady se musíš spolehnout jen a pouze na drop.
CG k dokončení NM. Hlavně si polaď rezy, protože ty většinou rozhodujou o tom, jestli postava bude živá nebo mrtvá.
Aktualizovaná score tabulka.
Tomovous: Co se týče dropů, tak oproti D3 je D2 o dost těžší. Jako jasný...spousta itemů padá jak nic, jenže ty nejvíc voňavý kousky, to je epizoda sama pro sebe. To se nedá rovnat s žádným itemem z D3, protože tady se musíš spolehnout jen a pouze na drop.
CG k dokončení NM. Hlavně si polaď rezy, protože ty většinou rozhodujou o tom, jestli postava bude živá nebo mrtvá.
Aktualizovaná score tabulka.