MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
Děkuji
Že by první Annihilus v turnaji? Vlastně jsem si uvědomil, že to je můj vůbec první Annihilus v klasické (nemodované) hře
Dříve jsem hrával dost Avalon, a ještě dříve klasické Diablo SP (to jsem ani nevěděl, že něco jako PlugY existuje...), takže to je opravdu poprvé, co jsem ve vanille porazil Über Diabla
btw Annihilus je normálně bodovaný jak tak koukám, ale nějak se mi to v mém formuláři nechtělo přičíst k celkovému výsledku... tak jsem si to ručně opravil, a už to funguje (ignorovalo mi to celý sloupec AO)
Nevím jestli chyba u mě, nebo to tak má každý... radši si zkontrolujte, jestli vám to fachá... přeci jen by byla škoda, kdyby se za Griffon's Eye nedostávaly body
A abych nabral taky nějaké body, zašel jsem si párkrát NM Mephista... dal pár věcí, pak jsem se ale překlikl, a místo NM jsem při výběru obtížnosti zvolil hell... tak jsem si řekl: "Proč ne?"
Výsledek? Paráda
Konečně merc dostane nějaký upgrade
Fraxi: Nebylo by lepší jezdit Mausoleum? Nebo se tak moc těšíš k Andy?
Já bych ale tipnul spíš tunely... Pindla asi ne po těch funusech
Že by první Annihilus v turnaji? Vlastně jsem si uvědomil, že to je můj vůbec první Annihilus v klasické (nemodované) hře
Dříve jsem hrával dost Avalon, a ještě dříve klasické Diablo SP (to jsem ani nevěděl, že něco jako PlugY existuje...), takže to je opravdu poprvé, co jsem ve vanille porazil Über Diabla
btw Annihilus je normálně bodovaný jak tak koukám, ale nějak se mi to v mém formuláři nechtělo přičíst k celkovému výsledku... tak jsem si to ručně opravil, a už to funguje (ignorovalo mi to celý sloupec AO)
Nevím jestli chyba u mě, nebo to tak má každý... radši si zkontrolujte, jestli vám to fachá... přeci jen by byla škoda, kdyby se za Griffon's Eye nedostávaly body
A abych nabral taky nějaké body, zašel jsem si párkrát NM Mephista... dal pár věcí, pak jsem se ale překlikl, a místo NM jsem při výběru obtížnosti zvolil hell... tak jsem si řekl: "Proč ne?"
Výsledek? Paráda
Konečně merc dostane nějaký upgrade
Fraxi: Nebylo by lepší jezdit Mausoleum? Nebo se tak moc těšíš k Andy?
Já bych ale tipnul spíš tunely... Pindla asi ne po těch funusech
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.3
Zombe, dle pravidel, co jsem si stanovil já aby ta postava byla kompatibilní s mým grálem, jsem nemohl jezdit nic více než jednou...a u andy bych snesl kteroukoliv sortu potvor, ale tyhle flusače koulí fakt ne...kor extra fast.
Teď jen přemýšlím, s jakým charem pojedu nanovo.
Teď jen přemýšlím, s jakým charem pojedu nanovo.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Tak teda gratuluju k Annihilu Jinak díky za upozornění na tu chybu v excelu. Asi jsem se překlikl a zadal tam jinej sloupec, takže Circlet a Charms nefungují Pokud si to chce někdo opravit ručně v tom sčítacím kódu, tak stačí přepsat hodnoty: AP4:AP6;AP9:AP12 na AO4:AO6;AO9:AO12. Za chybu se omlouvám.
Fraxinus: Podle toho, jak jsi to popsal, tak asi rip, co?
Fraxinus: Podle toho, jak jsi to popsal, tak asi rip, co?
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
jo, a že jsem s pokračováním víc jak týden otálel, tak jsem asi věděl, proč...
...Ancients, go, go go!
Fraxi: To je mi líto
Už jsem chtěl napsat, že s tou svojí postavou si tento postup hrou neumím představit... akt 4 totiž absolutně nedávám
Über Diabla vám klidně zabiju, ale abych se dostal ke klasickému, to ne
Přeju hodně štěstí s další postavou
Dark_Deamon: Děkuju
A jak se daří amazonce?
Už jsem chtěl napsat, že s tou svojí postavou si tento postup hrou neumím představit... akt 4 totiž absolutně nedávám
Über Diabla vám klidně zabiju, ale abych se dostal ke klasickému, to ne
Přeju hodně štěstí s další postavou
Dark_Deamon: Děkuju
A jak se daří amazonce?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Tak to je škoda. Pojedeš ho znova nebo zalovíš jinde?
ZOMB: Tak s Amou to jde zatím v klidu. Mám hotovej Normal. Teď už to ale nebudu tak hnát dopředu jak s těma Assama. Ve finále jsem na to 2x nepěkně dojel. Ale můžu si ta to sám. Doběhnout k Hell Pindlovi na lvl 77 a hned ho začít běhat na p8 bylo asi přehnaný.
Teď už se budu držet při zdi, abych měl na konci března vůbec nějaké body do finální tabulky
ZOMB: Tak s Amou to jde zatím v klidu. Mám hotovej Normal. Teď už to ale nebudu tak hnát dopředu jak s těma Assama. Ve finále jsem na to 2x nepěkně dojel. Ale můžu si ta to sám. Doběhnout k Hell Pindlovi na lvl 77 a hned ho začít běhat na p8 bylo asi přehnaný.
Teď už se budu držet při zdi, abych měl na konci března vůbec nějaké body do finální tabulky
DD: Hodně štěstí
Já jsem učinil rozhodnutí, které mi opravdu hodně pomohlo... a to to, že jsem si koupil nového merce
Defiance jsem potřeboval opravdu méně jak Blessed Aim...
Mercovi jsem uvařil Treachery do eth Diamond Mail, nasadil Andariel's Visage, do rukou Steel Pillar... a to se to krásně jede
Resy mu řeší Fade, IAS má hodně slušný (+LS) takže teď je to opravdu pomocník zasluhující si těch 50K goldů za oživování...
Nemluvě o tom, že mi poskytuje bonus +285% AR
Takže teď už to frčí
Sice jsem si hrál se Soulama na schovávanou, ale CoS to jistí
Izuala jsem si málem ani nevšiml, jak šel rychle k zemi
Během putování padla Mal, hellforge dala Ist
Končím u waypointu, Diablo počká...
Já jsem učinil rozhodnutí, které mi opravdu hodně pomohlo... a to to, že jsem si koupil nového merce
Defiance jsem potřeboval opravdu méně jak Blessed Aim...
Mercovi jsem uvařil Treachery do eth Diamond Mail, nasadil Andariel's Visage, do rukou Steel Pillar... a to se to krásně jede
Resy mu řeší Fade, IAS má hodně slušný (+LS) takže teď je to opravdu pomocník zasluhující si těch 50K goldů za oživování...
Nemluvě o tom, že mi poskytuje bonus +285% AR
Takže teď už to frčí
Sice jsem si hrál se Soulama na schovávanou, ale CoS to jistí
Izuala jsem si málem ani nevšiml, jak šel rychle k zemi
Během putování padla Mal, hellforge dala Ist
Končím u waypointu, Diablo počká...
Taky přidám pár novinek. V Pitech mi zatím nic extra nepadlo (TC87), ale časem se třeba dočkám - z run mi z mrtvoly vypadla akorát UM. Pěkně se mi namixovala mapka na Mefa, tak zkusím párkrát poběhat pro z měnu jeho - zatím jsem dal asi 50 runů a připsal okolo 10 předmětů, mimo to mi z něj konečně padlo Shako, takže jsem hned vyměnil ze helmu s P-Topazy.
Poskládal jsem si nové runové slovo Santuary a pokořil 700 bodů (aktualizuji později) - uvidíme jestli se mi podaří dotáhnout na tu tisícovku .
Hodně štěstí a zábavy všem.
Poskládal jsem si nové runové slovo Santuary a pokořil 700 bodů (aktualizuji později) - uvidíme jestli se mi podaří dotáhnout na tu tisícovku .
Hodně štěstí a zábavy všem.
700 bodů? Tak to už asi nedohoním
Gratulka k pěkné mapě i Harlequinovi
Já jsem pokořil Diabla (normálního) a připsal jsem si rovnou 7 bodů
Dolů šel snadno... já se od něj nechal mlátit a merc udělal většinu práce
K Baalovi ale nespěchám, obzvláště WSK se docela bojím... o Pindlovi nebo Nihlthakovi ani nemluvě...
Gratulka k pěkné mapě i Harlequinovi
Já jsem pokořil Diabla (normálního) a připsal jsem si rovnou 7 bodů
Dolů šel snadno... já se od něj nechal mlátit a merc udělal většinu práce
K Baalovi ale nespěchám, obzvláště WSK se docela bojím... o Pindlovi nebo Nihlthakovi ani nemluvě...
Konečně jsem dosáhl dalšího pěkně kulatého skore... 200 bodů
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se možná obával už Frozen River. Jakkoliv se po těch letech zmiňovat o Soulech už asi netřeba. Navíc ty jak píšeš máš full rezy, takže by tě mohl překvapit maximálně nějakej másloš s konvou. Další problémem ale můžou být Amplifu házící Sireny...většinou naklušou s kámošema charged Viperama. Ze skušenosti vím, že to není 2x ideální pro merca, kterej to zabalí po pár krocích Oživovat ho je zbytečné. A ty red stary potom celkem dost bolí. Good luckZOMB píše:K Baalovi ale nespěchám, obzvláště WSK se docela bojím... o Pindlovi nebo Nihlthakovi ani nemluvě...
Xenter: Hodně hustá mapa. To se bude běhat jak nic
Jinak u mě nastala menší personální změna. Amu jsem hodil na vedlejší kolej a založil novou Trapu. Snad to do třetice klapne. Tentokrát už to nebudu hrát jak magor a slevím z players u Hell Pindla. Pokusím se i trochu vytunit merca, aby u něj furt nechcípal, páč pokaždé jsem ripl po tom, co se k zemi poroučel merc. Logicky z toho vyplívá, že když to tam ustojí merc, tak jsem za vodou Jen to bude chtít najít ten správnej equip.
Jinak na mém webu (odkaz v podpisu) je nová anketa - Druid skilly.
sakra...
jediný co mě na tom těší je, že to byl život za život...o co šlo...včera se narodil syn Teodor strejdovi, a protože u mě dnes přespává, tak trochu se zapíjel...mno a až se dozapíjel, dostal sem chuť na D2...kolíkátý že to je pravidlo HC hráče, nehrát pod vlivem? :-D :-D :-D
mno ono to pak vypadá že situaci zvládáte i když ji vlastně vůbec nezvládáte a takhle to pak dopadne...každopádně tenhle rip mě štve, ale aspoň jsem ho zapil...:-D tak ať to Teovi slouží...:-D rozjel jsem novou strafe amku...taky pod vlivem tak uvidíme tak dojdem :-D :-D :-D
PS: jsem zvědavej jak mě ten RIP bude štvát zítra až opadne nadšení z narození takřka synovce a až opadne půl litru slivovice z krve...:-D ale tak jede se dál...:-D Amazonka už je ve druhým aktu normal a alkohol jí zatím svědčí, odsejpá to hezky...:-D *A*
jediný co mě na tom těší je, že to byl život za život...o co šlo...včera se narodil syn Teodor strejdovi, a protože u mě dnes přespává, tak trochu se zapíjel...mno a až se dozapíjel, dostal sem chuť na D2...kolíkátý že to je pravidlo HC hráče, nehrát pod vlivem? :-D :-D :-D
mno ono to pak vypadá že situaci zvládáte i když ji vlastně vůbec nezvládáte a takhle to pak dopadne...každopádně tenhle rip mě štve, ale aspoň jsem ho zapil...:-D tak ať to Teovi slouží...:-D rozjel jsem novou strafe amku...taky pod vlivem tak uvidíme tak dojdem :-D :-D :-D
PS: jsem zvědavej jak mě ten RIP bude štvát zítra až opadne nadšení z narození takřka synovce a až opadne půl litru slivovice z krve...:-D ale tak jede se dál...:-D Amazonka už je ve druhým aktu normal a alkohol jí zatím svědčí, odsejpá to hezky...:-D *A*
Dark_Deamon: Tak zapomenout nesmím ani na Ancienty
U Soulů spoléhám na CoS, ale konva.... jooo, ta umí dost potrápit
Amplifu už neberu tak vážně (i když musí se na to dávat bacha... když je třeba boss s Might poblíž....), protože jak já, tak i merc máme Fade (u merce redukuje dobu prokletí na pětinu, u mě ještě o maličko víc)
Jak jsem psal... rozhodně nikam nespěchám, akt 5 mi přeci neuteče (zatím jsem zabil Šneka)
Ještě poruním Pit, dokud nebudu mít slušný belt a botky...
Attia: Ono hraní pod vlivem má jednu výhodu a nevýhodu zároveň... člověk se ve hře cítí jako pán, mistr v oboru (jak jsi ostatně napsal)
Hodně štěstí a amazonkou... jsi musel mít včera dost špatný attack rating ne?
RIP zamrzí, ale asi ne tolik, jako by zamrzil mě, kdyby mi ripla moje assa... je to přeci jen akt 1 NM
U Soulů spoléhám na CoS, ale konva.... jooo, ta umí dost potrápit
Amplifu už neberu tak vážně (i když musí se na to dávat bacha... když je třeba boss s Might poblíž....), protože jak já, tak i merc máme Fade (u merce redukuje dobu prokletí na pětinu, u mě ještě o maličko víc)
Jak jsem psal... rozhodně nikam nespěchám, akt 5 mi přeci neuteče (zatím jsem zabil Šneka)
Ještě poruním Pit, dokud nebudu mít slušný belt a botky...
Attia: Ono hraní pod vlivem má jednu výhodu a nevýhodu zároveň... člověk se ve hře cítí jako pán, mistr v oboru (jak jsi ostatně napsal)
Hodně štěstí a amazonkou... jsi musel mít včera dost špatný attack rating ne?
RIP zamrzí, ale asi ne tolik, jako by zamrzil mě, kdyby mi ripla moje assa... je to přeci jen akt 1 NM
Všem padlým hrdinům, ať je zem lehká. A všem, ať se daří v hraní a baví vás to
HC grál: 537/516 (-21)
Dnes jsem si všiml, že v přehledu itemů ve výsledcích nám chybí tyhle dva Amulety - tak si je kdyžtak připiště (v tabulce s body jsou).
The Rising Sun - Seraph's Hymn
Jinak Mef padl 75x na P4 - z toho mi 12* vyhodil věc, kterou jsem ještě neměl, takže vcelku spokojenost - nejlepší byl asi prstýnek Bul-Kathos' Wedding Band.
The Rising Sun - Seraph's Hymn
Jinak Mef padl 75x na P4 - z toho mi 12* vyhodil věc, kterou jsem ještě neměl, takže vcelku spokojenost - nejlepší byl asi prstýnek Bul-Kathos' Wedding Band.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Attia: Tak jaký bylo vystřízlivění, když jsi sedl k Diablu?
Xenter: Dobrej postřeh. Díky za info
ZOMB: Tak jsem přemýšlel, jak jsi tu někde psal, že co za gun. Myslím, že značka ideál by byl Lacerator...ideálně ethereal A nebo takovej masakroidní claw, ale ten je asi z říše snů Jako ve finále by nemusel být špatnej i eth uped Bartuc's Cut-Throat.
Co se týče mě, tak jsem se dokodrcal k NM Pindlovi. Teď bude potřeba sehnat Shafstop + Vampire Gaze/Rockstopper a pak se uvidí.
Aktualizovaná bodovací tabulka.
Xenter: Dobrej postřeh. Díky za info
ZOMB: Tak jsem přemýšlel, jak jsi tu někde psal, že co za gun. Myslím, že značka ideál by byl Lacerator...ideálně ethereal A nebo takovej masakroidní claw, ale ten je asi z říše snů Jako ve finále by nemusel být špatnej i eth uped Bartuc's Cut-Throat.
Co se týče mě, tak jsem se dokodrcal k NM Pindlovi. Teď bude potřeba sehnat Shafstop + Vampire Gaze/Rockstopper a pak se uvidí.
Aktualizovaná bodovací tabulka.
Tak jsem si nasel cestu na bohuzel posledni muj update v tomto turnaji, bohuzel jsem ze hry venku...Byla to naprosto zbytecna smrt v koncove mistnosti, kam jsem vubec chodit nemusel, zablokoval jsem fana bosspack medvedem, nevim co se stalo, protoze z druhe strany mistnosti vyleteli dalsi viperi, oak mrtvy, merc mrtvy a vsichni dohromady behem par sekund mrtvi Jsem fakt nastvanej, protoze jsem vazne veril, ze bych dokazal turnaj vyhrat, bohuzel netrpelivost a blbost vykonaly sve...
Takze koncim, nadale se uz budu venovat Avengers a nepredpokladam, ze bych se nekdy v brzke dobe ucastnil dalsiho turnaje...Vam ostatnim preji hodne stesti a Deamonovi velky dik za poradani...Abych nekoncil pouze negativne, mym hlavnim cilem bylo najit 10+ graileru, nasel jsem jich sice pouze 7, ale cinila se i Black widow, takze dohromady 9 za posledni mesic a to neni duvod k velke nespokojenosti...Navic, windy me presvedcil ,ze ani druidi nemusi byt uplne marni
GL and HF
Edit: Btw., druidik vzal za sve stejne jako paladin na 80lvlu a take v A2Hell
Takze koncim, nadale se uz budu venovat Avengers a nepredpokladam, ze bych se nekdy v brzke dobe ucastnil dalsiho turnaje...Vam ostatnim preji hodne stesti a Deamonovi velky dik za poradani...Abych nekoncil pouze negativne, mym hlavnim cilem bylo najit 10+ graileru, nasel jsem jich sice pouze 7, ale cinila se i Black widow, takze dohromady 9 za posledni mesic a to neni duvod k velke nespokojenosti...Navic, windy me presvedcil ,ze ani druidi nemusi byt uplne marni
GL and HF
Edit: Btw., druidik vzal za sve stejne jako paladin na 80lvlu a take v A2Hell
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Tak to je fakt škoda Na ten první flek jsi měl solidně našlápnuto. Teď už to vypadá, že ho uhájí Xenter. Ať se ti daří v Avengers a díky za účast