MF turnaj vol.3

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334
Re: MF turnaj vol.3

Příspěvek od ZOMB » 02.03.2014, 20:26 hod.

Děkuji :)

Že by první Annihilus v turnaji? Vlastně jsem si uvědomil, že to je můj vůbec první Annihilus v klasické (nemodované) hře :love:
Dříve jsem hrával dost Avalon, a ještě dříve klasické Diablo SP (to jsem ani nevěděl, že něco jako PlugY existuje...), takže to je opravdu poprvé, co jsem ve vanille porazil Über Diabla :twisted:
btw Annihilus je normálně bodovaný jak tak koukám, ale nějak se mi to v mém formuláři nechtělo přičíst k celkovému výsledku... tak jsem si to ručně opravil, a už to funguje :) (ignorovalo mi to celý sloupec AO)
Nevím jestli chyba u mě, nebo to tak má každý... radši si zkontrolujte, jestli vám to fachá... přeci jen by byla škoda, kdyby se za Griffon's Eye nedostávaly body ;)
A abych nabral taky nějaké body, zašel jsem si párkrát NM Mephista... dal pár věcí, pak jsem se ale překlikl, a místo NM jsem při výběru obtížnosti zvolil hell... tak jsem si řekl: "Proč ne?"
Výsledek? Paráda :twisted:
Konečně merc dostane nějaký upgrade :)

Fraxi: Nebylo by lepší jezdit Mausoleum? Nebo se tak moc těšíš k Andy? :)
Já bych ale tipnul spíš tunely... Pindla asi ne po těch funusech :(
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.03.2014, 20:30 hod.

Zombe, dle pravidel, co jsem si stanovil já aby ta postava byla kompatibilní s mým grálem, jsem nemohl jezdit nic více než jednou...a u andy bych snesl kteroukoliv sortu potvor, ale tyhle flusače koulí fakt ne...kor extra fast. :dead:

Teď jen přemýšlím, s jakým charem pojedu nanovo.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.03.2014, 20:57 hod.

ZOMB: Tak teda gratuluju k Annihilu :) Jinak díky za upozornění na tu chybu v excelu. Asi jsem se překlikl a zadal tam jinej sloupec, takže Circlet a Charms nefungují :( Pokud si to chce někdo opravit ručně v tom sčítacím kódu, tak stačí přepsat hodnoty: AP4:AP6;AP9:AP12 na AO4:AO6;AO9:AO12. Za chybu se omlouvám.

Fraxinus: Podle toho, jak jsi to popsal, tak asi rip, co? :(

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.03.2014, 21:16 hod.

jo, a že jsem s pokračováním víc jak týden otálel, tak jsem asi věděl, proč...
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 02.03.2014, 21:24 hod.

Fraxi: To je mi líto :cry:
Už jsem chtěl napsat, že s tou svojí postavou si tento postup hrou neumím představit... akt 4 totiž absolutně nedávám :(
Über Diabla vám klidně zabiju, ale abych se dostal ke klasickému, to ne :(
Přeju hodně štěstí s další postavou ;)

Dark_Deamon: Děkuju :)
A jak se daří amazonce?
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.03.2014, 21:56 hod.

Fraxinus: Tak to je škoda. Pojedeš ho znova nebo zalovíš jinde?

ZOMB: Tak s Amou to jde zatím v klidu. Mám hotovej Normal. Teď už to ale nebudu tak hnát dopředu jak s těma Assama. Ve finále jsem na to 2x nepěkně dojel. Ale můžu si ta to sám. Doběhnout k Hell Pindlovi na lvl 77 a hned ho začít běhat na p8 bylo asi přehnaný.
Teď už se budu držet při zdi, abych měl na konci března vůbec nějaké body do finální tabulky :)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 03.03.2014, 00:11 hod.

DD: Hodně štěstí ;)

Já jsem učinil rozhodnutí, které mi opravdu hodně pomohlo... a to to, že jsem si koupil nového merce :D
Defiance jsem potřeboval opravdu méně jak Blessed Aim...
Mercovi jsem uvařil Treachery do eth Diamond Mail, nasadil Andariel's Visage, do rukou Steel Pillar... a to se to krásně jede :D
Resy mu řeší Fade, IAS má hodně slušný (+LS) takže teď je to opravdu pomocník zasluhující si těch 50K goldů za oživování...
Nemluvě o tom, že mi poskytuje bonus +285% AR :twisted:
Takže teď už to frčí :twisted:

Sice jsem si hrál se Soulama na schovávanou, ale CoS to jistí :)
Izuala jsem si málem ani nevšiml, jak šel rychle k zemi :shock:
Během putování padla Mal, hellforge dala Ist
Končím u waypointu, Diablo počká...
Obrázek

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 03.03.2014, 09:00 hod.

Taky přidám pár novinek. V Pitech mi zatím nic extra nepadlo (TC87), ale časem se třeba dočkám - z run mi z mrtvoly vypadla akorát UM. Pěkně se mi namixovala mapka na Mefa, tak zkusím párkrát poběhat pro z měnu jeho - zatím jsem dal asi 50 runů a připsal okolo 10 předmětů, mimo to mi z něj konečně padlo Shako, takže jsem hned vyměnil ze helmu s P-Topazy.

Poskládal jsem si nové runové slovo Santuary a pokořil 700 bodů (aktualizuji později) - uvidíme jestli se mi podaří dotáhnout na tu tisícovku :).

Hodně štěstí a zábavy všem.

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 03.03.2014, 09:15 hod.

700 bodů? Tak to už asi nedohoním :lol:
Gratulka k pěkné mapě i Harlequinovi ;)

Já jsem pokořil Diabla (normálního) a připsal jsem si rovnou 7 bodů 8-)
Dolů šel snadno... já se od něj nechal mlátit a merc udělal většinu práce :)
K Baalovi ale nespěchám, obzvláště WSK se docela bojím... o Pindlovi nebo Nihlthakovi ani nemluvě...
Obrázek

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 04.03.2014, 00:08 hod.

Konečně jsem dosáhl dalšího pěkně kulatého skore... 200 bodů :)
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.03.2014, 00:35 hod.

ZOMB píše:K Baalovi ale nespěchám, obzvláště WSK se docela bojím... o Pindlovi nebo Nihlthakovi ani nemluvě...
Já bych se možná obával už Frozen River. Jakkoliv se po těch letech zmiňovat o Soulech už asi netřeba. Navíc ty jak píšeš máš full rezy, takže by tě mohl překvapit maximálně nějakej másloš s konvou. Další problémem ale můžou být Amplifu házící Sireny...většinou naklušou s kámošema charged Viperama. Ze skušenosti vím, že to není 2x ideální pro merca, kterej to zabalí po pár krocích :D Oživovat ho je zbytečné. A ty red stary potom celkem dost bolí. Good luck ;)

Xenter: Hodně hustá mapa. To se bude běhat jak nic :)

Jinak u mě nastala menší personální změna. Amu jsem hodil na vedlejší kolej a založil novou Trapu. Snad to do třetice klapne. Tentokrát už to nebudu hrát jak magor a slevím z players u Hell Pindla. Pokusím se i trochu vytunit merca, aby u něj furt nechcípal, páč pokaždé jsem ripl po tom, co se k zemi poroučel merc. Logicky z toho vyplívá, že když to tam ustojí merc, tak jsem za vodou :D Jen to bude chtít najít ten správnej equip.

Jinak na mém webu (odkaz v podpisu) je nová anketa - Druid skilly.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 04.03.2014, 01:03 hod.

sakra...

jediný co mě na tom těší je, že to byl život za život...o co šlo...včera se narodil syn Teodor strejdovi, a protože u mě dnes přespává, tak trochu se zapíjel...mno a až se dozapíjel, dostal sem chuť na D2...kolíkátý že to je pravidlo HC hráče, nehrát pod vlivem? :-D :-D :-D

mno ono to pak vypadá že situaci zvládáte i když ji vlastně vůbec nezvládáte a takhle to pak dopadne...každopádně tenhle rip mě štve, ale aspoň jsem ho zapil...:-D tak ať to Teovi slouží...:-D rozjel jsem novou strafe amku...taky pod vlivem tak uvidíme tak dojdem :-D :-D :-D

PS: jsem zvědavej jak mě ten RIP bude štvát zítra až opadne nadšení z narození takřka synovce a až opadne půl litru slivovice z krve...:-D ale tak jede se dál...:-D Amazonka už je ve druhým aktu normal a alkohol jí zatím svědčí, odsejpá to hezky...:-D *A*

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 04.03.2014, 08:37 hod.

Dark_Deamon: Tak zapomenout nesmím ani na Ancienty :)
U Soulů spoléhám na CoS, ale konva.... jooo, ta umí dost potrápit :)
Amplifu už neberu tak vážně (i když musí se na to dávat bacha... když je třeba boss s Might poblíž....), protože jak já, tak i merc máme Fade (u merce redukuje dobu prokletí na pětinu, u mě ještě o maličko víc)
Jak jsem psal... rozhodně nikam nespěchám, akt 5 mi přeci neuteče :) (zatím jsem zabil Šneka)
Ještě poruním Pit, dokud nebudu mít slušný belt a botky...

Attia: Ono hraní pod vlivem má jednu výhodu a nevýhodu zároveň... člověk se ve hře cítí jako pán, mistr v oboru :D (jak jsi ostatně napsal)
Hodně štěstí a amazonkou... jsi musel mít včera dost špatný attack rating ne? :D :D
RIP zamrzí, ale asi ne tolik, jako by zamrzil mě, kdyby mi ripla moje assa... je to přeci jen akt 1 NM ;)
Obrázek

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 04.03.2014, 08:55 hod.

Všem padlým hrdinům, ať je zem lehká. A všem, ať se daří v hraní a baví vás to :)
HC grál: 537/516 (-21)

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 04.03.2014, 15:38 hod.

Dnes jsem si všiml, že v přehledu itemů ve výsledcích nám chybí tyhle dva Amulety - tak si je kdyžtak připiště (v tabulce s body jsou).

The Rising Sun - Seraph's Hymn

Jinak Mef padl 75x na P4 - z toho mi 12* vyhodil věc, kterou jsem ještě neměl, takže vcelku spokojenost - nejlepší byl asi prstýnek Bul-Kathos' Wedding Band.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.03.2014, 02:26 hod.

Attia: Tak jaký bylo vystřízlivění, když jsi sedl k Diablu?

Xenter: Dobrej postřeh. Díky za info ;)

ZOMB: Tak jsem přemýšlel, jak jsi tu někde psal, že co za gun. Myslím, že značka ideál by byl Lacerator...ideálně ethereal :) A nebo takovej masakroidní claw, ale ten je asi z říše snů :D Jako ve finále by nemusel být špatnej i eth uped Bartuc's Cut-Throat.

Co se týče mě, tak jsem se dokodrcal k NM Pindlovi. Teď bude potřeba sehnat Shafstop + Vampire Gaze/Rockstopper a pak se uvidí.

Aktualizovaná bodovací tabulka.

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 05.03.2014, 11:04 hod.

Tak jsem si proběhl i další lokace a zjistil jsem, že celá ta mapa se mi namixovala neuvěřitelně skvěle. Teď abych omylem nepřepl na NGM jako tolikrát v minulosti :).

The Countess
Pit
LK
Mef
Baal I & Baal II

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 05.03.2014, 11:18 hod.

To jsou mapy :shock: Tak hodně štěstí :)
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.03.2014, 19:07 hod.

Tak jsem si nasel cestu na bohuzel posledni muj update v tomto turnaji, bohuzel jsem ze hry venku...Byla to naprosto zbytecna smrt v koncove mistnosti, kam jsem vubec chodit nemusel, zablokoval jsem fana bosspack medvedem, nevim co se stalo, protoze z druhe strany mistnosti vyleteli dalsi viperi, oak mrtvy, merc mrtvy a vsichni dohromady behem par sekund mrtvi :roll: Jsem fakt nastvanej, protoze jsem vazne veril, ze bych dokazal turnaj vyhrat, bohuzel netrpelivost a blbost vykonaly sve...

Takze koncim, nadale se uz budu venovat Avengers a nepredpokladam, ze bych se nekdy v brzke dobe ucastnil dalsiho turnaje...Vam ostatnim preji hodne stesti a Deamonovi velky dik za poradani...Abych nekoncil pouze negativne, mym hlavnim cilem bylo najit 10+ graileru, nasel jsem jich sice pouze 7, ale cinila se i Black widow, takze dohromady 9 za posledni mesic a to neni duvod k velke nespokojenosti...Navic, windy me presvedcil ,ze ani druidi nemusi byt uplne marni ;)

GL and HF ;)

Edit: Btw., druidik vzal za sve stejne jako paladin na 80lvlu a take v A2Hell :lol:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.03.2014, 21:05 hod.

RIP: Tak to je fakt škoda :( Na ten první flek jsi měl solidně našlápnuto. Teď už to vypadá, že ho uhájí Xenter. Ať se ti daří v Avengers a díky za účast :)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“