MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
Proc jsem ja vzdycky ten, kdo musi jit tou tezsi cestou
@Maarshjaz: Gratuluju
@Maarshjaz: Gratuluju
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Re: MF turnaj vol.5
RIP: to je jednoduchý. Už jsi tak vyhranej, že něco jednoduchého tě už prostě nebaví....
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
@Secondface, DD: Jo, to bude tim
Dneska to uplne drasticky nepada, tedy runy, aspon nejakej ten slusnejsi charmik obcas...
Dneska to uplne drasticky nepada, tedy runy, aspon nejakej ten slusnejsi charmik obcas...
Můžete mi někdo poradit? Můžu mi NM Mephsito hodit něco užitečného na sebe pro hammerdina? Já jen abych tam nechodil jako trubka jen tak pro nic za nic
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Sledujte moji milovanou Valkyrii http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/25 ... =01h37m33s
Výsledek... http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/25 ... =01h53m47s
Obter!vr: HoZ, SoJ, skillery, runy na Spirita...
Výsledek... http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/25 ... =01h53m47s
Obter!vr: HoZ, SoJ, skillery, runy na Spirita...
Hezky no...Ja mam dneska za sebou uz 120 p7 LK, a padla mi cela jedna FAL K tomu tak 3 HEL, a finito...Tohle je snad nejsmolnejsi char, co jsem kdy hral...Co potrebuje, mu zasadne nepada...
Obter!vr: No ten zakaum,war travler,raven frost,soj,magefist,a nejakej ten amulet na pala/combat skils určitě jo mara nevím.. asi ne nebo hodne mala sance
+skillery taky cas od casu padnou me teda moc ne .) a uz nightmaru bys mohl udělat spirita na heart of oak si jeste pockas .) to tak nafarmis v LK hell
+skillery taky cas od casu padnou me teda moc ne .) a uz nightmaru bys mohl udělat spirita na heart of oak si jeste pockas .) to tak nafarmis v LK hell
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Díky za rady ještě chvíli to teda vyzkouším alespoň nafarmím nějáké ty body ... btw s tím spiritem ... já ho mám už od 5. aktu normálu ve zbrani ... ve štítu ještě ne ....
HC grál
Obter!vr: jsem na tom stejně se Spiritem, zbraň mám ale správně dírovanej štít prostě ne a ne padnout
Ono celkvě to nějak moc nepadá, ale koukám, že nejsem sám. V první loakci A1 na hell mě hra navnadila, když mi padla uniq Luna a Gavel of pain o pár monster dál - a od té doby prd až na pár normal setů, chjo zatím nemám ani Um - moc moc bych si přál rw brnko "Bone"
Hell Andy pod drnem - dropla rare falchion, krása, a hurá do pouště
PS: jaké jsou ty oblíbené chesty v LK - ty, ze kterých vždy padne něco minimálně magického (někde je tam i stojan na zbraně) nebo ještě nějaké jiné?
Ono celkvě to nějak moc nepadá, ale koukám, že nejsem sám. V první loakci A1 na hell mě hra navnadila, když mi padla uniq Luna a Gavel of pain o pár monster dál - a od té doby prd až na pár normal setů, chjo zatím nemám ani Um - moc moc bych si přál rw brnko "Bone"
Hell Andy pod drnem - dropla rare falchion, krása, a hurá do pouště
PS: jaké jsou ty oblíbené chesty v LK - ty, ze kterých vždy padne něco minimálně magického (někde je tam i stojan na zbraně) nebo ještě nějaké jiné?
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Nevím jak bych ti to tady nakreslil, ale je to kolem ohniště řekněme, nějáko takhle ... _ O | .... O = ohniště, _ = jedna zeď, | = druhá zeď ... tak v těch chatrčích snad to je alespoň trochu srozumitelné
PS: konečně jsem vybarvil skóre
PS: konečně jsem vybarvil skóre
HC grál
Krásná malba - myslím, že vím, díky Někde jsem slyšel ohniště a napadly mě ještě ty dvě chatrče spojité s venkovním ohništěm v atriu ... I _ I O I _ I
Tak snad se tam brzy dostanu - zatím hraju na p3, možná snížím, aby to bylo rychlejší a bezpečnější - lvl 80 je zatím pro mě HC rekord, toto už je neprobádané území
Tak snad se tam brzy dostanu - zatím hraju na p3, možná snížím, aby to bylo rychlejší a bezpečnější - lvl 80 je zatím pro mě HC rekord, toto už je neprobádané území
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Tady je obr.
http://tinypic.com/view.php?pic=1zb3x53 ... kTtxdm9Kc0
Červený je ohniště.
Žlutý jsou chatky, kde jsou ty speciální bedny.
To modrý je nějaká zídka nebo co, podle nich dobře poznáš na mapě, kde je to ohniště.
Je to zkopírováno z topicu:
http://diablofans.cz/domains/diablofans ... t=Runovani
http://tinypic.com/view.php?pic=1zb3x53 ... kTtxdm9Kc0
Červený je ohniště.
Žlutý jsou chatky, kde jsou ty speciální bedny.
To modrý je nějaká zídka nebo co, podle nich dobře poznáš na mapě, kde je to ohniště.
Je to zkopírováno z topicu:
http://diablofans.cz/domains/diablofans ... t=Runovani
Štěstí přeje připraveným...
rare amulet.
Tak tohle je docela kvalitka
Tak tohle je docela kvalitka
Drago: díky za detailní návod, teď už mi neuniknou
IGNI: pěknej drop, kdyby to bylo z každého aktového bosse, tak bych se nezlobil
IGNI: pěknej drop, kdyby to bylo z každého aktového bosse, tak bych se nezlobil
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Tak dneska jsem dal 200 p7 runu v LK, dlouho to vypadalo na totalni pogrom, ale pak se preci jen zadarilo
Co se tyce run, padla 2 x FAL, 1 x KO, 2 x LUM, 1 x IO a hlavne pri runu cislo 163 tahle runa
Rekl bych, ze Druidik se tim maximalne zaplatil a ted uz jede jenom do plusu...Protoze jsem ale posera, tak jsem ji radeji soupnul do sdileneho stashe, abych o ni neprisel, kdyby se nahodou vsechno podelalo , stejne ji mam v planu pouzit na Enigmu a pochybuju, ze mi JAH padne jeste v turnaji (ci dve BER)...Navic, Ioaquin ji ani nikterak nepotrebuje, spis by to chtelo OHM, VEX, IST a MAL
Co se tyce ostatnich vecicek - padl 15% all res, + 9 dex joul, ten uz je ve Skullderu, a take 40%ED, +13 max dmg joul, ten by mohl jit nekam mercovi do equipu, nejspis do Helmy, ale chybi mi socket quest
Jinak padly 7, 7, 6, 6, 5% MF small charmy a take pekne vita small charmy - 19, 18, 18, 16, 16 - hned se zije lip
Merc ma KONECNE Treachery, musel jsem cubit runy IO+ na tu LEM, pac ta mi ne a ne padnout, ale ted je to supr, mercik jede presne podle mych predstav
Zitra mam sportovni den, moc toho nedam, tak ale uvidime, treba zase bude stestena chvili na moji strane
Edit: Jo, jeste jsem zapomnel, droply tri necro skillery, jeden z nich summonning +24 life a taky jsem rollnul Bow skiller s FHR Deamonovi by se pocitam hodil...
Co se tyce run, padla 2 x FAL, 1 x KO, 2 x LUM, 1 x IO a hlavne pri runu cislo 163 tahle runa
Rekl bych, ze Druidik se tim maximalne zaplatil a ted uz jede jenom do plusu...Protoze jsem ale posera, tak jsem ji radeji soupnul do sdileneho stashe, abych o ni neprisel, kdyby se nahodou vsechno podelalo , stejne ji mam v planu pouzit na Enigmu a pochybuju, ze mi JAH padne jeste v turnaji (ci dve BER)...Navic, Ioaquin ji ani nikterak nepotrebuje, spis by to chtelo OHM, VEX, IST a MAL
Co se tyce ostatnich vecicek - padl 15% all res, + 9 dex joul, ten uz je ve Skullderu, a take 40%ED, +13 max dmg joul, ten by mohl jit nekam mercovi do equipu, nejspis do Helmy, ale chybi mi socket quest
Jinak padly 7, 7, 6, 6, 5% MF small charmy a take pekne vita small charmy - 19, 18, 18, 16, 16 - hned se zije lip
Merc ma KONECNE Treachery, musel jsem cubit runy IO+ na tu LEM, pac ta mi ne a ne padnout, ale ted je to supr, mercik jede presne podle mych predstav
Zitra mam sportovni den, moc toho nedam, tak ale uvidime, treba zase bude stestena chvili na moji strane
Edit: Jo, jeste jsem zapomnel, droply tri necro skillery, jeden z nich summonning +24 life a taky jsem rollnul Bow skiller s FHR Deamonovi by se pocitam hodil...
@Tomovous: Rádo se stalo
@RIP: A pak, že nepadaj jinak to pivko ideálně nějaký víkend, že by šel i Radek.
@RIP: A pak, že nepadaj jinak to pivko ideálně nějaký víkend, že by šel i Radek.
Štěstí přeje připraveným...
tak zs meffuju a pada to ted nejak moc .) uz jsem nabodech jak em byl a mozná ještě víc .)
HC Grál - Nesbírám