MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já zalezl do pitu a asi tam zůstanu elitek mrak a sem tam něco padne oproti tunelum paráda. Padla 2 gul tak už jen pul nebo 3lem a hoto je doma...a nebo rip a znova GL HF
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: MF turnaj vol.7
Nightmare dokončeno a už budu pokračovat jen na hell. Před diablem mi padl Skullder což mě neskonale potěšilo, sice bych radši Viper ale na mf se to hodí
Trochu se teda ale bojím na hell, mám manu 1066 ale hp jen 366 , Musim asi farmit andy hell dokud nepadne shako to by byl pro mě fakt velkej boost.
Doplnil jsem vše do výsledků, na galerii zatím čas nebyl.
Trochu se teda ale bojím na hell, mám manu 1066 ale hp jen 366 , Musim asi farmit andy hell dokud nepadne shako to by byl pro mě fakt velkej boost.
Doplnil jsem vše do výsledků, na galerii zatím čas nebyl.
Pěkně Vám to padá, pánové a dámy
Dawe: Jop jop, taky skládám, ale jsi napřed, navíc potřebuju hoto dvakrát
Dawe: Jop jop, taky skládám, ale jsi napřed, navíc potřebuju hoto dvakrát
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Javurek: Tak Harley by asi boostla každýho Ty mody jsou na ní celkem nenahraditelný. Taky by mi jedna bodla, protože s tou 3 soc perf Topaz to jaksi není ono.
Kisuvka: Tak zezačátku postačí 2x Spirit, ne? K tomu Viper a jeden FCR ring nebo amulet a jsi tam, kde potřebuješ být. Pak už jen někde nabrat kotel all/warcries skills
Kisuvka: Tak zezačátku postačí 2x Spirit, ne? K tomu Viper a jeden FCR ring nebo amulet a jsi tam, kde potřebuješ být. Pak už jen někde nabrat kotel all/warcries skills
Tak Bonesnap, poison charm a asi půl hodiny a 1M goldů na oživování merce a life flašky přinesly ovoce drop a ident
Jsem v 5. aktu, HF dala jen Ko , ale cestou popadalo pár pěkných věcí, hlavně tenhle charm
DD: Jo, přesně tak to mám v úmyslu. Jenže jsem zatím nenašel čtyřdírový vybavení. Jsem docela rád, že mám vůbec Insi... Jinak Vipera už mám, a navíc i Arreatku a ani
Jsem v 5. aktu, HF dala jen Ko , ale cestou popadalo pár pěkných věcí, hlavně tenhle charm
DD: Jo, přesně tak to mám v úmyslu. Jenže jsem zatím nenašel čtyřdírový vybavení. Jsem docela rád, že mám vůbec Insi... Jinak Vipera už mám, a navíc i Arreatku a ani
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kisuvka: CG k Anni. Musel to být gut fight. A roll taky dobrej. A large charm parádní Cílem bude Pindl nebo co?
Dneska toho pindl nedal tolik jako včera, nicméně jsem dropl grailer v podobě Dragonscale
HC Grál od 18. 2. 2019
Konečně jsem se aspoň na chvíli dostal k machtání na pár hodin v kuse. Z věcí mě potěšila skull collector na swap mf. Tabulka aktualizována, ale bohužel nejsem ani přes 200 :-/ K Mefovi cesta dlouhá a navíc musím vždy odtahat ty vydlabany councily. Ještě že Andarielka je holka hodná a občas dá
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Crec: Pěkný dropy. Ty už musíš mít 2x přemotanej tachometr, ne?
Tak já se svým hammerem včera prošel hell a vysvobodil Anyu (radši jsem přepnul na chůzi místo běhu pro vyšší bezpečnost, takže jsem chodil jak připosranej ) a teď jsem zakempil u Mepha. Unikáty a sety zatím nic moc, ovšem toto... teď už ani to shako huntit nemusím
A vy ostatní hardcoráři už kurňa neumírejte, musíme všem softcorářům natrhnout p*del
A vy ostatní hardcoráři už kurňa neumírejte, musíme všem softcorářům natrhnout p*del
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec,
tak díky mohutnému supportu DD, dawea a RIPa (díky), kteří mě jak se patří namotivovali, jsem se rozhodl ještě turnaj nepoložit, ikdyž reálně vím, že boj o horní příčky už z toho nejspíš nebude. Tak nějak chci zasoutěžit sám se sebou a překonat skore zesnulé sorc. I proto jsem zvolil nového hrdinu, a jsem zvědavý, co s ním předvedu, kdysi sem HAMMERDINA celkem dobře šéfoval, je to mimochodem moje vůbec první HC postava, se kterou mi povedlo hned napoprvé dostat se až na hell a zabít diablo (tehdy sem neměl LoD). Zatím jsem a2 nm, 45lvl, přestal jsem dál pokračovat příběhem, dokud nenajdu/nevyrobim dva spirity. Runy mám, ovšem dropnout ten proklatej meč se 4 dírama se mi v tomto turnaji nedaří (už se soso sem ho lovil 10hodin a nakonec až kostka mě zachránila), použitelnej pala štít zatím taky nepadl.
ZOMB: to je hezkej úlovek, ve kterej tajně taky doufám, že mě potká CG
btw jaké plánuješ cílové lokace s tím Hammerem?
tak díky mohutnému supportu DD, dawea a RIPa (díky), kteří mě jak se patří namotivovali, jsem se rozhodl ještě turnaj nepoložit, ikdyž reálně vím, že boj o horní příčky už z toho nejspíš nebude. Tak nějak chci zasoutěžit sám se sebou a překonat skore zesnulé sorc. I proto jsem zvolil nového hrdinu, a jsem zvědavý, co s ním předvedu, kdysi sem HAMMERDINA celkem dobře šéfoval, je to mimochodem moje vůbec první HC postava, se kterou mi povedlo hned napoprvé dostat se až na hell a zabít diablo (tehdy sem neměl LoD). Zatím jsem a2 nm, 45lvl, přestal jsem dál pokračovat příběhem, dokud nenajdu/nevyrobim dva spirity. Runy mám, ovšem dropnout ten proklatej meč se 4 dírama se mi v tomto turnaji nedaří (už se soso sem ho lovil 10hodin a nakonec až kostka mě zachránila), použitelnej pala štít zatím taky nepadl.
ZOMB: to je hezkej úlovek, ve kterej tajně taky doufám, že mě potká CG
btw jaké plánuješ cílové lokace s tím Hammerem?
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Cajk circlet. A co takhle krapet zaktualizovat tabulku?
Antabus: Ať se teda daří a minimálně překonáš padlou Sorc Jinak pro Hammra je asi nejvíc ideální Chaos Sanctuary. Na druhou stranu je to tam díky Oblivion Knight lehce o držku.
Antabus: Ať se teda daří a minimálně překonáš padlou Sorc Jinak pro Hammra je asi nejvíc ideální Chaos Sanctuary. Na druhou stranu je to tam díky Oblivion Knight lehce o držku.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Zomb krásná čelenka btw kolik bodů partaku? Mohli by ste to fakt aspoň 1týdně vypsat
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jn, když je to teď jen otázkou ctrl c/v, tak to nezabere víc jak 5s. To jen já se s tím pak při každé aktualizaci "se*u" půl hodiny
Jo a jen pro pořádek. Doufám, že to někdo nehraje stylem, že je někde za bukem a týden před koncem turnaje sem naběhne s tím, že má 1500 bodů. Vězte, že nikoho takového do score tabulky započítávat nebudu.
Jo a jen pro pořádek. Doufám, že to někdo nehraje stylem, že je někde za bukem a týden před koncem turnaje sem naběhne s tím, že má 1500 bodů. Vězte, že nikoho takového do score tabulky započítávat nebudu.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonuis: Taky to dělám po staru Spíš jsem ale myslel to, že musím projet výsledky vás všech, zapsat si je, pak to přepsat ve score tabulce, pak sečíst body v týmové tabulce a zase vše přepsat
@DD: Tak s tímhle já se nese*u zase klobouk dolu kolik času tomu pro nás a turnaj věnuješ
Štěstí přeje připraveným...
- Slw
- Minion of Destruction
před začátkem turnaje mi kdosi říkal, že bych neměl študovat guide na throwera, ale dát se na náboženství. no, asi sem se modlil hodně
první návštěva Mausolea
a díky Laceratoru (i když s 3tím nejhorším rollem 152%) sem zvládl po tuhé bitce
roll sice total příšerný (all st10/resi15/8 exp), ale co už a už běžím k viperům pro amu. andy total průser q drop
btw ty 4 sok swordy a už druhý 4sok monarch nesbíram
první návštěva Mausolea
a díky Laceratoru (i když s 3tím nejhorším rollem 152%) sem zvládl po tuhé bitce
roll sice total příšerný (all st10/resi15/8 exp), ale co už a už běžím k viperům pro amu. andy total průser q drop
btw ty 4 sok swordy a už druhý 4sok monarch nesbíram
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
DD: Díky Jo, byla to fuška. CB rulez. HPčka měl u písmene D během chvilky, dostat ho ale níž, když pořád musíš chodit pro flašky, což už hold i s oživením merce zabere víc než co vydrží jed z charmu, byl mazec. Doufal jsem, že mi nedojdou prachy Ještěže poctivě sbírám efektivní drahej bordel. Jo, roll nadprůměr, potěšilo
Jinak jo, vidím to na Pindla. Když jsem si tak prošel Pit, Mausoleum, Tunely a Mefa, tak všude to kosim příliš dlouho. Ti zombíci maj asi dost physical resist.
Jinak jo, vidím to na Pindla. Když jsem si tak prošel Pit, Mausoleum, Tunely a Mefa, tak všude to kosim příliš dlouho. Ti zombíci maj asi dost physical resist.
Bože, joooooo!!!! Grailer!!! Už jsem skoro ani nedoufal, že ho někdy dropnu.. už jsem si myslel, že to budou "jen" body do turnaje ale Eldritch se pochlapil. Tak to teď jen nesmim ripnout
O chvíli dřív Pindl pustil i celkem pěkné rukávky
O chvíli dřív Pindl pustil i celkem pěkné rukávky