MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
Maarshjaz: GZ, mě zatím padla nejvyšší Mal, a to jsem měl štěstí :-) Ale nutně potřebuju Um a to rovnou 2x, abych si mohl postavit brnko Bone pro nekrouše - proč musí být ze všech postav nejnáročnější :-((
Taky jsem konečně potkal Diablo klona a byl to debakl - Bone spiritem jsem ho ani neškrábl, merc ho říznul tak za milimetr než zdechl a já se měl co votáčet, abych uhejbal jeho rudejm bleskům, které čaroval nebývale aktivně - a to jsem to snížil předtím na p1 - nemáte někdo nějaký tip, jak na něj s bonemancerem?
Přitom normálně postupuju na p3 celkem v poho - Mef Hell tuhej, pustil Sigona rukávky a Witchwild String, což mi sice nepomůže, ale bodíky se počítaj
Taky jsem konečně potkal Diablo klona a byl to debakl - Bone spiritem jsem ho ani neškrábl, merc ho říznul tak za milimetr než zdechl a já se měl co votáčet, abych uhejbal jeho rudejm bleskům, které čaroval nebývale aktivně - a to jsem to snížil předtím na p1 - nemáte někdo nějaký tip, jak na něj s bonemancerem?
Přitom normálně postupuju na p3 celkem v poho - Mef Hell tuhej, pustil Sigona rukávky a Witchwild String, což mi sice nepomůže, ale bodíky se počítaj
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Re: MF turnaj vol.5
Chtěl jsem Mepha NM opustit když dosáhnu hranice 200 bodů ... což se právě povedlo, ale mám pocit, že mi naznažil při tomhle posledním runu, že bych měl zůstat alespoň do 300 bodů ... proč nehraju za čarodějku?
Btw kdybych hrál za druida, tak mám výbavu jakou jen chci ... to je sekera +2 driud skill, kosa +2 druid skill, helma a zbraň z aldurs setu, mace +2 druid skill ....
Btw kdybych hrál za druida, tak mám výbavu jakou jen chci ... to je sekera +2 driud skill, kosa +2 druid skill, helma a zbraň z aldurs setu, mace +2 druid skill ....
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Máte někdo zkusenosti s Blade fury buildem ? mám takovou otázku .. jet Death sentry nebo ne .. ja zatim ukazdeho buildu sem ho hral a nemohl jsem si stěžovat .. snad u phoenix striku jsem ho nejel ale to je asi jedinej ... tak tedy ted se rozmýšlím jestli to jet tu nebo ne jestli ty 4x prereq neni skoda a lepší by bylo hodit body tam a tam budu rád za každej tip i treba mimo skills stímto zajímavím a promě dost neznamím buildem
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Stalo se, čeho jsem se obával v momentě, kdy jsem zjistil, že tam budu muset jít....
Jak vidíte, sejmul jsem nejprve ty fetiše a šamana u toho dřevěnýho kmenu přes potok. Jednou se tam mihl záblesk gloama....pak ještě jednou. Říkal jsem si, fajn, bude jen jeden. O pár políček jsem se přiblížil, abych se přesvědčil, zda je opravdu jen jeden. Bohužel nebyl. Najednou z asi deseti směrů mě zasáhly blesky....Bylo to ÍKÁČKO jak vyšitý. Ani jsem ty parchanty vůbec nezahlídl...
http://fraxinus.rajce.idnes.cz/MF_turna ... hot216.jpg
Jak vidíte, sejmul jsem nejprve ty fetiše a šamana u toho dřevěnýho kmenu přes potok. Jednou se tam mihl záblesk gloama....pak ještě jednou. Říkal jsem si, fajn, bude jen jeden. O pár políček jsem se přiblížil, abych se přesvědčil, zda je opravdu jen jeden. Bohužel nebyl. Najednou z asi deseti směrů mě zasáhly blesky....Bylo to ÍKÁČKO jak vyšitý. Ani jsem ty parchanty vůbec nezahlídl...
http://fraxinus.rajce.idnes.cz/MF_turna ... hot216.jpg
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Neposunuse
- Gorebelly
Fraxinus: RIP Svinské gloamy I tak jsi dokázal nevídané, jít Hell single pass na players 8!
Zároveň bych chtěl poprosit o radu. Mám se Zerkem slabý útok, už jsem lvl 70, Act 1 Hell, ale i na players 1 to jde hrozně ztuha. Už mám v berserku full pointy, něco přes 10 jsem narval i do Sword mastery, ale meče vůbec nepadají :-( Když už mi spadl cryptic sword a přidával jsem do něj díry, hodilo mi to jen jednu díru. Na runy jsem zatím chudý. Nejlepší mám zatím Lem.
Máte nějaký tip, co mám Zerkovi do ruky dát za zbraň? Jestli hledat, cubit, socketovat, runové slovo...? Nebo pomalu dojít až do Lower Kurast a hledat runy a normal zbraně? Zatím nejlepší věc na mlácení mám fleshrender, protože má CB, OW, DS i prevent monster heal, ale je to mace class...
Zároveň bych chtěl poprosit o radu. Mám se Zerkem slabý útok, už jsem lvl 70, Act 1 Hell, ale i na players 1 to jde hrozně ztuha. Už mám v berserku full pointy, něco přes 10 jsem narval i do Sword mastery, ale meče vůbec nepadají :-( Když už mi spadl cryptic sword a přidával jsem do něj díry, hodilo mi to jen jednu díru. Na runy jsem zatím chudý. Nejlepší mám zatím Lem.
Máte nějaký tip, co mám Zerkovi do ruky dát za zbraň? Jestli hledat, cubit, socketovat, runové slovo...? Nebo pomalu dojít až do Lower Kurast a hledat runy a normal zbraně? Zatím nejlepší věc na mlácení mám fleshrender, protože má CB, OW, DS i prevent monster heal, ale je to mace class...
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Díky. A zkus craft: magic sekera + ort + perf. ruby + jewel, nebo gamblovat meče.
...Ancients, go, go go!
R.I.P.
škoda Fraxi, Tobě jsem v turnaji fandil nejvíc...
Jinak toto téma samozřejmě sleduju už od začátku turnaje, bylo tu mnoho pěkných nálezů
Gratuluju všem k pěkným dropům, obzláště ke grailerům
Přeju vám příjemné hraní
škoda Fraxi, Tobě jsem v turnaji fandil nejvíc...
Jinak toto téma samozřejmě sleduju už od začátku turnaje, bylo tu mnoho pěkných nálezů
Gratuluju všem k pěkným dropům, obzláště ke grailerům
Přeju vám příjemné hraní
HC Grál - Nesbírám
Faxi : at je palovi země lehká - co dalšího nám ze svého arzenálu buildů ukážeš ?
HC Grál - Nesbírám
@Fraxi: To me moc mrzi, ze to takhle dopadlo, jako ostatni i ja jsem Ti hodne fandil, mas muj respekt...
@Secondface: Moc pekny rukavky
@Secondface: Moc pekny rukavky
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Rip Gloamy nemám rád
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Welvet: Tak mám drahý příteli stejnou premiéru
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: oou, r.i.p., opravdu nebudu takový hrdina, pl přepínám dle potřeby. S tím časem a progresem, co mám, si nemůžu dovolit další postavu.
Neposunuse: ...normální porodní bolesti na Hell u melee postavy
Tvým cílem by asi měl být Grief v PB. Takže i správná area lvl na LO. Vše ostatní budou dočasné náhražky :-) Pak je všechny doženeš za týden...
- Hlavně trpělivě. V této fázi ti Zerk na Hell padne jako nic...
-když není dmg, použij vše možné ostatní - Might merce, Amp, CB, OW. Já mám Gobliny + Crushflange a mlátí to merc pomocí Insight, na bossy si bere Bloodthief...a někdy je to lepší než ta moje exceptional rare obouručka...
-Zerk má celkem slušnej AR, maxuji i ostatní synergie včetně Howl dříve než BO (dle výbavy 10-15 max !), aby jsi ty potvory na vyšších area lvl odstrašil
- NM Meph by tě mohl dovybavit
- gamble Hell
S Lawbringerem můžeš chodit Mausoleum na nižší pl. Voice Of Reason má alespoň cold +ED. Můžeš to utratit i za Treachery. U Komtesy by jsi mohl vyběhat Oath a pro Merce Obedience ..
Jinak hlásím ukončen NM, lvl 70. Jsem na tom stejně jako ty. Ještě jedna Io - nasadím Smoke a jdu se podívat Hell.
Neposunuse: ...normální porodní bolesti na Hell u melee postavy
Tvým cílem by asi měl být Grief v PB. Takže i správná area lvl na LO. Vše ostatní budou dočasné náhražky :-) Pak je všechny doženeš za týden...
- Hlavně trpělivě. V této fázi ti Zerk na Hell padne jako nic...
-když není dmg, použij vše možné ostatní - Might merce, Amp, CB, OW. Já mám Gobliny + Crushflange a mlátí to merc pomocí Insight, na bossy si bere Bloodthief...a někdy je to lepší než ta moje exceptional rare obouručka...
-Zerk má celkem slušnej AR, maxuji i ostatní synergie včetně Howl dříve než BO (dle výbavy 10-15 max !), aby jsi ty potvory na vyšších area lvl odstrašil
- NM Meph by tě mohl dovybavit
- gamble Hell
S Lawbringerem můžeš chodit Mausoleum na nižší pl. Voice Of Reason má alespoň cold +ED. Můžeš to utratit i za Treachery. U Komtesy by jsi mohl vyběhat Oath a pro Merce Obedience ..
Jinak hlásím ukončen NM, lvl 70. Jsem na tom stejně jako ty. Ještě jedna Io - nasadím Smoke a jdu se podívat Hell.
Greenhorn s duší Throwera
Naposledy upravil(a) Maarshjaz dne 14.11.2015, 23:39 hod., celkem upraveno 1 x.
IST
Dnesni supr ulovek, a take muj snad prvni v zivote Ruby jewel of fervor (33%ED, 15% IAS) - ten ma vetsi hodnotu nez ty moje runy dohromady
Dnesni supr ulovek, a take muj snad prvni v zivote Ruby jewel of fervor (33%ED, 15% IAS) - ten ma vetsi hodnotu nez ty moje runy dohromady
- Neposunuse
- Gorebelly
Fraxinus, Abuzus: Díky za rady. Zkusím něco vycraftit, i když to nebude meč. Ano, Grief v PB je vysněný cíl, ale zatím nepadl ještě ani PB Natož s potřebným počtem socketů. Právě proto jsem se ptal na adekvátní náhražku Asi to zatím budu mlátit tím Fleshrenderem, případně ho upgraduju, ale to by mi musela padnout Pul... Trochu se v tom cyklím, ale pomalu to jde, za chvíli to určo rozběhnu ve velkém a TC 87 budou padat na kila
Edit: Přidám se do V.I.P. "Lo" klubu...
Plus tady mé dosavadní nejlepší nálezy: 1) 2) a asi po desetiminutovém lítém boji s RW Edge v Edge bow 3)
Edit: Přidám se do V.I.P. "Lo" klubu...
Plus tady mé dosavadní nejlepší nálezy: 1) 2) a asi po desetiminutovém lítém boji s RW Edge v Edge bow 3)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod