MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já ted udolal Mefa na nm a dal krásných 5 žlutých
edit diablo to samý + 1 modrou vypadá to že Pindleskin to dostane sežrat
edit diablo to samý + 1 modrou vypadá to že Pindleskin to dostane sežrat
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: MF turnaj vol.5
Tak já dostala 2x po sobě IK na Ancientech nm... nechápu
Teď letim na Baala...
Edit: Champion
Teď letim na Baala...
Edit: Champion
"I shall purge this Land of the Shadow!"
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
A já zkusím nějakého rychlozabijáka...
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
A ja dneska probehl k Meph, toho jsem kladivem picnul a pak probehl 4A, zitra picnu i Diabla. Jinak jsem stale na Normal a tak volim verzi, probehnout to neni cas... Ted lvl 25, to pak dozenu.
Jinak nic krome run, co jiz mam nepadlo. Ani ten Meph nic nedal...
Jinak nic krome run, co jiz mam nepadlo. Ani ten Meph nic nedal...
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 15.11.2015, 19:13 hod., celkem upraveno 1 x.
Štěstí přeje připraveným...
@Neposunuse: Tak to gratuluju, nic lepsiho si clovek nemuze prat, nez najit runu, kterou tak zoufale potrebuje
docela slusnej all resist
pořád farm Mephisto nm kdoví kdy se dockam kloudne zbraně a nejakeho eqp kua ta gulimale gores a bartuc katar neni tak moc ne ?
pořád farm Mephisto nm kdoví kdy se dockam kloudne zbraně a nejakeho eqp kua ta gulimale gores a bartuc katar neni tak moc ne ?
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Neposunuse
- Gorebelly
RIP: Díky, jj, Lo je spásný nález. Teď už jen Mal a 5 socket Phase Blade
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Neposunuse: tak já si máchám plíce a on umlátí Clona :-) To na tom asi nejsi tak špatně...
- já bych šel do Forti. Staří mazáci říkali, že MF je taky o tom, v co nejkratším čase zabít co nejvíc potvor a Forti ti dá dmg i safe. Než najdeš 5soc PB, tak už tu druhou LO budeš mít :-)
- já bych šel do Forti. Staří mazáci říkali, že MF je taky o tom, v co nejkratším čase zabít co nejvíc potvor a Forti ti dá dmg i safe. Než najdeš 5soc PB, tak už tu druhou LO budeš mít :-)
Greenhorn s duší Throwera
CG )
ta runa LO začíná být slušné smetí..
jinak ten hromadnej progress v tomto turnaji je krutopřísnej,
já po dvoudením pitném režimu opravím mozkovnu paralenem a jdu na to
Frax: RIP..
ta runa LO začíná být slušné smetí..
jinak ten hromadnej progress v tomto turnaji je krutopřísnej,
já po dvoudením pitném režimu opravím mozkovnu paralenem a jdu na to
Frax: RIP..
Naposledy upravil(a) Welwet dne 15.11.2015, 21:40 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já bych těma Lo zrovna nerozhazoval a pečlivě volil její využití. Z mé zkušenosti padá dost málo, ale někdo to může mít jinak. Určitě ale nepadá častěji, jak Phase Blade
Jinak rip všem smrťákům a cg ostatním v progessu
Jinak rip všem smrťákům a cg ostatním v progessu
Tak dnes jsem mel snad nejvetsi kliku za celou D2 karieru...
Po praci ted vecer jsem si rekl, ze zkusim par runu v LK, kde jsem potreboval IDEALNE jeste OHM + 2 x MAL + VEX + PUL...
Za POUHYCH!!! 27runu jsem nasel nejdrive SUR, ktera sla do sdilene truhly na budouci Enigmu , pote MAL a nakonec OHM pri runu c.27...Nevim, jaka je sance, ze se neco takoveho stane, ale myslim, ze vyhra ve sportce je prd
Samozrejme diky vcerejsi IST jsem okamzite sahl k vyrobe CtA, roll je sice prumerny, ale je to obrovska vyhoda pro meho Druida, spolu s Oakem ma ted cca 2.7k zivotu a to se hned zije lepe
Mam i 2 GUL na HoTO, chybi jen PUL, ktera je jedina z run El - GUL, ktera mi nepadla, samozrejme bych byl rad, kdyby padla jeste VEX a ja jednak GULky usetril pro jine chary, a jednak mel i vice bodu
Takze muj soucasny cil v LK uz je jen VEX + MAL + PUL, coz pri trose stesti snad pujde
Lovu zdar
Po praci ted vecer jsem si rekl, ze zkusim par runu v LK, kde jsem potreboval IDEALNE jeste OHM + 2 x MAL + VEX + PUL...
Za POUHYCH!!! 27runu jsem nasel nejdrive SUR, ktera sla do sdilene truhly na budouci Enigmu , pote MAL a nakonec OHM pri runu c.27...Nevim, jaka je sance, ze se neco takoveho stane, ale myslim, ze vyhra ve sportce je prd
Samozrejme diky vcerejsi IST jsem okamzite sahl k vyrobe CtA, roll je sice prumerny, ale je to obrovska vyhoda pro meho Druida, spolu s Oakem ma ted cca 2.7k zivotu a to se hned zije lepe
Mam i 2 GUL na HoTO, chybi jen PUL, ktera je jedina z run El - GUL, ktera mi nepadla, samozrejme bych byl rad, kdyby padla jeste VEX a ja jednak GULky usetril pro jine chary, a jednak mel i vice bodu
Takze muj soucasny cil v LK uz je jen VEX + MAL + PUL, coz pri trose stesti snad pujde
Lovu zdar
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tož sem na hellu skore krásných 31 bodů pár věcí eče z normalu bude to fun fun fun Gz Hf to all
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
RIPe, pulka mi chybí taky, zato vexky padají každý den
Diky kuci, snad se jeste zadari...
@Maarshajz: VEXky kazdy den?! To se v nich jako topis ci co?
Jdu upravit score, na to, ze beham LK a ne Mepha ci jinej cil hezkej progres - 320 bodu
@Maarshajz: VEXky kazdy den?! To se v nich jako topis ci co?
Jdu upravit score, na to, ze beham LK a ne Mepha ci jinej cil hezkej progres - 320 bodu
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Parádní klika. Jinak co se týče tvé otázky oheldně toho, jestli je možné za tak málo runů najít tolik run, tak ti odpovím jinak. Kdysi jsem s Blizz Soso měl 700 runů v řadě bez high runy.
Mě padla ohm a gul včera v jednom runu a další hru mi padla lem, což taky není nejhorší
RIPe, ne, to zas ne ale už mám tři ale nevím k čemu mi budou, stačí jedna na hoto
RIPe, ne, to zas ne ale už mám tři ale nevím k čemu mi budou, stačí jedna na hoto
@DD: Diky, jinak tu druhou stranu taky znam, pred startem turnaje jsem dal 500 runu bez runy PUL+
@Maarshjaz: To cumim A kde jsou screeny, chci se pokochat
Jinak hodne stesti vsem, jde se chrnet...
@Maarshjaz: To cumim A kde jsou screeny, chci se pokochat
Jinak hodne stesti vsem, jde se chrnet...
screeny jsem dal na předchozí stránku, ale nějak mi nefunguje ta tabulka na vypsání bodů, resp. se to neukládá a vypisovat to pokaždé celé kvůli jednomu dvoum itemům se mě nechce takže to asi udělám až v den skončení turnaje
- Neposunuse
- Gorebelly
RIP: Ty jo, parádní runy! Teď sis vynahradil tu dřívější smůlu, ne?
Abuzus: Zerk je docela šikovný, jen by potřeboval lepší zbraň (meč) do ruky, aby to mohl víc a rychleji kosit. Však na DC jsem měl special equip, nevím, jestli bych ho umlátil jen Fleshrenderem Říkáš Forti, jo? No uvidíme, podle toho, kolik těch Lo spadne...
Jinak SUR poslední dobou taky padá, jak Baníček tabulkou... Asi 3. run po re-rollu mapy, aby měla dvě ohniště
A před tím ještě jeden K. O. Diablo klon. Ale Ani podprůměrný
Abuzus: Zerk je docela šikovný, jen by potřeboval lepší zbraň (meč) do ruky, aby to mohl víc a rychleji kosit. Však na DC jsem měl special equip, nevím, jestli bych ho umlátil jen Fleshrenderem Říkáš Forti, jo? No uvidíme, podle toho, kolik těch Lo spadne...
Jinak SUR poslední dobou taky padá, jak Baníček tabulkou... Asi 3. run po re-rollu mapy, aby měla dvě ohniště
A před tím ještě jeden K. O. Diablo klon. Ale Ani podprůměrný
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod