MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
MF turnaj č.5 - 5.místo - Throw barb
MF turnaj č.6 - 10.místo - LI/Cold sosa
MF turnaj č.6 - 10.místo - LI/Cold sosa
Re: MF turnaj vol.5
Ted to bylo celkem vtipny, podarilo se mi vygamblit Mavinas rukavice, ktere jsem jeste nemel , chvili pred tim Dark adherent brnco a dalsi dve setovky z krku
Tak se konečně usmálo menší štěstí i na mě ... oslava dvoustého screenu Ist je na světě
Jinak jsem právě dosáhl na 300 bodů, tak to jdu vymalovat
Jinak jsem právě dosáhl na 300 bodů, tak to jdu vymalovat
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Asi sem urazil Diablo bohy
Za 2dny sem se dosdal na 350 MF u MN mepha a ziskal dalsich 100 bodu
Dneska za 3 hodiny mi dal jenom 2 body.....WFT? OMG? To neni mozny to nechapu
Za 2dny sem se dosdal na 350 MF u MN mepha a ziskal dalsich 100 bodu
Dneska za 3 hodiny mi dal jenom 2 body.....WFT? OMG? To neni mozny to nechapu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
shakyn: Buď naprosto v klidu. Já teď dal 100x Pindla a vytáhl jsem z něj 1 celej bod (Ripsaw) a za předešlých 100 runů jsem z něj vykotil nějakých 20 bodů. Nemá cenu v tom hledat něco víc nebo míň...to je prostě Diablo
RIP: Já dneska z gamble vytáhl Soul Drainer, který jsem už měl
Obter!vr: CG
Medulin: Taky chci takový dárky
RIP: Já dneska z gamble vytáhl Soul Drainer, který jsem už měl
Obter!vr: CG
Medulin: Taky chci takový dárky
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tak už sem v LK MF zatim 60% ale nárust je znát začíná se něco dít noob dotaz playersx zůstává bo furt musim zadávat? zatim LK 3 runy na p4 s tím že i zabíjím bubáky dokonce mám i 1 bodovanou runu a to THUL
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Já jsem si teďka ještě udělal pár runů na Mepha + Andy a přibylo asi 36 bodů, takže na dobrou noc celkem fajn ... jinak z těch povedenějších dropů, tak určitě Raven Frost a Lo runa (z něčeho vedle Andy) + jsem přidal obě kopí z ama class tak ať se daří i vám pokračování zítra
HC grál
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: Dobře ti tak
dawemorraless: Příkaz players x vydrží dokud hru totálně nevypneš, takže když něco/někoho runuješ, tak po každém nalogování do hry nemusíš příkaz zadávat. Hra si ho pamatuje. Když zadáš příkaz volně ve hře, tak se projeví za zhruba 2-3 obrazovky. Jediná situace, kdy se příkaz změní okamžitě, tak je přechod mezi lokacemi, ale stylem, že jsi například ve Forgotten Tower lvl 2 a vejdeš do lvl 3 nebo Pit lvl 1 --> 2, Crystaline Passage --> Frozen River atd.
Co se týče players, tak si přečti tento příspěvek.
Obter!vr: S těma Lo se tento turnaj nějak roztrhl pytel. To bude po turnaji Griefů
dawemorraless: Příkaz players x vydrží dokud hru totálně nevypneš, takže když něco/někoho runuješ, tak po každém nalogování do hry nemusíš příkaz zadávat. Hra si ho pamatuje. Když zadáš příkaz volně ve hře, tak se projeví za zhruba 2-3 obrazovky. Jediná situace, kdy se příkaz změní okamžitě, tak je přechod mezi lokacemi, ale stylem, že jsi například ve Forgotten Tower lvl 2 a vejdeš do lvl 3 nebo Pit lvl 1 --> 2, Crystaline Passage --> Frozen River atd.
Co se týče players, tak si přečti tento příspěvek.
Obter!vr: S těma Lo se tento turnaj nějak roztrhl pytel. To bude po turnaji Griefů
Je videt, jak hammerdin nema konkurenci, jak to demonstruje od zacatku Welwet a ted i Obter!vr...Proste obrovsky nerezistovany dmg, navic snadno sezene +skilly (co by za to vsechny postavy daly mit dva Spirity uz v Normal a k tomu uber rychlost pomoci Vigor + Charge, co dodat...
Tak me napadlo Deamone, co pristi turnaj zkusit melee only? At se ten obrazek zmeni, nebo se to po vylouceni teleportu zvrhne v bitku hammerdinu
Tak me napadlo Deamone, co pristi turnaj zkusit melee only? At se ten obrazek zmeni, nebo se to po vylouceni teleportu zvrhne v bitku hammerdinu
To by DD nemohl hrát cold amu :-) jinak nemyslím si, ze se budu moci rovnat Welwetovi, protože me prostě Meph nemá rad :-) na NM to padalo hezky ale ted to stoji celkem za nic... Jinak díky za gratulace
PS: je hezké RIPe že už pocitas s příštím turnajem
PS: je hezké RIPe že už pocitas s příštím turnajem
HC grál
Neberte me spatne, ja jsem vrcholne spokojeny se svym Druidikem, necekal jsem, ze bych mohl byt byt v prvni petce, natoz takoveto krasne dropy, takze i kdybych uz nic nenasel, tak budu spokojeny, jen jsem si rikal, ze proste hammer je oproti ostatnim postavam tolik overpowered, ze by to stalo za to zkusit jednou nablizko - to by si treba Abu a dalsi posmakli
Edit: Ty voe, tak si rikam pred vchodem do Plains of despair - hlavne at tam nejsou soulove, a prvni, koho potkam je Convinction Bossak soulu Pred tim zase v 1. patre Durance of hate byly vedle sebe dva Bosspacky Blunderbose-u (ty prerostly stunovaci) a jeden pack byl Fana Extra strong, a druhej Might + Cursed Nemit Oaka + CtA, tak uz bylo po srande, a to jedu na p1
Edit: Ty voe, tak si rikam pred vchodem do Plains of despair - hlavne at tam nejsou soulove, a prvni, koho potkam je Convinction Bossak soulu Pred tim zase v 1. patre Durance of hate byly vedle sebe dva Bosspacky Blunderbose-u (ty prerostly stunovaci) a jeden pack byl Fana Extra strong, a druhej Might + Cursed Nemit Oaka + CtA, tak uz bylo po srande, a to jedu na p1
Naposledy upravil(a) RIP dne 19.11.2015, 08:28 hod., celkem upraveno 1 x.
Já jsem kladivouna nikdy nehrál takže jsem si řekl, že tohle je dobrý důvod vyzkoušet ho neboj, já to vim ze hammer + SC je trochu mimo, ale minulý turnaj jsem s tím SC sbíráním začal tak v tom jen pokracuju hrají jen tak proto abych si něco posbíral nikdy jsem totiž předměty takhle nehuntil ale turnaji s mlátičkou se bránit nebudu
HC grál
Vsak jasne, akorat prichazis o supr vzruso, viz muj predchozi post
Tak dneska druhý run na Andy ....
HC grál
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP píše:Tak me napadlo Deamone, co pristi turnaj zkusit melee only? At se ten obrazek zmeni, nebo se to po vylouceni teleportu zvrhne v bitku hammerdinu
I mě už v hlavě běhá příští turnaj...Myslím, že takovej termín od poloviny ledna do konce února by nemusel být špatnej. Beztak bude kosa jak z nosa, takže to moc na nějaký srandy venku nebude. Nebo aspoň ne jako v létě Možná to bude trochu sobecký, protože bych ten grál fakt rád jednou sesbíral, takže mě tentokrát napadlo že by se povolilo vše. Tím myslím skilly, takže by byl legální jak Teleport, tak Find Item. Možná by se to zvrhlo na runování Mefa. Můj případ by to třeba nebyl, protože konkrétně on by mi mohl dát už jen 2 itemy (pokud nepadnou v tomto turnaji). Ano, bral bych Sosu, ano lítala by s Teleportem, ale žádnej Blizz, FO, FB, FW, Meteor, Hydry, Chain Light, Light nebo Zeal. Byl by to myslím hodně netradiční build na HC Jako mohl bych s ní běhat solo, ale radši bych si tu srandu užil s váma v turnajiObter!vr píše:PS: je hezké RIPe že už pocitas s příštím turnajem
Vše by se ale muselo prodiskutovat, jestli by byl o takovej turnaj zájem.
A co třeba udělat úplně netradiční turnaj v podobě dvojic?
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
v MF? to je blbej nápad.... jeden nebude mít čas a druhej na tom prodělá trenky....
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
@Maarshjaz: Ono je to dobra myslenka, ale bohuzel Secondfce ma pravdu...Na inc byly i tymove souteze, ktere me bavily asi nejvic, cloveka motivovalo behat uz kvuli ostatnim, kdyz ne kvuli sobe, a bylo to supr, ale obavam se, ze za soucasne ucasti je to spis utopie...Tedy ucast je velka, ale REALNE rekneme hodne tu hraje tak cca 8 lidi...
@DD: Mozna budu za zpatecnika, ale neni to trochu brzo po tomto turnaji? Ja jen, ze lidi budou ted ubehany a nevim, jestli budou mit motivaci znovu behat...Tedy alespon stejny typ turnaje - od nuly...
Presto bych mel protinavrh - co takhle zkusit neco casove mene narocneho, treba event podobny tem, co byly v me Lize, ja bych byl napr. pro to, aby se behal Pit po dobu 20 hodin (cisteho hraciho casu) a kdo bude mit itemy za vic bodu, vyhrava...Hralo by se s pripravenymi postavami, a jel by se ciste jen ten Pit (nebo AT, Chaos atd) za ucelem ziskani TOP veci do gralu
Koneckoncu, odpadla by nutnost budovat znova vsehchno od zacatku, coz by byla pro me pruda , a nebylo by to tak casove narocny, coz by mozna uvitalo vic lidi...
@DD: Mozna budu za zpatecnika, ale neni to trochu brzo po tomto turnaji? Ja jen, ze lidi budou ted ubehany a nevim, jestli budou mit motivaci znovu behat...Tedy alespon stejny typ turnaje - od nuly...
Presto bych mel protinavrh - co takhle zkusit neco casove mene narocneho, treba event podobny tem, co byly v me Lize, ja bych byl napr. pro to, aby se behal Pit po dobu 20 hodin (cisteho hraciho casu) a kdo bude mit itemy za vic bodu, vyhrava...Hralo by se s pripravenymi postavami, a jel by se ciste jen ten Pit (nebo AT, Chaos atd) za ucelem ziskani TOP veci do gralu
Koneckoncu, odpadla by nutnost budovat znova vsehchno od zacatku, coz by byla pro me pruda , a nebylo by to tak casove narocny, coz by mozna uvitalo vic lidi...