MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
RIP parťáku :-( To mě mrzí :-(
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Re: MF turnaj vol.7
To mě mrzí
Já jsem měl dneska málem smrťák taky. Chodil jsem Andariel Hell a jen tak tak jsem dal escape když se ke mě řítil Dark one s HP 1. Zítra bude update, dnes pár věcí padlo
Já jsem měl dneska málem smrťák taky. Chodil jsem Andariel Hell a jen tak tak jsem dal escape když se ke mě řítil Dark one s HP 1. Zítra bude update, dnes pár věcí padlo
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP Fraxi. Podle toho tvého popisu to skoro až vypadá, že ten boss měl ještě affix tactical advantage.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
pak, že na východ od Jihlavy nejsou vtipné děcka ...Dark_Deamon píše:... affix tactical advantage.
Fraxinus: r.i.p.
Slw: citím se zahanben, ještě Warshike, H-lorda, Forti a třeste se SC !!! CG
Greenhorn s duší Throwera
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Rip fraxi a GL pokud pojedeš znovu
edit tak jsem na NM A5 uvidím co zítra napadá pojedu LK runy a eldritch + bonesaw expy GL HF
edit tak jsem na NM A5 uvidím co zítra napadá pojedu LK runy a eldritch + bonesaw expy GL HF
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
RIP Fraxi...Skoda velika, jel jsi moc pekne...Nejaky dalsi build/ztrestenost?
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Další build je též Progressor, ale tentokráte ne paladinský, avšak barbarský.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak jsem uploadl ftky všch nálezů na rajče a chtěl jsem tu hodit odkazy na různé vybrané nálezy jenže to debilní rajče ty fotky neumí seřadit popořadě a´t to dělám jakoliv a znova fakt všechny fotky přejmenovávat nebudu. Tak tady je galerie akorát je to zpřeházené.
http://javurek.rajce.idnes.cz/MF_Turnaj_7/#
Co se týče progressu, přes NM jsem přeletěl celkem v pohodě, nevím zda už jsem to tu nepsal ale z Hephasta NM padl Skullders a z HF Pul. Po dokončení NM jsem se vrhnul na Andariel Hell, která mi celkem brzo dropla Shako, jenže ethereal . Následoval Oculus a pak po delší době konečně normální Shako Chtěl jsem se od Andy přesunout k Mephovi až najdu Tal rasha amulet jenže nepadal a tak jsem se vydal směr Act 2. Myslím že ve Far oasis nebo Lost City k mému překvapění Tal rasha amulet padl . Dkončil jsem act 2( větší část jsem prostě proportoval) a vyzvedl orgány v act 3. Jediné místo kde jsem mělp trochu satrch bylo travincal ale nakonec to nebylo tak hrozné. Chvíli jsem točil mapy až jsem měl vchod do patra 3 blzko WP.
Mephista dávám v klidu, jediné co trochu zabolí je ta jeho koule, když mi dá critical ale i tak mi to neubere ani půlku HP a půlku Many. Block je celkem malej asi jen 10%, chtěl jsem mít víc, ale to bych musel nosit něco jiného než Lidless a mít torch +ani+raven. Hp mám teď cca 650 mana 1550. Merc už má Bonehew+Duriels+Vampire Gaze. Level mám 83.
Skončil jsem dnes tím že farmím dále mepha občas tunnely. Kdo projde galerii najde tam jeden docela vzácnej item ( nebojte Tyraels Might to fakt není.)
P.S. Komu se nechce prolejzat galerii tak ej to Unique Glorious Axe
http://javurek.rajce.idnes.cz/MF_Turnaj_7/#
Co se týče progressu, přes NM jsem přeletěl celkem v pohodě, nevím zda už jsem to tu nepsal ale z Hephasta NM padl Skullders a z HF Pul. Po dokončení NM jsem se vrhnul na Andariel Hell, která mi celkem brzo dropla Shako, jenže ethereal . Následoval Oculus a pak po delší době konečně normální Shako Chtěl jsem se od Andy přesunout k Mephovi až najdu Tal rasha amulet jenže nepadal a tak jsem se vydal směr Act 2. Myslím že ve Far oasis nebo Lost City k mému překvapění Tal rasha amulet padl . Dkončil jsem act 2( větší část jsem prostě proportoval) a vyzvedl orgány v act 3. Jediné místo kde jsem mělp trochu satrch bylo travincal ale nakonec to nebylo tak hrozné. Chvíli jsem točil mapy až jsem měl vchod do patra 3 blzko WP.
Mephista dávám v klidu, jediné co trochu zabolí je ta jeho koule, když mi dá critical ale i tak mi to neubere ani půlku HP a půlku Many. Block je celkem malej asi jen 10%, chtěl jsem mít víc, ale to bych musel nosit něco jiného než Lidless a mít torch +ani+raven. Hp mám teď cca 650 mana 1550. Merc už má Bonehew+Duriels+Vampire Gaze. Level mám 83.
Skončil jsem dnes tím že farmím dále mepha občas tunnely. Kdo projde galerii najde tam jeden docela vzácnej item ( nebojte Tyraels Might to fakt není.)
P.S. Komu se nechce prolejzat galerii tak ej to Unique Glorious Axe
- dawemorraless
- Na-Krul
Tož Zombe partáku im back in byznys. Pokusím se dostat do AT něco vymlátit a pak do LK. Javor GZ a co maggot tentokráte nic?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Zatím nevím ta Fire je ideální na maggoty, cold taky v poho ale ty brouci jsou někdy v určitých místech záhul pro ES, protože do tebe jdou všechny ty blesky.
Pokud mi tunely nic moc nepřinesou přesunu se tam
Btw na kolik těch player se teď chodí LK? 7?
Pokud mi tunely nic moc nepřinesou přesunu se tam
Btw na kolik těch player se teď chodí LK? 7?
- dawemorraless
- Na-Krul
Sak máš teleport hodím před sebe merce ten to vybaví. Ten LK na 7 pač na p3 budeš mít tendence to zabíjet a dopadneš jak já.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
No je toto možné?
Další uniq Glorious axe v tunnelech.
lol
Další uniq Glorious axe v tunnelech.
lol
je to možné ? já dneska taky jednu našel kromě ní padl ještě valor +2
HC Grál od 18. 2. 2019
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dneska je asi den s Glorious Axe
Fraxinus: GL s Barbem
Já mám u Pindla dokončených 2000 runů a zatím jsem zklamán. Získal jsem akorát Colossus Blade a Gul.
Fraxinus: GL s Barbem
Já mám u Pindla dokončených 2000 runů a zatím jsem zklamán. Získal jsem akorát Colossus Blade a Gul.
Já zklamán nejsem, jelikož nevím který uni je TC87 a který je slabší, taaaakže jsem rád za každý zlatý a zelený nápis
Zdravím opět všechny a R.I.P. všem padlým
Teedy, když to tady čtu, tak já mám vážně asi smůlu. Takové dropy jako Oc ulus, Shako to se m asi může jen zdát.
Já prolétla act 4 a 5 ku k Anye,abych mohla na hell Pindla, když Mefík nic nedával...Ale ono to pokračuje: včera mi 3 runy po sobě hodil modré Shako
a kdyý dá unikát bídák, tak něco jako Nightsmoke belt a Stoutnail mace. Ale jeden vzácnější už dal: to brnění The Gladiator s Bane.
Jinak mi padaj různě věci pero amazonku: mám už Titany, Ballistu a všechny možné luky. Mef mi hodil swirling crystal,ale bohuže: Tal Rasha
Pindla budu asi chodit dlouho, aspon%n na něm lezou expy.
Ještě se přiznám, že s emi u něj už 2x spawnul Diablo ..ale zaboha jsem, ho tedy se sorcinou nemohla dat: kamos mrtev za 3 s, někdy vydržel i déle, já mu ubrala tak leda se static fieldem, muj FO/FB mu tedy nic nedělali. A když jsem seportla z města zpět k němu : tak mět doplněný HP na full !! WTF ????
Tak jsem mu dělala už 2x paa,paa ...ostuda,ale nevím jak na něj vážně...
Teedy, když to tady čtu, tak já mám vážně asi smůlu. Takové dropy jako Oc ulus, Shako to se m asi může jen zdát.
Já prolétla act 4 a 5 ku k Anye,abych mohla na hell Pindla, když Mefík nic nedával...Ale ono to pokračuje: včera mi 3 runy po sobě hodil modré Shako
a kdyý dá unikát bídák, tak něco jako Nightsmoke belt a Stoutnail mace. Ale jeden vzácnější už dal: to brnění The Gladiator s Bane.
Jinak mi padaj různě věci pero amazonku: mám už Titany, Ballistu a všechny možné luky. Mef mi hodil swirling crystal,ale bohuže: Tal Rasha
Pindla budu asi chodit dlouho, aspon%n na něm lezou expy.
Ještě se přiznám, že s emi u něj už 2x spawnul Diablo ..ale zaboha jsem, ho tedy se sorcinou nemohla dat: kamos mrtev za 3 s, někdy vydržel i déle, já mu ubrala tak leda se static fieldem, muj FO/FB mu tedy nic nedělali. A když jsem seportla z města zpět k němu : tak mět doplněný HP na full !! WTF ????
Tak jsem mu dělala už 2x paa,paa ...ostuda,ale nevím jak na něj vážně...
Tak jsem doplnil body, jsem si myslel, jak přes víkend s tím pohnu, ale není fyzická síla... Jinak s mým Hammerdinem běhám Mepha Hell a přemýšlím na přesun do CS. Jinak zatím nejcennější drop a i za body je Sur.
EDIT: @Maarshjaz: taky netuším, co je TC87, když to padne, jsem rád za vše
EDIT: @Maarshjaz: taky netuším, co je TC87, když to padne, jsem rád za vše
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele: