MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
a nebo taky zkusit opravdu něco nového..a né to jak tu navrhujete...po mém tolik k tomu pánové
Re: MF turnaj vol.5
@Maarshajz: Me osobne se tohle libi, ale Secondface ma pravdu. Ale vymyslet neco tymoveho, by bylo fajnMaarshjaz píše:A co třeba udělat úplně netradiční turnaj v podobě dvojic?
Trochu se me to dotyka RIPe potom delejte turnaj pro dve kategorie hracu. Vnimam to tak, ze vy co tady jste na prednich prickach, tak i za HODINU hrani udelate kus hry a vice desitek runu, mozna i 100 ci 200. Kdezto ja za hodinu skoro.... Tezko rict. Posledni postavu na lvl 88 hraju tri mesice, jak se k tomu casove dostanu. A to se bavime o runovani na Hell. Odpovezte si sami, za jak dlouho se tam vy dostaneteRIP píše:Tedy ucast je velka, ale REALNE rekneme hodne tu hraje tak cca 8 lidi...
Mozna je to tim turnajem, ze si reknu, ze za hodinu, co mam cas to nema cenu a radeji pc nezapnu vubec a hraju si s malou.
Zitra mam volno a do odpoledne jsem i doma sam, ani nevis, jak se tesim, ze si zahraju. Jen tim chci rict, ze i kdyz chci hrat, tak tu volnou hodinu co denne mam premyslim, jak ji vyuziju a casto vyhrajou holky nez D2. To ale neznamena, ze turnaj nechci hrat. Jen vim, ze proste nevyhraju
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Mezi turnaji by byla minimálně 1 měsíc pauza. Teoreticky by se mohlo začít na konci ledna a nechat to do dokonce února (1 měsíc hraní) nebo do poloviny března (1,5 měsíce hraní). Později už to moc nemá cenu jak minulost napovídá. Venku se začne dělat hezky a lidi už pak spíš běhají po venku, než sedí doma u pc Turnaj přes léto je naprostá utopie.
Event na 20 hodin je zase pro mě krok zpět, protože za tu dobu člověk defacto nic nenajde. Třeba na Pindlovi mám teď průměr na run 33s, což by na 20 hodinách dělalo 2200 runů a to je z mého pohledu nic. Je to cca 5 TC87 itemů, což není nic extra. V Pitu mám se Zerkem průměr na run 92s, což dělá 780 runů, takže taky nic moc.
Jak jsem psal v posledním příspěvku...pokud by se našlo dost lidí na turnaj s Teleportem a FI, tak ok, pokud ne, tak ne. Nikde přece není psaný, že by všichni museli hrát Sosu A i kdyby jo, tak by těch ripů stějně bylo jak sviňa, protože co si budeme vykládat, Sosa je dole na 1-2 rány, když přijde na věc
Teoreticky by se dal udělat i ten turnaj dvojic. Byly by 2 tabulky. Jedna klasická pro jednotlivce a druhá pro dvojice. Páry by se mohly určit pomocí aktivity/dosažených bodů v tomto turnaji.
Event na 20 hodin je zase pro mě krok zpět, protože za tu dobu člověk defacto nic nenajde. Třeba na Pindlovi mám teď průměr na run 33s, což by na 20 hodinách dělalo 2200 runů a to je z mého pohledu nic. Je to cca 5 TC87 itemů, což není nic extra. V Pitu mám se Zerkem průměr na run 92s, což dělá 780 runů, takže taky nic moc.
Jak jsem psal v posledním příspěvku...pokud by se našlo dost lidí na turnaj s Teleportem a FI, tak ok, pokud ne, tak ne. Nikde přece není psaný, že by všichni museli hrát Sosu A i kdyby jo, tak by těch ripů stějně bylo jak sviňa, protože co si budeme vykládat, Sosa je dole na 1-2 rány, když přijde na věc
Teoreticky by se dal udělat i ten turnaj dvojic. Byly by 2 tabulky. Jedna klasická pro jednotlivce a druhá pro dvojice. Páry by se mohly určit pomocí aktivity/dosažených bodů v tomto turnaji.
@Drago: Takze asi takhle kamo, minuly tyden jsem mel 5 dvanactek v praci, do toho 3x do tydne trenuju, a rodinu mam samozrejme taky...V 90% casu hraju na ukor spanku, tedy kdyz rodina spi, nebo jsou pryc a ja jsem po nocni Nemam nejake uzasne vyhody...A nebylo to proti nikomu namireno, jak jsi psal Ty, clovek se musi sam rozhodnout, cemu se chce venovat vic...
A jeste jedna vec - usporadat turnaj, kde by si vyhovel naprosto vsem, je prakticky nemozne...
@DD: Ja chapu, ze v zime se poradaji turnaje nejlip, jen zkusenost mi rika, ze vetsinou stejny typ turnaje lidi dvakrat po sobe nenalaka...Ale treba se pletu...
Dobre, co takhle tedy vzit ten muj navrh, tedy s pripravenymi postavami, a behat proste jakoukoliv lokaci pro co nejvyssi pocet bodu (tech 45 dni), nebo jako v mem a Tvem pripade pro grailery...Odpadne ta nutna a kolikrat i nudna faze si dva az tri tydny pripravovat postavu (a to mluvim o tech rychlejsich z nas) a vsichni budou moct najit neco fajnoveho...Pokud bych bral ciste vyuziti casu na nalezeni co nejlepsich veci, tohle je asi cesta...
Nebo si vyslechout Welwetuv navrh, docela by me zajimalo, jakou inovaci vymyslel
A jeste jedna vec - usporadat turnaj, kde by si vyhovel naprosto vsem, je prakticky nemozne...
@DD: Ja chapu, ze v zime se poradaji turnaje nejlip, jen zkusenost mi rika, ze vetsinou stejny typ turnaje lidi dvakrat po sobe nenalaka...Ale treba se pletu...
Dobre, co takhle tedy vzit ten muj navrh, tedy s pripravenymi postavami, a behat proste jakoukoliv lokaci pro co nejvyssi pocet bodu (tech 45 dni), nebo jako v mem a Tvem pripade pro grailery...Odpadne ta nutna a kolikrat i nudna faze si dva az tri tydny pripravovat postavu (a to mluvim o tech rychlejsich z nas) a vsichni budou moct najit neco fajnoveho...Pokud bych bral ciste vyuziti casu na nalezeni co nejlepsich veci, tohle je asi cesta...
Nebo si vyslechout Welwetuv navrh, docela by me zajimalo, jakou inovaci vymyslel
Ja sem dneska unaveny z prace ze se mi nechce hrat a ani nebudu
@DD: Proc uz nestreamujes? Byl si pro me inspiraci
@DD: Proc uz nestreamujes? Byl si pro me inspiraci
@RIP: Ani ja to nemyslel spatne a jelikoz Te znam, vim tak nejak o Tvych aktivitach, praci a rodine.
Zitra budu mozna veselejsi, v 6h vstanu a zapinam Diablo a neru do rukou kladiva
Zitra budu mozna veselejsi, v 6h vstanu a zapinam Diablo a neru do rukou kladiva
RIP: já žádnou velkou inovaci nevymyslel, už sem to dříve někde rozepsal, ale nebyla žádná odezva,
má vize je krátkej challenge na hodinu/dvě, kdy se sejde vícero lidí za cílem pokořit určitou věc, klasickej příklad je realmové kro první zabije Andariel
nevím proč, netěší se to zde moc velké oblibě, ačkoliv pravidel a způsobů jak se na tom vyřádit je myslím dost, spojení v dnešní době není žádnej problém a
věci jak že se lidi nesejdou je v dlouhodobě pravda, ale rozhodně nebude náhoda že hned po startu turnaje svítí na skype 5 lidí a všichni během hodiny od startu píšou progres (tímhle ať nikdo nelakuje )
pokud bude zájem, po skončení tohoto turnaje bych to časem rozepsal, ale ze záhadnejch okolností mám taky tušení že to určitě neprojde
jinak já te´d mám před svátkama taky slušnej hukot v práci a jak psal RIP, je toho dost na úkor spánku a dalších věcí, i proto se mě zdají krátkodobé challenge lepší
no a turnaje mám rád, ale přece jen po tomto už toho bude mít člověk naběháno dost, takže nemůžu říct že bych byl nadšenej za další běhání v jakékoliv podobě
a turnaj dvojic, jó ten bych bral hned, jen ty lidi..
má vize je krátkej challenge na hodinu/dvě, kdy se sejde vícero lidí za cílem pokořit určitou věc, klasickej příklad je realmové kro první zabije Andariel
nevím proč, netěší se to zde moc velké oblibě, ačkoliv pravidel a způsobů jak se na tom vyřádit je myslím dost, spojení v dnešní době není žádnej problém a
věci jak že se lidi nesejdou je v dlouhodobě pravda, ale rozhodně nebude náhoda že hned po startu turnaje svítí na skype 5 lidí a všichni během hodiny od startu píšou progres (tímhle ať nikdo nelakuje )
pokud bude zájem, po skončení tohoto turnaje bych to časem rozepsal, ale ze záhadnejch okolností mám taky tušení že to určitě neprojde
jinak já te´d mám před svátkama taky slušnej hukot v práci a jak psal RIP, je toho dost na úkor spánku a dalších věcí, i proto se mě zdají krátkodobé challenge lepší
no a turnaje mám rád, ale přece jen po tomto už toho bude mít člověk naběháno dost, takže nemůžu říct že bych byl nadšenej za další běhání v jakékoliv podobě
a turnaj dvojic, jó ten bych bral hned, jen ty lidi..
Tak jsem dneska trochu popohnal score na 442 bodů dneska jsem měl štěstí na šperky 3x Raven Frost Highlord.... pak ještě z těch více bodovaných Spirit Keeper... malovat budu až o víkendu
PS: k těm různým návrhům turnajů ... nevím co říct ... něco zní zajímavě něco pro mě né třeba takové ty časově omezené, jakože x hodin budu dělat tohle a tohle...to mě neláká naopak jak jsem již psat huntění s nějákým meele charem bych bral
PS: k těm různým návrhům turnajů ... nevím co říct ... něco zní zajímavě něco pro mě né třeba takové ty časově omezené, jakože x hodin budu dělat tohle a tohle...to mě neláká naopak jak jsem již psat huntění s nějákým meele charem bych bral
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Obter!vr: no, já bych si pro změnu třeba pro příště zahrál strafe amu, nebo možná prostě nějakou na luk (né freeze), tak to zas neláká mě
To nebyl návrh jen reakce na RIPův (myslím, že to byl on) návrhWelwet píše:Obter!vr: no, já bych si pro změnu třeba pro příště zahrál strafe amu, nebo možná prostě nějakou na luk (né freeze), tak to zas neláká mě
HC grál
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Hold 100 lidí, 100 chutí. Proto mě napadla ta varianta s Teleportem a FI. Prostě bez jakýchkoliv omezení co se týče skillů, což by mohlo vyhovovat nejvíce lidem.
Ale nemá cenu to zatím řešit. Do konce aktuálního turnaje je ještě daleko, takže vzhůru na dropy
Ale nemá cenu to zatím řešit. Do konce aktuálního turnaje je ještě daleko, takže vzhůru na dropy
Je to hezký. Jak tady slyším, jak hrajete, při tom mi je smutno z toho, že nikdo nehrajete na BN. Já BN vyhledávám právě proto, že 1-2 týdny po resetu si člověk zahraje starý dobrý multiplayer. Není nad to sejít se v osmi hráčích a projít celý normal a nightmare, když je dobrá party je to většinou to nejlepší co po resetu zažijete. Pak nastoupí rush, levelování atd. a i to má svý kouzlo. Potom hledání předmětů, obchodování a tak dále.
Každopádně již je oznámené datum resetu a to 24.11., takže od 24.11 již hraju na BN a žádný přírustek nečekejte. Tím samozřejmě zvu každého kdo by si chtěl na BN zahrát se mnou ať se připojí.
Potom se chtěl ještě zamyslet nad jednou věcí, totiž přijde mi, když srovnávám ty vaše dropy, že ten single plyaer má větší šance, protože jinak to není možný. To je prostě šílený co vám padá. Ale když se zamyslím, tak tady DD říkal něco o runu 33s, což je na BN nemyslitelný, protože tam potřebujete alespoň 3min, takže runování tam vypadá krapet jinak, protože vám hra musí trvat přes 3 minuty, takže potřebujete více lokací. Je to jen takové zamyšlení. Co myslíte?
Jo a ještě jsem si všimnul, že na BN funguje něco jako...jak bych to nazval weekly/hourly/day challenge. Protože se mi stává např. že během hodiny najdu 3 SoJka a pak třeba týden nic a to se stává i s jinýma předmětama, pro který jsou typický lokace.
Mno nic, jdu si vyazat účty ať to mám na úterý připravené
Každopádně již je oznámené datum resetu a to 24.11., takže od 24.11 již hraju na BN a žádný přírustek nečekejte. Tím samozřejmě zvu každého kdo by si chtěl na BN zahrát se mnou ať se připojí.
Potom se chtěl ještě zamyslet nad jednou věcí, totiž přijde mi, když srovnávám ty vaše dropy, že ten single plyaer má větší šance, protože jinak to není možný. To je prostě šílený co vám padá. Ale když se zamyslím, tak tady DD říkal něco o runu 33s, což je na BN nemyslitelný, protože tam potřebujete alespoň 3min, takže runování tam vypadá krapet jinak, protože vám hra musí trvat přes 3 minuty, takže potřebujete více lokací. Je to jen takové zamyšlení. Co myslíte?
Jo a ještě jsem si všimnul, že na BN funguje něco jako...jak bych to nazval weekly/hourly/day challenge. Protože se mi stává např. že během hodiny najdu 3 SoJka a pak třeba týden nic a to se stává i s jinýma předmětama, pro který jsou typický lokace.
Mno nic, jdu si vyazat účty ať to mám na úterý připravené
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, jaká se tu rozjela debata.
Taky přidám trochu vody do mlýna.
Co takhle, aby Démon udělal to, že účastníkům prostě postavu resp. build, který pojedou, přidělí (při přihlášení by měl každý hráč právo veta na jeden build, který napíše, že nechce)? Samozřejmě by paleta buildů v nabídce byla pestrá.
Nebo varianta 2: Jelo by se normálně jako vdycky, ale s jednou podmínkou. Platil by absolutní zákaz všech věcí, co obsahují v sobě MF.
Taky přidám trochu vody do mlýna.
Co takhle, aby Démon udělal to, že účastníkům prostě postavu resp. build, který pojedou, přidělí (při přihlášení by měl každý hráč právo veta na jeden build, který napíše, že nechce)? Samozřejmě by paleta buildů v nabídce byla pestrá.
Nebo varianta 2: Jelo by se normálně jako vdycky, ale s jednou podmínkou. Platil by absolutní zákaz všech věcí, co obsahují v sobě MF.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
A co neco na zpusob jako tenkrat Random Hero Challange (treti), jen s upravou. Cisteni celych map, jen jeden najezd (vice az po dokonceni Hell). Misto 2 hlavnich skillu a 2 vedlejsich, by se vybralo po 1 hlavnim a 1 vedlejsim, ktery by se maxovaly. Tim clovek do zacatku turnaje nemuze pocitat s postavou a pak improvizuje. Jinak predmety pouzivat jakekoliv. I to s tim mercem se mi libilo, ze je vylosovany. Tehda to mebyl spatny turnaj, jen pro me a nezkusene dost obtizny (rozdeleni 60 skillu, pouzivani stanovenych predmetu), ale bavil me a bavilo me, ze jsem zkusil jinou postavu
EDIT: Frax je s podobnou myslenkou rychlejsi
EDIT: Frax je s podobnou myslenkou rychlejsi
Nebo bych nastavil pravidla na hraní čistě jen s magic, případně rare.
A nebo přidělit všem jednoho hrdinu, začne se třeba z leva v nabídce hrdinů, nastavil bych všem povinně hardcore a findit pouze v chaosu nebo WKS, což jsou dvě nejtěžší lokace a přesto tak podcenované.
Výherce by byl třeba ten, kdo přežije jako poslední
A nebo přidělit všem jednoho hrdinu, začne se třeba z leva v nabídce hrdinů, nastavil bych všem povinně hardcore a findit pouze v chaosu nebo WKS, což jsou dvě nejtěžší lokace a přesto tak podcenované.
Výherce by byl třeba ten, kdo přežije jako poslední
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal...tyto debaty necháme až jak bude tento turnaj u konce.
Momentálně jsem dokončil 2000 Pindl runů...
Berserker Axe
Colossus Blade
Legend Spike
Corona
Scissors Suwayyah
1x skiller
Pro porovnání odkaz z minulého turnaje po 2000 runech.
Momentálně jsem dokončil 2000 Pindl runů...
Berserker Axe
Colossus Blade
Legend Spike
Corona
Scissors Suwayyah
1x skiller
Pro porovnání odkaz z minulého turnaje po 2000 runech.
trochu mimo téma, jaký lvl GC musí mít, abych si rollnul skiller s life? Mám 86 a už jsem procubil kolem 200 gemů a tedy, čekal jsem alespon nějaký skiller
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Na skiller je potřeba minimální ilvl 50+. Co se týče life na skileru, tak:
Kód: Vybrat vše
suffix ilvl stats
---------------------------------------
of Sustenance 61 +31 to +35 to Life
of Vita 77 +36 to +40 to Life
of Vita 91 +41 to +45 to Life
91 lvl? wtf a to mám vzít kde? mě ten 86 padl tuším právě z baala
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Charm s tak vysokým ilvl můžeš získat jen ze 3 monster ve hře: Diablo (94), Nihlathak (95) a Baal (99).