MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
1. Respec není možný vůbec.
2. Já fotky normálně dělám printscreenem a pak dávám na rajče. Fotím si každou runu, unikát a set ale do galerie si přidávám pouze ty lepší věci a zajímavé nálezy které chci ukázat tady nebo v té galerii. Ale jako důkaz mam fotky ke všemu
To že se přidáš by vadit nemělo, za sebe ocením dalšího účastníka, protože někteří už to vzdali, nebo ani nezačali.
2. Já fotky normálně dělám printscreenem a pak dávám na rajče. Fotím si každou runu, unikát a set ale do galerie si přidávám pouze ty lepší věci a zajímavé nálezy které chci ukázat tady nebo v té galerii. Ale jako důkaz mam fotky ke všemu
To že se přidáš by vadit nemělo, za sebe ocením dalšího účastníka, protože někteří už to vzdali, nebo ani nezačali.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.6
kmotor: Přidat se určitě můžeš. Turnaj není ani ve své polovině, takže výsledek se dá ještě udělat pěknej Jinak respect není povolen v žádné formě. Veškerá pravidla najdeš v prvním příspěvku tohoto topicu.
dawemorraless: Moc pěknej drop. Hodil by se mi V D2 je Windforce pan luk, ne jak v D3
Neposunuse: Ono se Strafe to nemusí být až taková sranda, jak to na první pohled vypadá. Je to defacto to stejné, jako s kdejakým melee charem...jak člověk nenarazí na nějakou schopnou zbraň, tak se dost trápí, než něco zabije.
Javurek: Ta Sosa nám asi není na HC souzená. Mnoho zdaru při dohánění prvního fleku
dawemorraless: Moc pěknej drop. Hodil by se mi V D2 je Windforce pan luk, ne jak v D3
Neposunuse: Ono se Strafe to nemusí být až taková sranda, jak to na první pohled vypadá. Je to defacto to stejné, jako s kdejakým melee charem...jak člověk nenarazí na nějakou schopnou zbraň, tak se dost trápí, než něco zabije.
Javurek: Ta Sosa nám asi není na HC souzená. Mnoho zdaru při dohánění prvního fleku
dik za odpovede. pojdem na istotu, cize najlepsi MF charakter v hre - fireball/blizzard sorc. radsej SC.
Nejlepší MF char ve hře není double element už z toho důvodu že je double, jednostraně zaměřená sorc bude vždy lepší .)
A vždy záleží na věcech.
Já bych na stejnou úroveň postavil chary s top věcma jako eni atd: Fireball Sorc, Zerk, Hammerdin a věř mi že já hledal se vším stovky hodin
A vždy záleží na věcech.
Já bych na stejnou úroveň postavil chary s top věcma jako eni atd: Fireball Sorc, Zerk, Hammerdin a věř mi že já hledal se vším stovky hodin
Zase SC sosa Lidi, hraje tu nekdo vubec jeste HC, tedy krome me a Deamona?Jo, a Abu jeste tedy...
Jinak vitej
Jinak vitej
@DD: To s Tebou souhlasim, Strafka neni tak snadna, jak se zda a na MF obzvlast. Neni stit, nejsou rezy, neni deff. Ale v ramci moznosti me bavi.
@RIP: Ja SC, ale rozhodne ne sorcku, jsem verny Trem sestram
@RIP: Ja SC, ale rozhodne ne sorcku, jsem verny Trem sestram
Štěstí přeje připraveným...
Vždyť tě do HC nikdo přece nenutí. Je to MF turnaj, většina zvolí nejefektivnější cestu to bylo jasné předem. Jak už jsem psal, na přístě bych navýšil bodové ohodnocení pro HC postavy.RIP píše:Zase SC sosa Lidi, hraje tu nekdo vubec jeste HC, tedy krome me a Deamona?Jo, a Abu jeste tedy...
Jinak vitej
Taky ještě na HC žiju a sbírám body pomaloučku polehoučkuRIP píše:Zase SC sosa Lidi, hraje tu nekdo vubec jeste HC, tedy krome me a Deamona?Jo, a Abu jeste tedy...
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
SC nema koule Ja nevim, proste mi to nikdy neprislo v poradku, moct chcipat na kazdem rohu, mno...Ja vim, ze me nikdo nenuti hrat HC, ale taky me nikdo nikdy nedonuti hrat SC...To radsi nebudu hrat ty turnaje vubec
RIPe když mě se zdá, že ty to moc hrotíš každou chvíli nějáká narážka na to, že někdo hraje SC každej hraje jak chce a podle pravidel (doufejme )
btw i já hraju HC sosu jen jsem se teď zastavil na začátku 3. aktu NM a když to zapnu tak chodím něco málo farmit k NM Andy
btw i já hraju HC sosu jen jsem se teď zastavil na začátku 3. aktu NM a když to zapnu tak chodím něco málo farmit k NM Andy
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Jakou jedeš?
Frozen orb (asi bez Ice boltu) a fire ball (zaměřenou spíše na ten oheň, ale zatím využívám ten FO, protože to je efektivnější)Javurek píše:Jakou jedeš?
HC grál
- Slw
- Minion of Destruction
chlapci, já se taky pomalu plížím vpřed. dnes padne baal normal já aspoň těch 100 bodů dám v d3 jsem už získal toho novýho stromovýho peta, takže už nic nebrání progressu
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
@Obter!vr: Nehrotim, stejne tu nic nezmenim, tak je mi to sumak...Jen pisu, co si myslim, to mam po nasem prezidentovi A nekdo rejpat musi, jinak by tu byl zbytecne klid
Edit: Ono je to celkove vtipny, kdyz jsem prisel s prvnim turnajem, tak jsem chtel rozdelit vse na SC/HC cast, ale pak jsem si rekl, ze nas bude malo a nema to cenu, a ted, diky Deamonovi je nas hafo a takhle se mi to vymstilo
Edit: Ono je to celkove vtipny, kdyz jsem prisel s prvnim turnajem, tak jsem chtel rozdelit vse na SC/HC cast, ale pak jsem si rekl, ze nas bude malo a nema to cenu, a ted, diky Deamonovi je nas hafo a takhle se mi to vymstilo
Správně! Deamon za to může!RIP píše:.... a ted, diky Deamonovi je nas hafo a takhle se mi to vymstilo
HC grál
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Javůrek: r.i.p, ale nemám strach, na SC to doženeš.
Dragonius: z mé skromné zkušenosti, huntění je především o tom, kolik toho zabiješ (otevřeš) v reálném čase. Ten MF vzrůstá tak nějak postupně, jak expíš a padá ti to. Takže na otázku kolik pl:
a) aby jsi to přežil
b) aby jsi to zabil rychle
c) aby jsi potlačil non-drop faktor (pl3+)
Vyjímka by mohla být specializace na super Unique potvory s fixním dropem, kde se asi chodí pl1+max MF.
Dawe: ten bow ti bude pár lidí závidět, CG!
HC/SC HC hráč ztratí postavu a všechny parádní itemy, co měl na sobě a v invu. Navíc musí expit od nuly, což samo o sobě je citelná ztráta, i časová, protože nemůže utíkat jak "voják".
Za předpokladu, že nový char pojede untw, bych mu shared stash ponechal i s bodama. Nebo když ripnete postavu, tak jedete celý grál znovu?
Jsem upnutý k PC, ale za jiným účelem. Diablo jsem raději smazal a nechal si jenom save v notebooku, jinak bych nic neudělal ... Do konce týdne bych se do toho mohl obout :-) = stále NM před Andy.
GL2@
Dragonius: z mé skromné zkušenosti, huntění je především o tom, kolik toho zabiješ (otevřeš) v reálném čase. Ten MF vzrůstá tak nějak postupně, jak expíš a padá ti to. Takže na otázku kolik pl:
a) aby jsi to přežil
b) aby jsi to zabil rychle
c) aby jsi potlačil non-drop faktor (pl3+)
Vyjímka by mohla být specializace na super Unique potvory s fixním dropem, kde se asi chodí pl1+max MF.
Dawe: ten bow ti bude pár lidí závidět, CG!
HC/SC HC hráč ztratí postavu a všechny parádní itemy, co měl na sobě a v invu. Navíc musí expit od nuly, což samo o sobě je citelná ztráta, i časová, protože nemůže utíkat jak "voják".
Za předpokladu, že nový char pojede untw, bych mu shared stash ponechal i s bodama. Nebo když ripnete postavu, tak jedete celý grál znovu?
Jsem upnutý k PC, ale za jiným účelem. Diablo jsem raději smazal a nechal si jenom save v notebooku, jinak bych nic neudělal ... Do konce týdne bych se do toho mohl obout :-) = stále NM před Andy.
GL2@
Greenhorn s duší Throwera
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já si na Hc zatim netroufnu páč sem lama snažím se neumírat což se daří ale občas to prostě zlamim kdyby se mohlo používat to co riplá postava nasbírala a nebyla tam tak citelná ztráta bodů tak bych do toho i šel jako lama přeci jen ten progres z5 na hell je ztráta dostačující.....mám ted nový farm plán večer nahodim nějaký screeny.Mám dnes závratový den a to nezbývá než se focusovat na něco tzn bud hrát nebo čučet na něco..
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@Abu: Vsechny dulezite nepouzivane veci (jako itemy do gralu, runy, mno proste temer vsechno) mam ve sdilene truhle...Pokud prijdu o postavu, ztracim tu postavu + veskery equip, co mela na sobe, coz si myslim je dostatecna ztrata...Jen se podivej ke mne do Avenger threadu (prvni strana), kolik jsem toho uz svou blbosti ztratil, je toho dost...Tedy tohle pisu k hrani HC v globalu, ne k tomuto turnaji...Tady mam vsechno u postavy
SC vs HC - jedina rozumna moznost by byla kompletne oddelit tyhle dve skupiny, ale jen za predpokladu, ze by nas bylo dost...Chapu Deamonovi duvody, proc to tak nedela, ja jen rekl nahlas, co si tu mozna mysli vic lidi, nic vic...Pro me osobne neni nejvetsim problemem score, ale ta demotivovanost, kdyz dva a vickrat po sobe cipnu, nekde dale (ne na nizkem lvl) a pak se snazim dohnat nedohnatelne...Kdyz to prezenu, proti SC hracum, kteri nemohou ztratit nic tak nemam o co hrat...Ale je to moje volba, jak spravne poznamenal Javor, klidne bych mohl hrat SC kdybych chtel, jen proste nechci
Musim ale rict, ze urcite supr je ta tymova soutez, udrzuje me v turnaji, ikdyz bych to sam uz asi vzdal...Preci jen nechci partacku nechat uplne ve stychu
SC vs HC - jedina rozumna moznost by byla kompletne oddelit tyhle dve skupiny, ale jen za predpokladu, ze by nas bylo dost...Chapu Deamonovi duvody, proc to tak nedela, ja jen rekl nahlas, co si tu mozna mysli vic lidi, nic vic...Pro me osobne neni nejvetsim problemem score, ale ta demotivovanost, kdyz dva a vickrat po sobe cipnu, nekde dale (ne na nizkem lvl) a pak se snazim dohnat nedohnatelne...Kdyz to prezenu, proti SC hracum, kteri nemohou ztratit nic tak nemam o co hrat...Ale je to moje volba, jak spravne poznamenal Javor, klidne bych mohl hrat SC kdybych chtel, jen proste nechci
Musim ale rict, ze urcite supr je ta tymova soutez, udrzuje me v turnaji, ikdyz bych to sam uz asi vzdal...Preci jen nechci partacku nechat uplne ve stychu
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Dawe: Nee, určitě by nemohl používat věci ze shared stash, pokud by nebyl untw, tak je prakticky SC!
Nahodí Sigon, zítra je NM, v úterý složí RW a jede Hell.
Ale neztratil by těch třeba 500b, ale jen týden času a věci, co měl na sobě :-))
Stejně se jedná jen o psychologický faktor "nula bodů". Protože jestli chcípnu s Griefem/CTA, tak než to udělám znovu, to už těch 400 b budu mít taky :-)
RIP: jo, týmovka má něco do sebe :-)
Howg, musím makat :-))
Nahodí Sigon, zítra je NM, v úterý složí RW a jede Hell.
Ale neztratil by těch třeba 500b, ale jen týden času a věci, co měl na sobě :-))
Stejně se jedná jen o psychologický faktor "nula bodů". Protože jestli chcípnu s Griefem/CTA, tak než to udělám znovu, to už těch 400 b budu mít taky :-)
RIP: jo, týmovka má něco do sebe :-)
Howg, musím makat :-))
Greenhorn s duší Throwera