MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
Lower resist +to jejich inferno předpokládám. Proto je ten speciál na normalu tak smrtící, to inferno je hrozně silné.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.7
RIP: Mega gratulace ke graileru
ZOMB: GL s dalším charem
ZOMB: GL s dalším charem
Občas tady píšete, že jste zabili třeba 1000x mefa nebo pindla, chtěl jsem se zeptat, jak víte, kolikrát jste tam byli? Jestli to náhodou hra sama nepočítá a nedá se to někde vyčíst? Docela by mě zajímala moje statistika, ale čárky si na papír nedělám.
Díky Sajs
Díky Sajs
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: CG !! vím, co jsi se načekal
Zomb: r.i.p., obdivuji tvé nadšení, já s tím měl problém. Ta Cold Ama mně strašně trápí a vůbec se mi do ní potřetí nechtělo. Chtěl jsem utéct na jiný build...
V CS padli i Hammeři s 90-tkou.
Cajs: oni mají implementovaný čip do pravého lokte. Takže to počítá samo a už ani nepoužívají myš. Jenže když se zapomenou na noc odpojit, tak udělají x stovek runů i ve spánku, aniž by o tom věděli. Ráno jenom skočí na stránky Blizzardu a kouknou se na statistiky, kolik toho naběhali. Takoví CZ-boti....
Zomb: r.i.p., obdivuji tvé nadšení, já s tím měl problém. Ta Cold Ama mně strašně trápí a vůbec se mi do ní potřetí nechtělo. Chtěl jsem utéct na jiný build...
V CS padli i Hammeři s 90-tkou.
Cajs: oni mají implementovaný čip do pravého lokte. Takže to počítá samo a už ani nepoužívají myš. Jenže když se zapomenou na noc odpojit, tak udělají x stovek runů i ve spánku, aniž by o tom věděli. Ráno jenom skočí na stránky Blizzardu a kouknou se na statistiky, kolik toho naběhali. Takoví CZ-boti....
Naposledy upravil(a) Abuzus dne 17.01.2017, 12:52 hod., celkem upraveno 1 x.
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Tak to musela být jedině ta LR... fire resy jsem měl asi něco přes 80 (cap jsem měl 75), je fakt že mohly být lepší... zato light resy jsem měl vymazlené. Popravdě jsem si myslel, že pokud mě už něco zabije, bude to Lord de Seis a jeho banda, z něho jediného jsem měl respekt, ale je fakt, že jak vidím Infetora a convu tak taky pěkně zdrhám. Jinak trapu dobře znám, rady od daweho netřeba... i když to jeho haluzáctví je fakt něco
Javurek: Zřejmě to fakt bylo LR, protože jiné vysvětlení mě fakt nenapadá. Každopádně jsem se trochu poučil a už vím, proč se o CS mluví jako o nebezpečném místě
DD: Díky, snad se mi s ní podaří dotáhnout to na ten level 90
Abu: Tak s tou amou, tomu rozumím Já vždycky jak nějakou rozjíždím, tak mi to přijde hrozně otravné... nevím, jestli ji hraju blbě, ale zdá se mi, že má hrozně pomalej rozjezd...
Hodně štěstí i vám ostatním... a už žádné ripy
Javurek: Zřejmě to fakt bylo LR, protože jiné vysvětlení mě fakt nenapadá. Každopádně jsem se trochu poučil a už vím, proč se o CS mluví jako o nebezpečném místě
DD: Díky, snad se mi s ní podaří dotáhnout to na ten level 90
Abu: Tak s tou amou, tomu rozumím Já vždycky jak nějakou rozjíždím, tak mi to přijde hrozně otravné... nevím, jestli ji hraju blbě, ale zdá se mi, že má hrozně pomalej rozjezd...
Hodně štěstí i vám ostatním... a už žádné ripy
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
U Cold Amy je ten rozjezd opravdu pomalej. Než padne lvl 30, tak je to neskutečná otrava zabíjet solo každýho moba. Jak ale člověk získá Freezing Arrow, tak se to zas úplně otočí.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Sajs: Není za co Jen při každém ukončení musíš dát "save", aby se data uložila. A taky to není dělaný na hru ve fullscreen, jak sis už asi všiml. Zas je to jednodušší, jak někam dělat čárky.
Pro mě je jednodušší si programem nechat počítat kolikrát jsem stisknul klávesu Tab... jelikož na začátku každé hry zapnu automapu a pak už ji během ní nevypínám Případně se to dá změnit na nějakou jinou klávesu, třeba H (když v menu vybíráte obtížnost, H je zkratka pro hell)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dokončeno 3000 Pindl runů a výsledky jsou tristní...
Colossus Blade
Berserker Axe
Gul
Colossus Blade
Berserker Axe
Gul
@Deamon: Diky moc, neboj, urcite to zlomis
@Abu: Thanks buddy Celou dobu cekam, kdy vezmes toho throwera a udelate se slw Dynamic duo throwers
@Abu: Thanks buddy Celou dobu cekam, kdy vezmes toho throwera a udelate se slw Dynamic duo throwers
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
1) když vidím, jak jede, tak bych mu nerad kazil scóre. Ohledně nejlepšího buildu ve hře (Throwera) zůstávám jako nehrající kapitán...RIP píše: @Abu: Thanks buddy Celou dobu cekam, kdy vezmes toho throwera a udelate se slw Dynamic duo throwers
2) už jsem rozjel dívčí válku a konečně jsem se dopracoval (lvl 30).
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takovej babinec Ale na NM bych vzal Might merce, protože to Insight je potřeba, jinak se uchlastáš.
- Slw
- Minion of Destruction
sám čučím jak to fičí po těžce prokaleném narozeninovém weeku sem se do toho obul a ball už čuchá kytky kupodivu narozdíl od všech act bossů mi i něco na q pustil (drakuly)Abuzus píše: 1) když vidím, jak jede, tak bych mu nerad kazil scóre. Ohledně nejlepšího buildu ve hře (Throwera) zůstávám jako nehrající kapitán...
jinak hlásím první úspěch v kurastu
]
po druhé padl klon (19/13/6) - číhejte to číslo Sojů
nej drop pindla
btw pindl mi pustil druhého laceratora tentokrát s top rollem 209%
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Zomb....to je mi líto partaku rip s trapou to jde rychle GL
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Jen co padne Partizan, tak to tam narvu. SOL už mám. Minule mi rollnul +15 :-)Dark_Deamon píše:Takovej babinec Ale na NM bych vzal Might merce, protože to Insight je potřeba, jinak se uchlastáš.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Není možný...bůh existuje Konečně item, co má koule
A o 10 runů později...
A o 10 runů později...
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
DD a pak že to nejde gz to bylo určitě až potom co šel RIP spát jestli Ti náhodou nepřináší smůlu Já pokračuju v lovu infi přibyla mal a sur tak chybí jen ist a sur bo ber. Nicméně sem tam něco padne tak body velice pomalu lezou. A sem rozhodnut infi nebo nic
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah