MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jasný no...toto je asi jedinej případ, kdy to může být krapet otravný...když člověk aktualizuje třeba 300 bodů, ale na to je jednoduchá rada...aktualizovat častěji Pak to opravdu zabere prd času
Re: MF turnaj vol.5
Nebo nic nenachazet
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jasně
Mě třeba každej update baví, protože zvyšuju svoje skóre a tím doháním ty před sebou a vzdaluju se těm za mnou
Mě třeba každej update baví, protože zvyšuju svoje skóre a tím doháním ty před sebou a vzdaluju se těm za mnou
Ja mam vytistenou stejnou verzi jako v topicu se zapisovanim vysledku, jak neco najdu, skrtnuto a potom vyplnuji body dle toho a dobarvuji postupne Axes, Swords, Maces atd... Me to vyhovuje takhle.
Štěstí přeje připraveným...
OK , To mi staci byl to jen dotaz jestli je to možné ... právě budu doplnovat skoro 400 bodu tak premýšlím jak si to ulehčit sem to blbec odkladal moc dlouho mno
Předtím byl čas sotva na hraní - dost mizerný proto jsem se dotoho tolik nehrnul...
Předtím byl čas sotva na hraní - dost mizerný proto jsem se dotoho tolik nehrnul...
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Je cas na dalsi update skore, tentokrat jsem se posunul na 857 bodu a hlavne KONECNE padl grailer, a ikdyz to neni zadny top item, tak urcite potesil, hlavne, kdyz jsem si ho tu v podstate vymodlil ...
Co se tyce dalsich dropu, tak Bul kathova dvojcata jsou zase pohromade a tim padem je to paty TC 87 item, dale pak konecne padl Uber Diablo, dropla take GUL, a v neposledni rade tenhle luk taky nepada uplne casrto, hlavne ne z Hell Mephista
Jo, a takhle to vypada, kdyz je drop proste zeleny
Jdu to sepsat
Co se tyce dalsich dropu, tak Bul kathova dvojcata jsou zase pohromade a tim padem je to paty TC 87 item, dale pak konecne padl Uber Diablo, dropla take GUL, a v neposledni rade tenhle luk taky nepada uplne casrto, hlavne ne z Hell Mephista
Jo, a takhle to vypada, kdyz je drop proste zeleny
Jdu to sepsat
- Neposunuse
- Gorebelly
RIP: Ty jo, Pluckeye A kdo z přítomných může říci, že má BK sbírku kompletní (BKSC, BKTG, BKWB) Gratulki!
Smilee: 400 bodů Ty to hrneš... Dobrá práce!
Smilee: 400 bodů Ty to hrneš... Dobrá práce!
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
CG všem pěkně válíte... Já se k hraní dostanu nejdřív o víkendu, a budu ráda když do konce turnaje dám 200b, a bude to úspěch
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Neposunuse: nj predtím sem se ktomu moc nedostal tak to doháním mám dost štěstí pěkně to padá
HC Grál - Nesbírám
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
4 dny afk a bude to pokračovat až do víkendu. Ale stíhám ráno číst příspěvky místo Rudého práva :-)
Mia: na 250-300b se dostaneš u Mepha na NM a nemusíš ani hrotit pl, hlavně jsem se tam do-obléknul
RIP: se pochlub tím Anni, a ten vyfocenej zelenej Ogre Maul je jako provokace, jo?
Ostatním gratuluji, už se zase začínáte neskutečně vzdalovat, sakra.
Welwet: ...upřímnou, zrovna v CS tvůj Hammer nebude odpočívat sám, osobně tam asi můžu postavit "Hammer-piedestal" a nosit kytičky
Mia: na 250-300b se dostaneš u Mepha na NM a nemusíš ani hrotit pl, hlavně jsem se tam do-obléknul
RIP: se pochlub tím Anni, a ten vyfocenej zelenej Ogre Maul je jako provokace, jo?
Ostatním gratuluji, už se zase začínáte neskutečně vzdalovat, sakra.
Welwet: ...upřímnou, zrovna v CS tvůj Hammer nebude odpočívat sám, osobně tam asi můžu postavit "Hammer-piedestal" a nosit kytičky
Greenhorn s duší Throwera
Tak jsem udelal aktualizaci. A dneska spokojenost, padlo mi Shako a Herald of Zakarum a rovnou se zeptam, jelikoz to jsou moje prvni kousky a mam jeste tri volby socketu za questy. Co doporucite? Chci to k Hammerdinovi, diky
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Další Shako Mě asi v tomto turnaji není přáno...Nezískal jsem jedinej grailer a itemy, které běžně všem padají se mi vyhýbají obloukem. Třeba se ty dropy šetří na zimní MF turnaj...pokud k němu teda dojde.
Dragonius: Do Shaka bych asi vložil PTopaz, do HoZ buď PDiamond nebo Um (záleží jestli tě zlobí rezy) no a poslední socket asi do brnění - záleží, jaké máš.
Dragonius: Do Shaka bych asi vložil PTopaz, do HoZ buď PDiamond nebo Um (záleží jestli tě zlobí rezy) no a poslední socket asi do brnění - záleží, jaké máš.
DD: co se týče dalšího turnaje jsem pro ....
HC Grál - Nesbírám
@DD: Dekuji, potvrdil jsi mi mojí myšlenku, jen jsem se chtěl ujistit, abych si hned itemy nezkazil.
Ja s dalsim turnajem nemam problem, když bude az po vanocnich svatcich Hodila by se mi postava i na Pindla a s ni rozjet MF.
Ja s dalsim turnajem nemam problem, když bude az po vanocnich svatcich Hodila by se mi postava i na Pindla a s ni rozjet MF.
Posledni dva dny me nejak presla chut hrat, takze nehraju Ono delat treba 200 najezdu na jeden novy bodovany item neni zrovna zabava, myslim, ze to same se stalo Deamonovi v minulem turnaji, a je to celkem pochopitelne po tom vycerpavajicim mesici...Nove mi padl akorat unikatni Ward, coz je pro me grailer, takze uz druhy v tomto turnaji...V tomhle ohledu jsem na tom taky mnohem lip nez Deamon...
@Drago: Oba ty itemy si rozhodne zaslouzi socket, ikdyz si myslim, ze zrovna Hammerdin vic vyuzije Spirit nez ten HoZ, ale to je vec nazoru...V kazdem pripade top itemy ve svych kategoriich, takze velka gratulace ode mne Kdyz nad tim ted premyslim, moc Guilded shieldu jsem v turnaji nevidel, at uz jakekoliv kvality, takze se ani nedivim, ze ho nemam
@Abu: +15 attributy, + 18 all res, +8% expy, takovej prumer...Tech Ogre maulu uz mi padlo snad 20
@Drago: Oba ty itemy si rozhodne zaslouzi socket, ikdyz si myslim, ze zrovna Hammerdin vic vyuzije Spirit nez ten HoZ, ale to je vec nazoru...V kazdem pripade top itemy ve svych kategoriich, takze velka gratulace ode mne Kdyz nad tim ted premyslim, moc Guilded shieldu jsem v turnaji nevidel, at uz jakekoliv kvality, takze se ani nedivim, ze ho nemam
@Abu: +15 attributy, + 18 all res, +8% expy, takovej prumer...Tech Ogre maulu uz mi padlo snad 20
Já teď dva dny hledal jak blázen vůbec nevím za kolik bodů ale našel jsem toho dost. Problém je, že zatím moc nevím kam s hammerdinem chodit na vysoke TC itemy. Mám takovej nápad ale uvidím zda to bude proveditelné. Já vždy hledal s hammerem s enigmou Ani nemám hoz či shako taky smůla na něj i když předtím s tou sorckou padlo hned.
Jdu něco nakoupit a konečně si vyplnit tabulku a spočítat body.
Btw shako cham a zaka to chce eth a zod
Jdu něco nakoupit a konečně si vyplnit tabulku a spočítat body.
Btw shako cham a zaka to chce eth a zod
@RIP: Diky, tak jako zaskakal jsem radosti, kdyz tam na me koukalo Shako mezi itemy a o HoZ jsem nejak netusil, sebral jsem Gilded Shield a po identifikaci jsem uzasl. Njn, jeste neznam vsechny itemy a musim Ti dat za pravdu, pocitil jsem snizeni FCR a tak jeste spis zkousim, diky za Tvuj nazor
Skore doplněno, mam 270 jupíí .D
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dokončena další tisícovka na Pindlovi (celkem 5000), ve které nepadlo vůbec nic
Dávám si teď chvilkovej oraz, protože jsem za nějaký 3 týdny dal 5000 Pindlů a leze mi to krapet na palicu
Jinak turnaj vstupuje do své poslední čtvrtiny => posledních 11 dnů do konce.
Javurek: Pěknej progress za pár dní
Dragonius: Taky by padly znovu no
RIP: Jn...minulej turnaj jsem zažil něco podobného. Chce si to nachvilku vydechnout a pak na to s chutí zas vlítnout
Aktualizovaná score tabulka.
Dávám si teď chvilkovej oraz, protože jsem za nějaký 3 týdny dal 5000 Pindlů a leze mi to krapet na palicu
Jinak turnaj vstupuje do své poslední čtvrtiny => posledních 11 dnů do konce.
Javurek: Pěknej progress za pár dní
Dragonius: Taky by padly znovu no
RIP: Jn...minulej turnaj jsem zažil něco podobného. Chce si to nachvilku vydechnout a pak na to s chutí zas vlítnout
Aktualizovaná score tabulka.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: vezmi HoZ a dej mu UM/P-Diamond a vůbec nad tím nepřemýšlej, i Hammer může pojít kdekoli, Spirit je pro sadomasochisty....
Dražší varianta je: dej mu BER a mysli na Welveta...
Dražší varianta je: dej mu BER a mysli na Welveta...
Naposledy upravil(a) Abuzus dne 04.12.2015, 07:23 hod., celkem upraveno 2 x.
Greenhorn s duší Throwera