Diablo 3 konzole vs PC

Vše o hraní Diabla na konzolích.
Odpovědět
Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Diablo 3 konzole vs PC

Příspěvek od Javurek » 23.09.2014, 16:34 hod.

V poslední době uvažuju o koupi PS4 a zajímalo by mě pár informací.

1)Zajímalo by mě zda je tu někdo kdo hrál PC i PS4 verzi Diablo +datadisk a mohl sepsat seznam věcí co je vlastně jinak. Já vím například o tom že jde v PS4 verzi dělat kotouly, co jsem četl tak lze volně obchodovat s lidma(není account bound?), mělo by jít hrát online. Vím že dřív se drop lišil oproti PC verzi ale nevím jak je to teď po 2.1.0 a zrušení AH. Jsou nějaké další změny oproti PC verzi?

2)Jak je to s hraním po netu, jde hrát s random lidma? Jsou tam realmy jako Evropa , USA, Asie atd, nebo je to jedno a hraje se s kýmkoliv odkudkoliv?

3) je v PS4 verzi Greed? Hellfire ring, Amulet?Greater rifts?

4) Jak je to funguje s updatem hry na vyšší patch?

+ jakékoliv další informace uvítám :D

EDIT: Jo ještě takovej dotaz netýkající se Diabla. Jak je to se spotřebou a hlučností PS4 vs PC?

Execo
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Execo#2914

Re: Diablo 3 konzole vs PC

Příspěvek od Execo » 23.09.2014, 18:36 hod.

1) ano hrál, account bound co vím není. Kotouly jdou, jde hrát online s lidma normálně, příjde mě že vše je stejné akorát tam není nejnovější patch a mě to na ps4 odost víc baví než na pc je to akčnější. Akorát začneš od začátku.

2) Jde založit hru jako public, nevím jak je to s připojováním k ostatním to jsem nezkoušel.

3) nevím hellfire by měl bejt.

Kokky
Fallen Shaman

Příspěvek od Kokky » 23.09.2014, 22:15 hod.

Hraji na Pc i na PS4. Hra je totožná s PC verzi. Ale na konzolích ještě není patch 2.1. Ale měl by být brzy. Nové patche budou vycházet nejdříve na pc a pak za krátkou dobu na konzole nové generace, tedy PS4 a XBox One...
Na PS4 se mi to hraje líp než na pc, ovládáni je pohodlnější.
Jediná věc, která je horší než na pc, je inventář. Ale dá se na něj zvyknout...

Santa
Quill Rat

Příspěvek od Santa » 08.10.2014, 12:04 hod.

1.) oproti PC verzi je opravdu mozne bezne vymenovat itemy - nejsou account bound, takze je mozne bud klasicky trade ve hre, nebo poslat postou nekomu z friendlistu. Dalsi celkem zabavne odlisnosti jsou "gifty" které padají přímo pro tvé kamarády z friendlistu a muzes jim je postou odeslat (obsah se ruzni , ale mohou casto obsahovat i legendarni item).

Dalsi super console only vychytavka je Nemesis - pokud te jakekoli monstrum ve hre zabije, je zde urcita sance ze se toto monstrum premeni v Nemesis bosse a skoci nekteremu z tvych online kamaradu z friend listu do hry a pujde po nich :-) Pokud ho tvuj kamarad zabije, dostanete odmenu oba dva.

Neprijemne a hodne otravne v public hrach je obrovske mnozstvi nadupovanych a nahackovanych itemu kdy maji nektere zbrane napr. naprosto silenou attack speed (2000%) takze monstra na T6 padaji jako mouchy. Je to zpusobeno tim ze se hra uklada na disk konzole a az po nejakem case se updatuje i online na serverech blizzardu a hackeri a duperi presne tohoto vyuzivaji... Takze jedine reseni je hrat pouze s kamarady a public hry radeji nezkouset.

2.) nejake zakladni rozdeleni asi existuje, jelikoz narazim nejcasteji na nemce, polaky, obcas nejaky svedy a finy :-) predpokladam ze je to na zaklade zeme kterou jsi vybral pri registraci PSN uctu, zmena realmu jako na PC neni mozna. Jinak join/create public her s jinymi hraci je stejne jako na PC, ale jak jsem uvedl vyse, nedoporucuji hrat s PUGem, ale radeji pouze s nekym koho znas.

3.) od dnesniho dne ano, jedine co chybi jsou sezony

4) vzdy by mel byt velmi brzy po uvedeni na PC, tak jako dnes vysel 2.1 po 1,5 mesici.

Jak uz tady bylo zmineno, je trosku krkolomejsi inventar a truhla, da se to ale prekousnout, pohodlnejsi ovladani a dynamictejsi hratelnost za to urcite stoji. Taky je nutnost pri hrani s kamosema pouzivat headset, text chat ve hre chybi uplne - stejne by byl nesmysl ho tam cpat s gamepadem :-)

ad EDIT : spotraba je oproti klasickemu herminu PC tak tretinova (odhaduji dle specifikace vyrobce, nemeril jsem to presne), hlucnost takrka zadna, osobne pri hrani rozhodne nic jineho nez hru neslysim, v klidovem stavu je PS4 velmi ticha, takze pri afkovani urcite nijak okoli nerusi.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 08.10.2014, 12:08 hod.

PC bude tak hlucnej jak budeš chtít v podstatě.
Svůj v podstatě neslysim a spotřeba je různá, ale zadnej zrout dnešní herní pc není.
Pokud nezacnes blbnout s sli apod. tak to nemá cenu vůbec řesit.
PS je v podstatě taky pc.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 08.10.2014, 17:11 hod.

Děkuji za vyčerpávající odpověď Santo :)

Odpovědět

Zpět na „Diablo 3 - Konzole“