Diablo III na PS3
Zdravím, kdyby jsi chtěl někdo zahrát tak si mě přidejte. PSN: Agralien
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:melmelada#2232
Re: Diablo III na PS3
Caute, nedavno jsem si koupil Diablo III Ultimate evil edition na PS3. Tak kdybyste nekdo chteli obcas pobit par set potvor, tak si me pridejte: melmelados
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:FatboySlim#2129
Ahojte,
prosím o radu s následujícím... někde dělám něco špatně.
Nastavím si Diablo na PS3 na Open to Public, pak se vyberu akt, obtížnost, atd... dám start a pak mě to hodí do mnou vytvořené hry, nikdo se nepřipojí... Za XY pokusů se mi podařilo připojit 2 x do nějaké hry s jedním hráčem, který vůbec nehrál.
Prosím, co je špatně? Jak nastavit D3 na PS3 aby sem mohl hrát online a ne jenom se synem na jednom PS3.
Děkuji za odpovědi...
prosím o radu s následujícím... někde dělám něco špatně.
Nastavím si Diablo na PS3 na Open to Public, pak se vyberu akt, obtížnost, atd... dám start a pak mě to hodí do mnou vytvořené hry, nikdo se nepřipojí... Za XY pokusů se mi podařilo připojit 2 x do nějaké hry s jedním hráčem, který vůbec nehrál.
Prosím, co je špatně? Jak nastavit D3 na PS3 aby sem mohl hrát online a ne jenom se synem na jednom PS3.
Děkuji za odpovědi...
ahojte, ví někdo jak to bude s patchem 2.1.0 na datadisk ROS na PS3? a keštq by mě zajímalo, padají mi pořád legendary crafty, ale nevím jak je použít, jdou nějak použít nebo je nahradily setové knihy? díky
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Už je to sice mrtvé téma, ale... PS3 a XBox 360 se nedočkají 2.1 a dalších patchů.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.