Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
Ja konzoli mam, dost vážně o tom uvazuji :-) rozsirit si sbirku jen nevim jestli to na gamepadu budu umet hrat :-D
Odesláno z SG Note 2
Odesláno z SG Note 2
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
Ja to mam vyreseny,konzole neprekroci prah bytu.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Když jsem viděl ty ingame záběry, tak já bych se to nenaučil asi .. stačí, že nějak hraju závodní hry (těch pár dnů v roce) ... toto bych nedal na druho ustranu sednout si do gauče před projektor a pařit ... lákavé
- Kuki10
- Globální moderátor
Otazka je, co pak budes hrat driv, kdyz mastis i na pc.:-D
Abys pak u HC neusl na gaucu.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Abys pak u HC neusl na gaucu.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No prave... Navic je to v posledni dobe s volnym casem takove vselijake tak spis vydrzim na ten uber pc patch :-)
Odesláno z SG Note 2
Odesláno z SG Note 2
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Mate asi recht.Ja bych to kupil asi jen kvuli tomu lootu a pohodicce z gauce ) Jenze bych uz asi zanedbaval Pc verzi.Radsi si pockam na patch.Kazdopadne jak bych slysel svou drahou polovicku ,, Jsi blazen,ty to budes hrat i na konzoli ? ,, Takze to radsi budu parit na Pc a 17.9 si dam GTA V na Xku.
Jinac diky za nazory gentlemani
Jinac diky za nazory gentlemani
Přiznám se, že jsem docela překvapenej. Aby borci druhý den po vydání konzolové verze bez ah klátili Inferno s postavami, na kterých mají hl.staty 3.5k+, 300k dps atd., to mi přijde jako celkem silný kafe. Jsem zvědavý, na jaké hodnoty se dostanou za pár týdnů / měsíců.
Když si vzpomenu, s čím jsme začínali a v jakém stavu se nachází PC verze po roce a čtvrt od vydání, je to až úsměvný.
Jinak přeju pěkný dropy, Tomisco. Doufám, že nezanevřeš na PC
Když si vzpomenu, s čím jsme začínali a v jakém stavu se nachází PC verze po roce a čtvrt od vydání, je to až úsměvný.
tak Petrosi já si myslím, že dojde k tý saturaci níž pod vrcholem ale dřív ne? dávalo by to smysl - ať si to dohraje, ať je schopnej to pařit po pár pivech, ale top gear nafarmit bude trvat taky dost dlouho...
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Peto je to mazec, jsem zvedavej na Loot 2.0, kazdopadne kdyz jsem se s dmg gearem dostal onehda na 3,5k statu, tak jsem byl na HC EU na tretim miste 300k DPS jsem nemel ani s dmg gearem za miliardy - jsem zvedavej jestli po patchi vsichni budem hlava nehoava kosit MP10 s prstem v nose a dalsi obtiznost doda az datac, to by pak 10xPL100 nemusela byt takova fuska
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Neboj, s klávesnicí a myší se mi to hraje lépe, mám rád aukci a především si na PC s někým pokecám a pořádně zahraju. Na Xlive nikoho takového nemám. A díky.Petros píše:Jinak přeju pěkný dropy, Tomisco. Doufám, že nezanevřeš na PC
V aktu 2 na Nightmare padly 3 legendy (na 44. levelu celkem 12 legend), ale nic extra, co by stálo postnutí. Jedu dál, v noci rozjedu Hell a asi pozítří po noční šichtě udělám nájezd na Inferno. Jinak moc nemusím po zapnutí obnovovat mantru, je v provozu několikrát déle než na PC.
- Kuki10
- Globální moderátor
Ten loot je snad delanej na datac jinak to neni mozny.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Nvm z čeho, na konzolích všechno padá automaticky Top, protože tam není AH. PC verzi a konzolovku nemůžeš v tomto ohledu srovnávat, oboje dorazilo na trh za jiných podmínek a v jiné fázi.Petros píše:Přiznám se, že jsem docela překvapenej. Aby borci druhý den po vydání konzolové verze bez ah klátili Inferno s postavami, na kterých mají hl.staty 3.5k+, 300k dps atd., to mi přijde jako celkem silný kafe. Jsem zvědavý, na jaké hodnoty se dostanou za pár týdnů / měsíců.
R.I.P. 27.3.2014
To nejzajímavější z dropu legend z A3-A4 Nightmare. Leoric očividně bude padat všude a stejně jako hromada dalších věcí i na vyšších obtížnostech s lepšími staty. Sekera padla z Diabla. Ve 4. aktu citelně přituhlo a párkrát jsem chcípnul (mám nastaveno Medium). Ještě je zajímavé, že už mi padly 4 lege plánky (dvě staffky, jeden nůž pro WD a sekera). To se mi na PC za kolem 1600 hodin hraní D3 nestalo ani jednou.
Ty jsi čekal, že si hráči na konzolích během pár hodin nadropují gear silnější, než má většina PC hráčů po roce a čtvrt? Tak to klobouk dolů, mě ta rychlost zaskočila. Představoval jsem si progres itemů pomalejší.NargarotH píše:Nvm z čeho, na konzolích všechno padá automaticky Top, protože tam není AH. PC verzi a konzolovku nemůžeš v tomto ohledu srovnávat, oboje dorazilo na trh za jiných podmínek a v jiné fázi.Petros píše:Přiznám se, že jsem docela překvapenej. Aby borci druhý den po vydání konzolové verze bez ah klátili Inferno s postavami, na kterých mají hl.staty 3.5k+, 300k dps atd., to mi přijde jako celkem silný kafe. Jsem zvědavý, na jaké hodnoty se dostanou za pár týdnů / měsíců.
-
- Wraith
Možno to ešte neviete ale hra na X360 už obsahuje Paragon 2.0,to znamená spoločný paragon pre všetky postavy + bonusy za xp a magic find.A neviem prečo sa stále niekto sťažuje na drop .. na PC vám to nepadá = nespokojnosť a nekonečné vypisovanie po fóre ako by ste to vylepšili .. tu vám to padá ako za čias D2 a vy ste zase nespokojní že to padá moc .. ja sa pri hraní cítim ako keby som hral Diablo 2 -offline,plynulosť hry,žiadne lagy,drop ako som bol zvyknutý z D2 .. a ľudia čo ZASE šíria hate o tejto hre ... sú idioti ktorí neprešli ani AKT1 a nevedia nič iné len sa sťažovať.Diablo 2 takisto nebola zábava až pokým ste sa nedostali na Nightmare,Hell ..
Vime. To rikali ze konzolovky uz to budou obsahovat s predstihem oproti pc verzi.
Ja jinak nic nehateuju, je me to sumak :-) sam jsem o xbox verzi uvazoval. Nakonec si ale pockam.
Odesláno z SG Note 2
Ja jinak nic nehateuju, je me to sumak :-) sam jsem o xbox verzi uvazoval. Nakonec si ale pockam.
Odesláno z SG Note 2
Petros: já jsem to čekal, je to Blizzard stajl, už když měla itemizace vyjít v 1.08 bylo jasný, že současný gear pošlou do kopru a na lidi, kteří v tom mají desítky tisíc se nehledí. Jen někteří měli růžové brýle a patch očekávali s nadšením a včera když se dozvěděli jak gear padá v lootu 2, tak byli pěkně nas****. Nadšení jsou ti lidi, co už je to nebaví, nebo ti co je to přestalo bavit už před rokem a půl a považují D3 za epic fail. Já jsem se už s tím za ty měsíce co to vím smířil, ale taky mi loot 2.0 v této podobě vadí. Na druhou stranu, co jsem dnes četl blueposty, tak to vypadá, že nebude patch ještě tak půl roku o datadisku ani nemluvím. Je to i logické, nyní ohlásili patch a datadisk, tím udrží pcčkáře u huntění paragonu, pak vydali konzolové verze a někteří lidi to nevydrží a koupí a kor kolem vánoc až půjdou konzole na dračku, takže to vychází že patch pro PC bude až na jaře až vydělají na konzolích.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Desetitisíce :-D
No synci s timto patchem by nemeli dlouho otalet... Hned po blizzconu chci znat velmi brzky termin :-) nebo na blizzconu
Odesláno z SG Note 2
No synci s timto patchem by nemeli dlouho otalet... Hned po blizzconu chci znat velmi brzky termin :-) nebo na blizzconu
Odesláno z SG Note 2
Skôr súhlasím s Dava_c s termínom vydania patchu, vidím to na 2 týždne pred datadiskom niekedy na konci jari 2014. Presne by to zodpovedalo logike blizzardu vytažiť zo situácie najviac. Jediné čo by mohlo vydanie patchu urýchliť je keby hráči pc d3 hromadne prestali hrať s tým že sa to bez lootu 2.0 neoplatí.
ja dokoncim wizarda na plvl100, barbar uz je, WD je zatial na 60, takze ho skusim dat co najdalej, no nevidim velku sancu na to, ze by sa mi to chcelo hrat dalej ako do 80...potom si dam pauzu, ak nebude loot 2.0 a paragon 2.0. gear predavam vsetko co nepotrebujem, co najviac sharovania veci medzi postavami (btw. zuni boots = vsetci 3 ich mozu pouzit = ftw ), pripadne lacne varianty...
ved uvidime, co ako bude. je celkom mozne, ze dostaneme tie veci po blizzcone, je mozne za fakt az na jar 2014, mozno aj neskor
ved uvidime, co ako bude. je celkom mozne, ze dostaneme tie veci po blizzcone, je mozne za fakt az na jar 2014, mozno aj neskor
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yderf-2605/
moj aktualny main: WD plvl 70
hotove: barbarian plvl 100, wizard plvl100
moj aktualny main: WD plvl 70
hotove: barbarian plvl 100, wizard plvl100