Tak tu mám první lege, zatim sem neměl čas hrát.
Hraju hard, ale četl sem snad někde, že až master ma vliv na magic a gold find.
Z D3 na konzoli sem nadšenej,. Dostávají se i parádní itemy za dokončení q, prostě mám z té celé hry parádní dojem a tlačí mě to dopředu, u PC verze jsem ztratil zajem po I Actu,.. Když jsem zjistil, že mi hra nabízí jen bezhlavý mlácení bez špetky odměny a tudíž mě nic nepřimělo to hrát dál a dál, ve snaze jsem to hrál asi 100 h že i něco padne,. ale pak už mi to došlo a zanevřel jsem na to a až vyjde datadisk, zase si raději počkám na recenze od hráčů a popřípadě hru pořídím. Jinak konzole je jasná volba!
padla mi na LvL 13 v ACT I někde v DNG z trashe : ) a je přímo jak dělaná na méého barbara
PS: zdá se mi i, že je trošku pozměněný obsah hry (Q, dng, pekelníci ;D) ale jen mírně, příběhově to je stejné ale, nebo si to už nepamatuji moc : )
Tato mi padla v Actu II a šla k templářovi ; )- Hnedle na začátku na lvlu 17 v dng z rare.
LvL 18 Act II - dng, rare, dost pěkná. Spamovat to tu nehodlám, spíš ukázat první looty, kdyby byl někdo na vážkách, zda si hru pořídit, tak ho to třeba nakopne
No a poslední asi, jelikož každá lege mě uchvátí, jelikož na pc nejsou

Ale moc pěká one
Tak konečně 1. věc co není zbraň ;D Padla z toho skřeta se zlatem ; )- pekný
Jinak už mi padly legendárky i z rozbití sudu (bracery) a z truhly (Axe) nestály za nasazení, ale ten pocit je fajne ; ) Pak finger a legy ze socketem z rare v dng a ty uz stály za nasazení : ) BTW MF a GF když dam na floowera, mám z toho bonus jako u PC verze? U Floowera sem nenašel character detail.
Craft: z craftu padají taky děsně super staty, je radost to hrát (parádní itemy za q, z dropu, craftu atd atd, to je přesně ten hnací stroj) mám pocit že hraji uplně odlišnou hru, ze všeho z čeho sem měl na PC mít radost, zkazila aukce, díky níž byl craft, drop, Q a goldy,. k ho... ; )- Tudíž celá hra ztratila na významu.
Stále to tu edituji : )