Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.

Vše o hraní Diabla na konzolích.
Odpovědět
DarkTref
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:DarkTref#2231
Re:

Příspěvek od DarkTref » 08.09.2013, 09:33 hod.

HELLERcz píše:Safra ze ja na to tema koukam. Asi si dnes udelam vylet do jrc a koupim to :-D xbox jen oprasim a zapnu k projektoru a jde se smazit. Na PC jsem totiz jen nastvanej.
Opovaž se!!! :-D

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Re: Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.

Příspěvek od spiderer » 08.09.2013, 11:03 hod.

Heller - nepodporuj je nebo to na Pc nikdy nevydaj :D

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 08.09.2013, 11:13 hod.

:-D tam uz je stejne vse dane.

Sent from Note II
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 08.09.2013, 19:31 hod.

zatím sem viděl jen samý super legendárky, ale jak jsou na tom rare itemy? Můžou se rovnat legendárkám? Pak by mě zajímalo jak je tam vyřešenej craft legendárek (i rare) oproti pc. Existuje lvl60 cain set?

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 08.09.2013, 20:27 hod.

Uz ma 521k :D

Edit: Na konzolich padaji klice z wardenu i bez 5NV??? :)

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 08.09.2013, 21:05 hod.

Tak mi to nedalo a zhresil jsem. :-D kdyz bude haprovat net nebo podobne tak sednu do gauce a budu xboxovat. Zatim mam barba 10 lvl budeme hrat s bráchou

Sent from Note II
Obrázek

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 08.09.2013, 21:19 hod.

D3 na konzolích je dobré jen kvůli SP kde je možnost co-opu jinak bych to ani nekupoval :) už mám PL 34 na monkovi a dmg 267k a spokojenost sama. Hraju to s kolegama z práce a dosud se nadmíru bavíme takže mnou doporučeno na SP v co-opu z jednoho gauče. Co se týče dropu tak paráda už mi padlo 9 lege plánku a 4setový takže dost velkej rozdíl oproti PC kde mi dosud eště nepadl žádný lege/set plánek jinak už asi 69legend a 18setovek nejčastěji to IK ale zase bezvadné kvality. Pokud to někdo nechce hrát vyloženě po netu tak určitě doporučuji jinak škoda peněz vyhodit to za něco co bude za necelé 3měsíce na PC. Tudíž pokud na konzolu tak snad jen kvůli tomu co-opu.

Je to čistě můj názor tak mně hned nemusíte ukamenovat
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

tomisco
Doom Knight
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 08.09.2013, 21:46 hod.

spiderer: Na Xboxu mám cap 3NV, což není problém během chvilky naplnit. Při prvním projití Infernem padly klíče od všech wardenů, včetně plánku. Teď už to padá dost nepravidelně. Jeden kousek IM už mám a až budou tři, zkusím se s někým domluvit a jít na konzolové ubery.

Quetak: U rare itemů se občas vyskytne kombinace all resistů a 200+ do hlavního statu a vitality. U craftů mimo archon většinou vyskočí na itemu vysoký main stat postavy. Zatím jsem ale vycraftil málo věcí, jelikož je náročný na suroviny a finance, což rychle vyplácám. Třeba na amulet oproti PC verzi potřebuješ 5 demonic esencí. Akorát to stojí polovinu: 50 tisíc.

negris: Mě hra dost baví i sólo. Investice do ní se určitě vyplatila. I kdyby ne, vždy se dá hra hodit do bazaru a za většinovou část ceny pořídit výměnou jinou hru. Konzoli se hrou není problém hodit do batohu a dotáhnout třeba na návštěvu k našim a tam si zahrát s bráchama. Coop je pochopitelně zábavnější a lepší i z hlediska expení. Hraju docela dost od vydání a mončici mám teprve na PL8 (150-160 k dps), paragony lezou dopředu pomalu.

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 08.09.2013, 21:57 hod.

Tomisco - dik, jsem si rikal proc jde na wardeny s 3NV a jeste mu to pada :D

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 08.09.2013, 22:16 hod.

Takové gaučové hraní perfektní hry, kdy je hra offline, žádný stres nad aukcí .. je to božárna :) a když mi poleze PC verze krkem (do patche nebo datáče mi leze víc a víc) .. tak to budu střídat prozatím asi častěji s hraním s bráchou.

tomisco: celkem mě překvapila obtížnost hry, když jsem jel solo hru, dal jsem si obtížnost normal nebo jak to tam je (ne to easy) a dostávám šlupky už ze začátků. Nějak jsem to rozdělení obtížnosti nepochopil.
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 08.09.2013, 22:29 hod.

tomisco: díky
negris: můžeš ukázat jak vypadá craft nejakýho lege plánku pro představu? Ne vyrobit item, jen co to ukazuje za možný staty. Přemýšlím jestli koupit nejaký lege plánky na PC, pokud by po patchy stály za to vyrábět tak bych do toho asi šel.

tomisco
Doom Knight

Příspěvek od tomisco » 09.09.2013, 03:24 hod.

HELLER: To je jen na normalu, případně části nightmare, mám dojem. Pak ti začnou padat ty silné lege a pěkně posílíš staty. Ve třetím a čtvrtém aktu Hellu mi třeba dps mohutně vyletěla nahoru z 50 k na 105 k. Teď mi dropnul Stone of Jordan s lightnng damage a spirit regenem 2.20, tak jsem konečně mohl strčit do buildu Cyclone runu u Sweeping Windu a v pohodě hraju obtížnost Master 2 i ve 3. aktu. Mám jen 141 k dps se SoJ, ale zase velkou rychlost útoků (2,45-2,55) a to ještě nemám AS na prstenech a bracerech.

Obtížností je 8 (Easy, Medium, Hard, Master 1-5). Jestli progres bude pořád tak rychlý, tak tu za 2-3 týdny budeme všichni v klidu dávat Master 4-5. Aspoň ti, co hrajou hodně často. Jak tak koukám na toho streamera s barbem s více než 500 k dps, tak je to možné.

Quetak: Padly mi zatím jen plánky na 55. level set (myslím, že Gladiator se jmenuje, nebo tak nějak) a pár věcí na nižších levelech. Až mi dropne plánek na něco šedesátkového, postnu to sem.

Zatím jsem vycraftil tak po 5 kouscích z archonů, co mám k dispozici. Přikládám 3 kousky na ukázku. Fotil jsem to mobilem ze tmy, tak to je trochu rozplizlé. Mimochodem, jedu poison mnišku. :)

Obrázek Obrázek Obrázek

A zatím nejlepší rare drop:

Obrázek

tomisco
Doom Knight

Příspěvek od tomisco » 09.09.2013, 10:43 hod.

Tak jsem zjistil, že můžu farmit bez nějakých potíží Master 3. Nafarmil jsem hromadu klíčů a šel sólo na ubery. Během runu mi padl pěkný Unity ring. Na Master 2 jsem měl úspěšnost 2/3. Přišlo mi to celkem snadné, tak jsem dal další kolo na Master 3. To už bylo u Kulleho trochu na hraně, opakoval jsem to šestkrát. Ostatní dvě dua jsem dal na druhý pokus. Úspěšnost opět 2/3 a vzešel z toho můj první konzolový Hellfire ring. Nic extra, ale na expení nové postavy se bude hodit.

Obrázek Obrázek

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 09.09.2013, 11:55 hod.

no podla mna je to smiesne a po dohrani inferna to omrzi, ved behom dohrania hry sa da davat max. obtiaznost. No co cakat, proste blbe konzoly.

walosek
Gorebelly

Příspěvek od walosek » 09.09.2013, 12:43 hod.

tomisco: tak krom toho Hellfire nebudeš potřebovat ze začátku prakticky nic :D a můžeš valit snad i nejvyšší obtížnost imho. Eště se ti tam mohl rollnout life regen a nemusel bys to pauzovat :wave:

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.09.2013, 12:46 hod.

Neebrte to nejakzle,ale tohle vydat na pc, tak za mesic v te hre nemam codelat...

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 09.09.2013, 13:11 hod.

nad tim jsem zrovna premejslel,a polozil jsem si jednoduchou otazku - hrat 200 hodin a nemit nic,nebo hrat 50 hodin a mit vsechno? jelikoz je hra zalozena na "radosti z dropu",volim moznost cislo 2,coz bohuzel PC verze jaksi postrada...

NargarotH
Burning Soul
BattleTag:Bauer#2707

Příspěvek od NargarotH » 09.09.2013, 13:25 hod.

Tvoje dilema by řešil Ladder, ale to by klesly tržby z RMAH a to přece nesmíme dopustit ^^
Jinak jsem zvědav co konzolisti budou dělat za měsíc, až budou mít fakt všechno.
R.I.P. 27.3.2014

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 09.09.2013, 13:31 hod.

Já se domnívám, že ten mace se dvěma sockety je i normal diablu III na pc verzi

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.09.2013, 13:46 hod.

Jen mantikula ma 2 diry.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odpovědět

Zpět na „Diablo 3 - Konzole“