Ahoj , po delší době sem se vrátil k Diablu tak sem si řekl proč nezkusit Crusadera..
Asi před 3 dny sem doexpil a za tu dobu si dovolím říct že sem sehnal celkem slušný gear viz ( http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lege ... o/50906236 )
Problém je v tom že nemůžu najít "ideální" build pro mne . Snažím se chodi public runy riftu většinou T2-T4 , více sem zatím nezkoušel . Je dost flustrující vidět jak všude běhá samý DH nebo WD a kolem něj všechno umírá na ránu , já mám problém zabít obyčejného moba protože to trvá šíleně dlouho . Proto se chci zeptat zkušenějších Crusaderu jestli je to globální problém že Crusader je spíše tank než DPS dealer a nebo se dá s pár itemama i celkem rychle proběhnout pár riftu na solo .
Equip je spíše postavený z toho co sem našel / vyhrabal ze shardu a je mi jasné že bez určitých částí některé buildy nefungují ..
Díky za rady
Pár rad ohledně Crusadera
Re: Pár rad ohledně Crusadera
Holy shotgun, nebo Condemn crusader zas az takovi chudaci nejsou.
Sice sdílím názor, že crusadeři jsou poněkud slabší, bohužel, ale Tvoje absence gemů tomu vůbec nepomáhá. Začni tím, že vyhodíš vitalitu z ringu a nahodíš tam socket.
Moje oblíbená stránka je tady. Můžeš se tam inspirovat gemama, itemama, skillama.
Moje oblíbená stránka je tady. Můžeš se tam inspirovat gemama, itemama, skillama.
Prosím vás,
počítá se Finery jen na normální gemy, nebo i na lege gemy?
počítá se Finery jen na normální gemy, nebo i na lege gemy?
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
momentálně vede asi build s koňama stačí si sehnat štít na dvojtý castění a jedeš
finery se hoodně vyplatí momentálně jasná volba
finery se hoodně vyplatí momentálně jasná volba
- Vizharan
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Vizharan#2979
Můžu sám za sebe říct že ten build z koněma je fakt super ! Hrál jsem docela dlouhou dobu firestartera a na T6 už to bylo furt o umírání a to člověka začne celkem dost vytáčet když zemře při riftu třeba 10x
Každopádně udělal jsem si ten build z konma i když nemám ještě štít na koně a můžu říct že i bez těch věcí které na něj se potřebuje tak celkem síla
PS: děkuji hulkovy za rady hodně pomohl
Každopádně udělal jsem si ten build z konma i když nemám ještě štít na koně a můžu říct že i bez těch věcí které na něj se potřebuje tak celkem síla
PS: děkuji hulkovy za rady hodně pomohl