Holy puller

Odpovědět
Kosmy
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Holy puller

Příspěvek od Kosmy » 06.07.2014, 07:47 hod.

Chtěl bych znát názor na tento build od znalejších hráčů, hraje se mi s ním velmi dobře a to mám velmi málo equipu.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rabi ... o/45213328

Build je stavěný na pullování creepů ořed crusadera a následné náloži dmg do něj. Na solo celkem obstojnou rychlostí čistí plošné mapy i katacomby.
Hlavní dmg tvoří nonWrathové Heaven´s fury a Condemn dále pak nabíjecí skill Slash na zvýšení atk. speedy a nejdůležitější Sweep atack. Law of Justice mám pro freeze nebo fear, takový poslední save.

Nevyplatí se moc jet jednoho creepa za druhým, spíše tahám malé skupinky a pak je pulluju dohromady, Failling sword mi dá úvodní dmg a dostana mě do prostřed skupinky, áriveň mi pasivní runa spustí tornádo, sweep atack mi pulluje stále a stále creepy přede mě kde do nich šiju vším co mám, s Wrathem nemám vůbec žádný problém. Výborný do party s Magem ne WD kteří mají masive sloup dmg.

Prozatím mám asi + 38% holy dmg ta mi díky Holy cause pasivce dává masivní heal, s mojí atack speedou je to paráda
Trošku zvýšit crit. chance i crit. dmg, stále se mi nedaří rolovat na štítu crit. chance, lepší trinket a prsteny, atack speed mi zajišťují hlavně pasivní bonus z hallowed setu, pásek a pak samotné skilly, Slash, Fervor, dále chci zkusit trochu nastackovat cd reduction na mé nonwrathové skilly

T2 si dávám zatím celkem v pohodě, bez vážnějších problémů, s aktivizací skilů se dostanu s dmg na nějakých 550k a touchnes asi 9,5 mil
Možná jsem uvažoval o změně za falling sword dát Jidgement který mi groupu frezne na místě a s runou Resolved zvedne crit chance o 20%

Uvítal bych nápady jak tento build vylepšit popřípadě co by se na něj hodilo za equip z legendárních věcí
Kosmy

AlterEgo
Burning Soul

Re: Holy puller

Příspěvek od AlterEgo » 06.07.2014, 08:40 hod.

Az budes zkouset hrat t5 a t6, tak stejne zjistis, ze nejlepsich je pouze par buildu a na ty zacnes shanet vybaveni.
Co se tyce zbrane, tak v zasade mas na vyber dve moznosti.
Prvni je Golden Flense u ktere bys pak mohl vyradit ten Slash a pouzivat Sweep Attack jako primarni utok.
Druha moznost je zamerit se na Condemn a tim padem se snazit sehnat Blade of Prophecy a pokud ty moby tahas tim Sweepem na hromadu, tak u Condemn vyzkousej runu Eternal Retaliation, ktera snizuje jeho cooldown podle poctu zasazenych cilu.
Navic na vyssi torment, pak jeste zjistis, ze nedocenitelny skill je Akarat's Champion, ktery bys mel do sveho arzenalu skillu pak jiste zakomponovat.
Jina moznost je dat si misto Falling Swordu treba Provoke a tim minimalne melee moby natahas spolehlive k sobe taky.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 07.07.2014, 08:57 hod.

hezky farmi a uvidíš co ti padne

pro build je zásadní prvek zbraň!!!

buď na výbuchy (už slabá) nebo na házení štítů zadarmo, flail na brokovnici, darklight flail na fistu případně maximus na fire bash ale to je nouzovka

t5/6 buildy jsou: brokovnice prípadně blázni jedou darklight + firestarter runu u šampiona, pro oba tyhle buildy musíš mít kompletní set jinak se nepohneš + cca 50% cdr aby jsi měl formu šampiona co nejdýl a nedocházel ti wrath

když už seženeš zbraň pak k tomu je potřeba nějakej štít který to podpoří - redukce cooldownu/ costu / víc dílů štítu / +10% dmg atd.

jinak nazačátek si můžeš craftit sety - aughild, asheara a určitě si nafarmi ring pro snížení počtu pro bonusy padá z krabic v A1 bounty

pokud chceš klidně písni SZ velmi lehce se dá přejít z T2 na t4 pak už je to horší
Obrázek Obrázek

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 07.07.2014, 13:04 hod.

Ahoj,
taky se přidám k názoru, že základem u crusadera hlavně je zbraň, ta ti určí build. Crusader nemá moc setů jako všechny ostatní chary, má jen jeden ... ale má spoustu spoustu zbraní, štítů a i armor je, který ti může určit směr buildu, protože má nějakou funkci, nějak boostuje nějaký spell a to je pak hodně znát. Takže si hraj jak chceš a až ti padne nějaká šikovná zbraň, především třeba 1h či 2h flail, tak podle toho pak poskládáš skilly a hadry okolo... Stačí jen hrát hrát ( torment 1 alespoň ) a čekat, ono něco přijde :-)

Nicméně jedno je pravda, že základem každého začínajícího charu je si složit craftitelné sety a využívat k tomu ROYAL RING OF GRANDEUR, který dropneš pouze z truhly kterou máš za odměnu z ACT 1 bounties ( je jedno na jakou obtížnost to bounties projdeš, šance na dropnutí toho ringu je stejná ).

Doporučené základní craftitelné sety za všech okolností sami o sobě dobře fungující jsou AUGHILD a ASHEARA ( samozřejmně musíš napřed na ně dropnout plánek abys je mohl craftit ), dále je dobré podropovat BlackThorne ale to už sám neovolivníš moc... Mrkni třeba na mou crusadeřici http://eu.battle.net/d3/en/profile/an7y ... o/38916060 Johanku, tam je to kombinace právě mnou výše zmíněných 3 setů, dále mám zbraň ( po které jsem toužil cca 250 hodin hry ve hře :D ) v kombinaci se štítem, která přímočaře určila směr mého hlavní skillu, kterým dávám dmg, ostatní je takové volitelnější.

Jeden tip, pokud máš kováře na maximální level a dropnuls už recept na tuto 1h zbraň http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... en-scourge , zkus si jí udělat, já pak začal používat Smite s nějakou Holy runou a existuje legendarní armor ( který se jen dropuje a ještě málo ), který ti pak defakto zdvojnásobí počet přeskoků u tohoto skillu a to je pak už slušnej nářez a já ho mám rád...

Ale jak řikali, na T5/T6 se dá hrát prakticky předem lidma vykoumaný build a je to pro tebe zatím daleko. Ale tu 2h zbraň celkem máš slušnou 8-)

Odpovědět

Zpět na „Crusader“