Příspěvek
od Mlok » 15.10.2014, 11:16 hod.
Určitě jsem zmiňoval, akorát asi ne v tomhle vláknu, ale vláknu Wiz.
Možná bych shrnul ideální výbavu Templáře, především pro buildy kde je potřeba aby follower pomáhal procovat Trapped gem:
- Relic na nesmrtelnost, na statech v podstatě vůbec nezáleží (dmg Templáře je pro aktuální stav charů tak malá, že nemá smysl ji řešit a potřebné staty (CDR a ATS) tam nejdou
- TF je nejdůležitější a nejlépe aby byl s 10% CDR + 7% ATS, ostatní staty jsou nepodstatné; tohle se většinou nepovede obojí, tak aspoň s CDR (já mám u Wiz. i DH s CDR)
- Ess of Johan, tady nejde jen o secondary vlastnost, která se hodí, ale také, že padá rovnou s CDR; k tomu by měl mít ještě zase ATS
- Freeze of Deflection
- Unity s 8% CDR (případně ještě i s ATS, ale to už je extrémně vzácný drop)
- druhý ring s 8% CDR + 7% ATS
- a pak společná vlastnost všude kde to jde dát "reduce duration of control impairing efects", je to hodně důležité. Když to nemá, tak v kritických situacích, kdy by normálně zafungoval Guardien skill, tak je Templář často pod nějakým cc efektem a nepomůže. Mám na třech itemech (35%, 35%, 38%), ještě bych mohl poladit rolly na vyšší, ale už jsem nechtěl dávat za to materiál, potřebuju jinde
- s maximálním CDR jsou dostupné skilly po 21s (místo původních 30s), což je sakra znát
- co nejvíce ATS je potřeba pro zvýšení počtu útoků a větší procování potřebných vlastností