mno je fakt, že při tom mym solo šolíchání byl ten náhled na špičku herního světa spíš takovej trapnej fóreček
naštěstí pro mě tahle gamesa opravdu není smysl života, takže mě stačí to, co si myslim, že je podstatný - bavit se ...
co se týče PL, tak momentálně 685, takže když se mi do patche podaří dát 800 budu víc než spokojenej
co se týče GR, posouvat rekord zkoušim jen občas, ale rozhodně se nejedná o hledání ideálního riftu. už jsem přeci jen starší člověk, tak zrovna tohle nehrotim. prostě co rollnu, to dojdu, občas to sice trvá třeba půl hodiny, ale beru to flegmaticky
připravenej na patch celkem jsem, mám 12 lege gemů na 50 lvlu a přidám jen podle nálady, rubínů mám taky dost. materiál už se taky nějakej sešel, dokonce si schovávám i žlutý wristy a ringy na kostkování. raekor v á verzi už taky je, třistakopí na přetočení taky mám, takže to vlastně klidně může začít... ale jak jsem psal dříve, raději až po vánocích...
jediný co si tak jako plánuju, tak posbírat klíče a zkusit ještě hfamu, jinak jsem připraven
trápí mě už jedině to, že nevim co dostanu k narozeninám

blíží se čtyřicátej level, k třicátýmu jsem dostal seskok padákem, po kterym jsem si půl roku léčil záněty uší. k pětatřicátýmu zase kérku, takže to taky nebylo nic "vzrušujícího". takže jsem zvědavej, jestli ten čtvrtej křížek přežiju

no nic, jdu budovat socializmus, diablu zdar...