Dark Guardians - Obecná diskuze
Nechci to tady ještě více rozdmýchávat, takže stručně - opouštím klan. Přeju vám hodně štěstí...
Re: Dark Guardians - Obecná diskuze
hou hou hou, začíná se nám to tu bouřit
nevím, ale připomíná mi to ten vtip s tím co by chlapi dělali, kdyby ženský vymřely... 14 dnů by chlastali a pak by si ochočili jiný zvířátko
Já se rozhodně nehodlám rozčilovat nad hrou, proto ji hraju, abych si u ní odpočal...
Já se rozhodně nehodlám rozčilovat nad hrou, proto ji hraju, abych si u ní odpočal...
Cau, asi taky pujdu... za celou dobu co jsem v klanu (od zacatku), tak jsem si 2x a vickrat zahral pouze s Pindou (uz v klanu neni) a MrMongusem, kterého tam tedka taky nevidim... takze se poohlednu jinde po nejake aktivnejsi skupine...
Ahoj, protože všichni s kým jsem hrála odešli, loučím se s vámi také. Díky, že jste mě přijali, zejména Javůrkovi. Je mi líto, že se to tu postupně rozpadlo. Přeju klanu hodně štěstí.
Zdarec všici, prožívám opatrný návrat k D3 po víc než měsíci, čekám nedočkavě na PTR a také s klanem loučím. Zkusím to zase sám, jako kdysi, což ale neznamená, že už si společně nezahrajem HC
Díky moc za šanci a přátelskou atmosféru.
Díky moc za šanci a přátelskou atmosféru.
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP