RoS nám bylo oznámeno, něco málo ze systému klanů/guild jsem si i v betě zkusil a včera jsem dodělal poslední Achievmenty navazující na systém obtížností, který už bude fungovat s Ros jinak. Jak už jsem psal v předešlém tématu, měl jsem takovou vizi, že bych chtěl začít Diablo 3 znovu od začátku a užít si znovu průchod hrou a ne porkačovat s equipem z předešlého hraní a lvl 60. Byl jsem docela potěšen když se k mému návrhu připojilo i docela dost lidí.
Svoje vize jsem mírně modifikoval s novými informacemi a tak bych to viděl tak, že opět začnu Diablo 3 hrát pouze s vydáním RoS, to že budou změny z loot 2.0 atd aktivovány nějaký čas před Ros pro mě nehraje roli a počkám si prostě až na vydání RoS.
Jak už jsem psal dříve, založím Guildu/společenství, kde bych rád uvítal podobně smýšlející lidi jako jsem já. Nad názvem zatím stále přemýšlím, nějaké nápady už mám, ale finální název se asi dozvíte až při vydání. Můžu jen slíbit, že se budu snažit aby to nebylo moc trapné

Nechci dávat nějaká striktní pravidla a podmínky pod kterými se lidé mohou připojit, ale základní požadavky a smýšlení jak hrát bych viděl takto:
- Začít nové postavy od levelu 1( nikoho samozřejmě nenutím mazat staré postavy pokud k nim máte citový vztah

- Není nutné mazat postavy před RoS, to že někdo bude mít paragony mi nevadí, sám mám asi Paragon 38, takže kdo jak bude chtít.
- Všechny předměty by měli být rozloženy, z předešlého hraní je povoleno mít craftovací materiál, dyes, lahvičky, gemy, recepty,tomes.
- Vzhledem k tomu že jde o to začít znovu, žádné rushe a podobně, já sám si chci hezky v klidu vše projít, každou lokaci komplet a nejdřív kampaň.
- Občas si spolu také zahrát

- Obchodování mezi členy komunity je samozřejmnost, slušné chování také.
Nechci tu psát nějaké super vize o co nám v klanu půjde, nemám ani žádné super cool logo klanu, je to jen hra

Pokud tedy závažně máte zájem, o kousek níže si povedu seznam přihlášných zájemců a připojení. pokud Vám nevadí veřejně uvedený Battle tag, normálně ho napište, pokud nechcete pošlete mi soukromou zprávu abych si mohl vést interní neveřejný seznam a ostatním pak dal vědět kdo vše se přihlásil. Také prosím uvědtě zda hrajete HC, SC nebo oboje. Také s čím chcete začínat a jakou postavu plánujete jet jako první
Vedení klanu:
Clan leader: Javurek
Officiers: skyrim1988
Podpis klanu: (speciální poděkování Kubisovi za jeho vytvoření)
http://imgur.com/3ROWnOw