Prd, Wulf povídal, že ho to nebaví běhat a sbírat, tak jsem v poklidu leavnul. A tebe jsem pochválil, že je to super... jo, jinak mam samozřejmě krámy a hrozně mi baví věčný trololo a beee beeedawemorraless píše:btw kryon když sem se ptal na výtky tak mi přišlo že se urazil a já chtěl jen vědět esi good bo na ho*no (co sme mu stalo že je tak citlivej? krize středního věku či co?) :
HC Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: HC Poetarum
Tipl bych že spolu páč když jedeš split tak není loot např z shardgoblináka nechte si něco na neděli at se taky podívám do Áčka budu na ts uber bude offline
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Kámo, pozor na psaný text, ty emoce nejdou vidět
Nic, co píšu, nemyslím až tak vážně, že bych chtěl někoho trolit a kdesi cosi brečet. Zas všude cpát tisíce smajlů je otrava a už trochu čekám, že to chápete, páč už známe svoje lidi. Když napíšu: "že jsem tam teď leda tak dobrej na sbírání koulí", tak se u toho směju. A směju se sobě, jakej jsem touba bez dmg a vy to tam drtíte... nikoliv že by mě to vůbec nějak obtěžovalo
B-tým je stejnej případ - to je čistá nadsázka. Žádný dělení klanu a já nevim, co ještě ... neblázni
Cywe dyk mi bude 40 hry jsou jen čistá legrace ... vážně už mám jiný starosti, než bejt nejlepší v nějaký debilní hře
Nahoď úsměv a kašli na to
Jinak @Detoxa:
Nahodil jsem vše, co jsem včera psal - sehnal bracery, korunu do kostky, esoteric lvl30 a ukázalo se, že je to rukama uvidíme, jak to půjde v partě, ale že bych dal GR50 solo, tak to leda uplně vyrumíčkovanej
Budu klasicky po večerech - sběr matroše na gambling
EDIT: cywe dawe si čuchnul k dropu a už krysa opuští loď do A-čka a že prej kámoš. Sem ho tahal asi 200 paragonů a celou dobu akorát hekal
Nic, co píšu, nemyslím až tak vážně, že bych chtěl někoho trolit a kdesi cosi brečet. Zas všude cpát tisíce smajlů je otrava a už trochu čekám, že to chápete, páč už známe svoje lidi. Když napíšu: "že jsem tam teď leda tak dobrej na sbírání koulí", tak se u toho směju. A směju se sobě, jakej jsem touba bez dmg a vy to tam drtíte... nikoliv že by mě to vůbec nějak obtěžovalo
B-tým je stejnej případ - to je čistá nadsázka. Žádný dělení klanu a já nevim, co ještě ... neblázni
Cywe dyk mi bude 40 hry jsou jen čistá legrace ... vážně už mám jiný starosti, než bejt nejlepší v nějaký debilní hře
Nahoď úsměv a kašli na to
Jinak @Detoxa:
Nahodil jsem vše, co jsem včera psal - sehnal bracery, korunu do kostky, esoteric lvl30 a ukázalo se, že je to rukama uvidíme, jak to půjde v partě, ale že bych dal GR50 solo, tak to leda uplně vyrumíčkovanej
Budu klasicky po večerech - sběr matroše na gambling
EDIT: cywe dawe si čuchnul k dropu a už krysa opuští loď do A-čka a že prej kámoš. Sem ho tahal asi 200 paragonů a celou dobu akorát hekal
Wulfe, já to bral v klidu bez emocí. Prostě když to někoho neba (a to naprosto chápu), když to jeden moc rychle čistí, tak přeci není problém leavnout - neřešili jsme to včera poprvé. Nic jsem z toho nedělal, nebrečel, dokud si dawe nedloubl do mojí bipolární krize středního věku smajlík smajlík smajlík :o). Peace. BTW, kdybys dal buchadlo a šli jsme vyšší GR, tak tam by ten pocit byl smazanej (stejně tak pro daweho protože VÝBORDELNĚ tankova), to WW je hlavně na nižší Tčka - proběhnout a neohlížet se...
To že jsem alergickej na trolení na vás nebylo, to říkam všeobecně, vždycky mi to lezlo na nervy... Nic, pomáhat a chránit, nekacat a makat.
Zdar a sílu
P.S. Já už detoxu taky nestíham, musí mi dycky před začátkem GR odevzdat jeden prstýnek, jinak nehraju
To že jsem alergickej na trolení na vás nebylo, to říkam všeobecně, vždycky mi to lezlo na nervy... Nic, pomáhat a chránit, nekacat a makat.
Zdar a sílu
P.S. Já už detoxu taky nestíham, musí mi dycky před začátkem GR odevzdat jeden prstýnek, jinak nehraju
Ohledně GR, já to WW používám spíš na přežití. Když jsem viděl, jak tam dawe nandává 35+ tak jsem bouchadlo ani nenastavoval, protože pak mi stačil jeden dobře mířenej molten a šup pasivka zároveň jsem nevěděl, co tam dawe staví za kravinu, abych se u prvního moba nepotrhal smíchy, že tam heká 6 korejek
Druhá věc je, že jsem přestal pít a hrozně se v Diablu zhoršuju a nastává doba, kdy mi to dcera za 3roky natře v pexesu a bude hraní Amen
Druhá věc je, že jsem přestal pít a hrozně se v Diablu zhoršuju a nastává doba, kdy mi to dcera za 3roky natře v pexesu a bude hraní Amen
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
WulFgaR77 píše:zároveň jsem nevěděl, co tam dawe staví za kravinu, abych se u prvního moba nepotrhal smíchy, že tam heká 6 korejek
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Tak dnes budem od 18:00 do 24:00 ráno idem na služobku do Rakúska návrat cca 15:00 potom NOLIFE do nedele 22:00
Tož Ubery buď dnes alebo sobota po 15:00
Čo sa týka GR chlapi s Wizznou to SUX včera som šiel v parte GR56 a mal som dosť naložené...treba A-equip a hlavne PARAGON...
Tož Ubery buď dnes alebo sobota po 15:00
Čo sa týka GR chlapi s Wizznou to SUX včera som šiel v parte GR56 a mal som dosť naložené...treba A-equip a hlavne PARAGON...
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
se mnou počítejte, na chvilku se tam ukážu
a pokud mi vylevelíte druhý déháčko, tak bude (snad) i UE
a pokud mi vylevelíte druhý déháčko, tak bude (snad) i UE
- dawemorraless
- Na-Krul
Wulf zas perlí Budte na šéfa hodní bo Vás vyleju jak ty 2 vy víte koho Zitra hlásím nástup dneska sem mimo provoz zbitej jak pes je to nějak náročný chytat a popíjet zvlášt když jeden chlemtá už jen svátečně...kua 4 panáce a motal sem se jak houno pod splavem
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
Co večír? potřebuju burčák a matroš ale na tu 50 vlítnu rád expí to krásně včera 70 paragonů
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Já to vidím na farmení klíčů do GR, pořád mi docházejí a pořád zdržuju, tak si naskrblim... Jo, ty expy letí fajne, odpo určitě budu... A asi si udělám na rychlofarmu toho WW, ten monk je pomalík... A hlavně musim udělat noncriticala, protože něco dělám špatně a ta 50tka singl není ok... Když juknu na sauroona, ten má singl 63 :o), huuu, on byl dycky letadlo :o)
- dawemorraless
- Na-Krul
Ulianu sem vyzkušal full se vším všudy a rozbil se vším všudy toto není pro mě tož jeden tankista a jeden speedmonk no chybí mi jedna věc na zkoušku zase trochu jinak hraného buildu budu tak kolem 8 + - tak něco naškudli
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
koukám, že si budu muset vyexpit GlassCanona na HoTA, jinak to vidim na "B-tým fotr only" nebo B-team ... B as babysitters
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Mnooo, dnes budu cca po 21 h, pokud se něco nepo...
No, Wulfie, vypadá to tak. Jen tomu Dawevovi chybí děcko... Tak šup Dawe. Ale jinak jsme vtipní... Jen vždycky do chatu: dítě tp
Ale což, jde to i tak. Jen by to chtělo více času...
Jsem zvědav Dawe, jak jsi za těch 70 pl vylepšil monka. Budu se těšit
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
No, Wulfie, vypadá to tak. Jen tomu Dawevovi chybí děcko... Tak šup Dawe. Ale jinak jsme vtipní... Jen vždycky do chatu: dítě tp
Ale což, jde to i tak. Jen by to chtělo více času...
Jsem zvědav Dawe, jak jsi za těch 70 pl vylepšil monka. Budu se těšit
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
jn ... je to taky čeká a my už budem v pohodě
jinak dawe mi včera vnuknul myšlenku - možná by to zase chtělo začít chcát proti větru - a tak mě napadlo postavit seismic slam cold s frost burnama a pokud by k tomu byl pull monk hmmm
a dnes zase klasika po 8 a matroš na gambling, jednou mi ten kule dát musí
jinak dawe mi včera vnuknul myšlenku - možná by to zase chtělo začít chcát proti větru - a tak mě napadlo postavit seismic slam cold s frost burnama a pokud by k tomu byl pull monk hmmm
a dnes zase klasika po 8 a matroš na gambling, jednou mi ten kule dát musí
hosi, budu odpoledne ... nez se slozime, tak jedu bounties ... na gr50 jsem rdy ...
xko je kde? ten jeho noulajf byl nejaky divny ... chce to omluvenku a nebo ho rovnou preradime k B ... bo Dawe se vtira do A
xko je kde? ten jeho noulajf byl nejaky divny ... chce to omluvenku a nebo ho rovnou preradime k B ... bo Dawe se vtira do A
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
se mnou tenhle týden moc nepočítejte, zkusim se tam dostat ale fakt nevim
a o víkendu se určitě bepřihlásim, budu hrát s kámošema dračák
a o víkendu se určitě bepřihlásim, budu hrát s kámošema dračák
- dawemorraless
- Na-Krul
Mno frostburny a rimmer už je v kostce doufám že to pude na ten slam nějak sladit páč ten cold mi láká ale zatim se to nikde nestudoval jak to maká bařenu sem naposledy hrál ve vanile právě na slam a pak jí v rosku tahal jen na 70
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Mno, tady někdo získal pocit, že lze členy Ateamu odložit do Bteamu ? Pche pche pche ....
Jinak Xka bychom samo brali, je hezkej, milej a vždy ho rád počuju na TSku (byť to už je doba...)
Jinak Xka bychom samo brali, je hezkej, milej a vždy ho rád počuju na TSku (byť to už je doba...)
- dawemorraless
- Na-Krul
Večer bude někdo na bounties? není mlíko není matroš truhla se plní Dh sem krapet poladil a začíná nebejt jalový furt nemám ten luk na multák damn it kua tolik práce a tak málo času sere mě že mě to tak chytlo zas
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah