Tak co říkáte na datum?
Jak hodnotíte 4. sezónu?
Máte v plánu 5tou?
Osobně jsem to přesně očekával tyto datumy, takže pro mě žádný překvapení, samozřejmě sem doufal že to ukončí dřív, aby sme mohli po dlouhých zimních večerech mastit novou sezónu, ale co už. Jinak za mě 4. sezóna super, ikdyž zbytečně dlouhá na svůj obsah. Na 5tou sezónu se docela tešim, je to zase velký krok do předu a na změny jsou super. Ale mám strach, že na to nebude v tom lednu tolik času. No uvidíme
Konec 4. sezóny (30.12.)
Re: Konec 4. sezóny (30.12.)
Vidím to stejně, teď mím spoustu času, v lednu nebude :/ ale S5 dám
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Tak bohužel ... vypadá to že S4 journey dokončená neude. T10 rift do 3 minut nedávám i kdybyste mě "rozkrájeli na takovýhle nudličky", jak říká Sovák
Přitom jsem si naivně myslel, jak je Uliana monk na tohle dobrej :-( Při nejlepším rollu riftu (prostředí z kravího levelu) a dobrejch pylonech jsem dal jednou jedinkrát lehce pod 3 minuty, ale se zavřením trvajícím 30s jsem bez šance. Už mě to unavuje zkoušet to pořád dokola.
Nějaké tipy koho případně sehnat do party na pomoc? Multishot DH? Nebo WW barbara??? Ještě mám na S4 turbo kuře, ale to mi přijde méně efektivní na plošnou likvidaci.
Přitom jsem si naivně myslel, jak je Uliana monk na tohle dobrej :-( Při nejlepším rollu riftu (prostředí z kravího levelu) a dobrejch pylonech jsem dal jednou jedinkrát lehce pod 3 minuty, ale se zavřením trvajícím 30s jsem bez šance. Už mě to unavuje zkoušet to pořád dokola.
Nějaké tipy koho případně sehnat do party na pomoc? Multishot DH? Nebo WW barbara??? Ještě mám na S4 turbo kuře, ale to mi přijde méně efektivní na plošnou likvidaci.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Už je to tak 3 měsíce zpět, co to mám za sebou... Tenkrát bylo složení MS DH (já) + Uli Monk a HotA Barb. Mapa North Highlands. Taky je dobrý, aby během zabíjení RG někdo stál ve městě, aby mohl Rift co nejdřív zavřít.
A je to tady... ted velka inventura v truhle...kua to bude hokna mam toho moc
To ti nezávidím
Zacal jsem pred 6, jeste nemam hotovo . Dlouho trva hlavne porovnani predmetu co mam vicekrat. Nerad bych vyhodil ten lepsi kousek .