Program, který zobrazuje Resisty Monster
Moderátor:Dark_Deamon
Zdar, nevíte někdo o nějakým programu nebo o čemkoliv, co by dokázalo zobrazit Resisty monster přímo ve hře? mám verzi 1.13c....Díky za odpovědi
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Program, který zobrazuje Resisty Monster
Tušim že na ofiko stránkách Diabla jsou přímo tabulky resistencí monster.
Jo, to vím, ale já je potřebuju vidět přímo ve hře.......Dělám mód a v něm testuju sílu skillů a potřebuju vědět, kolik mají potvory vždy proti tomu určitýmu typu damage resistů....
MH a testuj pod 1.10 třeba. Ale docela nechápu proč to chceš vidět. Přece víš kolik jsi komu dal a nebo to počti přes excel třeba.
Já nějak neumím rychle přepínat mezi verzemi a nechce se mě to pořád přeinstalovávat kvůli testování.......Jinak to chci vidět přímo ve hře, protože je to mnohem pohodlnější.......já když testuji tu sílu těch skillů, tak prostě jdu někam a tam zabíjím, co se mě postavý do cesty a když nevidím, kolik % Damage Monstrum Absorbuje, tak je pro mě těžký odhadnout, jak je ten skill dobrej v porovnání třeba se skillem, kterej dává jinej typ damage........můžu hru neustále pauzovat, a zjišťovat resisty ručně, ale to je vysoce nepohodlné...
Tak to bohužel nevím jak jinak něž s nějakým MH, a ani na phrozen keep ti neporadí protože to je proti jejich pravidlům.
Ok.....Když už jsme u toho MapHacku, nutně hledám takovej, u kterýho si můžeš nastavit, který itemi se ti budou zvýrazňovat, když dáš klávesu "alt"(defaultně), nevíš o něčem takovým pro 1.13c?
Já ne a moc se tu neptej raději, není to zrovna dle pravidel debatovat o MH.
nevim co je na tom špatného, když jen testuje vlastní mód
jinak na přepínání módů je výborný tento program (stejně jako na rozjíždění různých módů)
http://snej.d2maniacs.org/forum/index2. ... ic=18914.0
jinak na přepínání módů je výborný tento program (stejně jako na rozjíždění různých módů)
http://snej.d2maniacs.org/forum/index2. ... ic=18914.0
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- SilkyBachus270
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Daj monštrám description, v tbl tam daj len precento odolnosti číslom a zafarbi každé číslo podľa typa odolnosti
/blue;75 /red;75
Neskúšal som to ale malo by to viac menej fungovať
Edit: Aha 4 roky dozadu ale neva možno ti to pomôže aspoň teraz
Edit 2: Tak zrejme nie keď si 2 roky off xD
/blue;75 /red;75
Neskúšal som to ale malo by to viac menej fungovať
Edit: Aha 4 roky dozadu ale neva možno ti to pomôže aspoň teraz
Edit 2: Tak zrejme nie keď si 2 roky off xD