cdkey
Moderátor:Dark_Deamon
zdar po nějaký době cca rok a pul si chci zahrát diblo ale potřebuju ho přeinstalovat protože se mi za tu dobu už několikrát změnil systém. Mám v PC všechny image ale ztratil sem svoje CDkeye..jde někde v diablu v té staré instalaci kterou mám pořád na disku najít ty klíče pod kterýma sem to instaloval? abych je měl když to chci znova nainstalovat. stará instalace mi totiž pořád padá..asi tím že sem už měnil ten systém několikrát
Dík, mějte se
Dík, mějte se
Re: cdkey
Myslím že to najdeš i v registru, pomocí programu "regedit"
Kód: Vybrat vše
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\Diablo II
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Já myslím že to autor po 2 rocích asi už vyřešil...maxXx píše:Myslím že to najdeš i v registru, pomocí programu "regedit"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\Diablo II
Ahoj,
mám obdobný problém, hru jsem kupoval asi už dvakrát a doufal jsem že CD-KEY budu mít v battlenetu, nemáte někdo radu jak klíč najít? Bohužel jako fanda mám v mailu název diabla takže vyhlédám všechny maily
mám obdobný problém, hru jsem kupoval asi už dvakrát a doufal jsem že CD-KEY budu mít v battlenetu, nemáte někdo radu jak klíč najít? Bohužel jako fanda mám v mailu název diabla takže vyhlédám všechny maily
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Trochu pozdě, ale přece, zde
https://account.blizzard.com/games#classic-game-accounts
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.