co bude dál s d2?
Moderátor:Dark_Deamon
až vyjde d3 co bude s d2?budou nějaké nové patche,aktualizace?A co battle net?pojede dál?
Re: co bude dál s d2?
Podle mě určitě. Nevidím jeden důvod, proč by nemělo běžet dál. Komunita je obrovská. To je stejná otázka jako s D1. Také ještě jede a lidi ho hrají
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, že nic měnit nebudou, lidí to hraje hafo.
Je to celkem nedavno co Blizzard potvrdil, že D2 servery poběží pořád normálně dál a že budou pořád i pravidelný resety ladderu. O dalšim patchy nic neříkali, ale nedivil bych se kdyby ještě nějakej byl...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Slíbili přece, že nějak "vymyslí", aby šly runová slova a world eventy i na singlu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Není problém nainstalova Plugy, které mimo jiné přidá i lepší featurky pro singl. Kdyby to ale bylo v základu Diabla II přidáno nějakým patchem, určitě by to nebylo na škodu.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Mohli by casem udelat, co je posledni dobou moderni. A to sice predelat puvodni hru do HD kabatku... :-)
Odesláno z SGS2 pomocí Tapatalk 2
Taky si myslim, že zrovna Blizzard má ambice drobet jinde ;-)
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Heller: To by museli překreslit prakticky všechny textury a modely, protože ty jsou navrženy jen na rozlišení 640x480. 800x600 jen rozšiřuje dohled a mody na vyšší rozlišení ještě více, až to není hezký.
Programos: Plugy nefungují na 1.13d.
Každopádně Diablo II blizzardi nesmí odepsat, jinak nakrknou spoustu lidí a to by byli idioti, kdyby se k takovému kroku rozhodli.
Programos: Plugy nefungují na 1.13d.
Každopádně Diablo II blizzardi nesmí odepsat, jinak nakrknou spoustu lidí a to by byli idioti, kdyby se k takovému kroku rozhodli.
...Ancients, go, go go!
Jo ja vim, ze ma jine hesla a kriteria. Ze davaji prednost hratelnosti pred vysperkovanou grafikou. Ale nejakej HD pack by se mi fakt libil a urcite by me donutil si dopakovat hrani d2.
neverim, ze by DII nekam jeste chteli posunout, kdyz stravili tolik let vyvojem DIII. Nejsou hloupy, takze DII nechaj bezet pro ty co o ni stale maji zajem, ale zadnej remake bych v tom nevidel.. ani bych ho nechtel, DII ma grafiku jakou ma mit, me to k tomu proste sedi
Kupodivu mě to stále baví..
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Hru udrží ale moc upgradů nedostane, každopádně včera jsme s kámošema dali lanku v D2 a bylo jako obvykle best chci si dvojky co nejvíc nostalgicky užít po 15. květnu na ni už moc času nebude
Vorvy: máš pravdu. Já to napsal jen z čistě subjektivního dojmu. I když je jasný, že se s tím nijak hýbat nebude.
Třeba teď v PC mám D2LOD, hraju to v okně a je to hratelný a určitě i bude i tak. Sice se musím více soustředit na klikání, ale je to dobrý
Třeba teď v PC mám D2LOD, hraju to v okně a je to hratelný a určitě i bude i tak. Sice se musím více soustředit na klikání, ale je to dobrý
tjn, v dnesni dobe uz celkem SM hrat to fullscrn, monitory uz jsou jinde no
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Na 1280x1024 to ještě zvládám a nedělá mi to problém. Naštěstí to není tak velký rozlišení a za 2. - je to prostě Diablo, to se musí překousnout :-)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
tak ja mam 1366x768 a tam uz je to roztazeny moc (spatnej pomer stran no), takze hraju v okne
Kdyby to byla EA, tak to ukončí, aby si více lidí koupilo D3. Blizzard by ovšem podobnou věc nikdy neudělal.
Předělávka D2 se ale určitě konat nebude.
Předělávka D2 se ale určitě konat nebude.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
@Qoliker ahoj s tou EA si nejsem jisty hraju BF serii vsechno jde v poho.
Achievements: 7400 (92%)