Mizení itemů
Moderátor:Dark_Deamon
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se mi stala zajímavá věc, ráno jsem zapnul Diablo, že si udělám pořádek v truhle, vyházel jsem všechny itemy na zem a shodil hru na plochu. Udělal jsem si snídani, pak jsem dělal, co jsem potřeboval a asi po dvou hodinách jsem se vrátil do hry. Koukám jak puk; ze země zmizely všechny potky, většina run a spousta jewelů. Má někdo s podobným úkazem zkušenost?
Re: Mizení itemů
No na tohle jsem prisel kdysi docela brzy. Nevim, jaky presne tam je cas, ale opravdu to mizi ze zeme.
Sranda by byla treba vyhazet na zem nejake paradni veci z invu (skillery of vita napr) kvuli mistu na gamblovani a pak je tam nechat v zapalu gamblu lezet moc dlouho a zdesene mackat Alt v domneni, ze se preci nemohly ztratit :-))
Sranda by byla treba vyhazet na zem nejake paradni veci z invu (skillery of vita napr) kvuli mistu na gamblovani a pak je tam nechat v zapalu gamblu lezet moc dlouho a zdesene mackat Alt v domneni, ze se preci nemohly ztratit :-))
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
lolBliiNky píše:Dneska se mi stala zajímavá věc, ráno jsem zapnul Diablo, že si udělám pořádek v truhle, vyházel jsem všechny itemy na zem a shodil hru na plochu. Udělal jsem si snídani, pak jsem dělal, co jsem potřeboval a asi po dvou hodinách jsem se vrátil do hry. Koukám jak puk; ze země zmizely všechny potky, většina run a spousta jewelů. Má někdo s podobným úkazem zkušenost?
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
a nemal si pustenu hru public, pripadne quick join, ze sa niekto pripojil a pobral si to?
edit : sry, bol som v tom, ze sa to tyka D3
edit : sry, bol som v tom, ze sa to tyka D3
Naposledy upravil(a) Reitak dne 30.05.2012, 12:28 hod., celkem upraveno 1 x.
Ne v D2 opravdu itemy po čase zmizí, když je vyhodíš na zem. Po jaké době zmizí záleží na typu pedmětu. Časy si nepamatuju, ale na webu, nebo tady na fóru je o tom určitě článek.
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Jo už jsem ten článek našel, je to pro mě ale úplná novinka Nu což, není lepšího ponaučení, než si natlouct hubu