Mizení itemů

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
BliiNky
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:
Mizení itemů

Příspěvek od BliiNky » 30.05.2012, 11:04 hod.

Dneska se mi stala zajímavá věc, ráno jsem zapnul Diablo, že si udělám pořádek v truhle, vyházel jsem všechny itemy na zem a shodil hru na plochu. Udělal jsem si snídani, pak jsem dělal, co jsem potřeboval a asi po dvou hodinách jsem se vrátil do hry. Koukám jak puk; ze země zmizely všechny potky, většina run a spousta jewelů. Má někdo s podobným úkazem zkušenost?

Aragorn
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Mizení itemů

Příspěvek od Aragorn » 30.05.2012, 11:11 hod.

No na tohle jsem prisel kdysi docela brzy. Nevim, jaky presne tam je cas, ale opravdu to mizi ze zeme.

Sranda by byla treba vyhazet na zem nejake paradni veci z invu (skillery of vita napr) kvuli mistu na gamblovani a pak je tam nechat v zapalu gamblu lezet moc dlouho a zdesene mackat Alt v domneni, ze se preci nemohly ztratit :-))
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might 8-)

Berylion
Quill Rat
BattleTag:Berylion#1380

Příspěvek od Berylion » 30.05.2012, 11:14 hod.

BliiNky píše:Dneska se mi stala zajímavá věc, ráno jsem zapnul Diablo, že si udělám pořádek v truhle, vyházel jsem všechny itemy na zem a shodil hru na plochu. Udělal jsem si snídani, pak jsem dělal, co jsem potřeboval a asi po dvou hodinách jsem se vrátil do hry. Koukám jak puk; ze země zmizely všechny potky, většina run a spousta jewelů. Má někdo s podobným úkazem zkušenost?
lol

Reitak
Gorebelly
BattleTag:Reitak#2702
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reitak » 30.05.2012, 12:14 hod.

a nemal si pustenu hru public, pripadne quick join, ze sa niekto pripojil a pobral si to? :D

edit : sry, bol som v tom, ze sa to tyka D3 :)
Naposledy upravil(a) Reitak dne 30.05.2012, 12:28 hod., celkem upraveno 1 x.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 30.05.2012, 12:22 hod.

Ne v D2 opravdu itemy po čase zmizí, když je vyhodíš na zem. Po jaké době zmizí záleží na typu pedmětu. Časy si nepamatuju, ale na webu, nebo tady na fóru je o tom určitě článek.
Obrázek

BliiNky
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 30.05.2012, 12:38 hod.

Jo už jsem ten článek našel, je to pro mě ale úplná novinka :-x Nu což, není lepšího ponaučení, než si natlouct hubu :twisted:

Odpovědět

Zpět na „Obecně“