Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
Také gratuluji! Jenom.. to není ten Thrower?
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání
Taky jsem si říkal od kdy se vrhaj Crystal Swordy Zřejmně nastala nějaká konverze
@raisen je to ten thrower jenom jsem na zacatku nightmaru skousel ruzny buildy a vic me uchvatil cry barb
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska aktualizoval svůj web a po přepočítání jsem zjistil, že mi chybí "už jen" 160 itemů...je to počítáno dohromady i s RW's. Nalézt posledních 26% z grálu bude nejspíš fuška. Myslím, že zanedlouho budu rád, když najdu 1 item za týden. Nejvíc jsem ale zvědav, jakých řekněme 20 kousků mi bude chybět jako posledních...jestli se teda k tomuto číslu vůbec dostanu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Už tomu chybí jen zdvyženej prostředníček Hlavně že se hra umí pobavit.
Dark_Deamon: Přeju hodně štěstí při sbírání předmětů
Jinak já jsem dneska překládal jeden dopis do angličtiny, a začal jsem klasickým pozdravem "Greetings"... ale celou dobu mi znělo v hlavě Warrivovo "Greetings, stranger. I'm not surprised to see your kind here."
Komu taky ne, že?
Jinak já jsem dneska překládal jeden dopis do angličtiny, a začal jsem klasickým pozdravem "Greetings"... ale celou dobu mi znělo v hlavě Warrivovo "Greetings, stranger. I'm not surprised to see your kind here."
Komu taky ne, že?
@Dark_Deamon docela sileny doufam ze si se dockal Tyrael's Might
Achievements: 7400 (92%)
- BladeMaster
- Wraith
DeathHero: Ja myslím, že to sú rare kúsky. Keď to je teda všetko unique, tak si dávam ten screen na plochu a od dnes verím na zázraky
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pravda...ty barvy jdou blbě vidět. Oba Sacred Armory i ten Diadem jsou rare. Kdyby to bylo unique, tak by mě asi švihlo Nicméně...pěkně to nase*e
- BladeMaster
- Wraith
Poznám ten pocit . Nie je nič lepšie ako keď Pindleskin po 300 runoch bez niečoho poriadneho začne hádzať rare Hydra Bow, Sacred Armor a Diadem v priebehu pár runov. Myslel som, že ma porazí.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná čelenka. Hodila by se na ni vlastnost Teleportu (charges). Kdysi jsem jednu takovou na Sumonerovi měl...dokud neripl.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem ve svém hledaní předmětů zaznamenal jeden menší milník. Díky dropnutým itemům Torch of Iro a Lenymo mám kompletní normal unikáty (116 kusů). Je pravda, že jsem kvůli těmto dvou kouskům cíleně běhal Blood Raven a Andariel.
Pche, cíleně, to není ono Ale ne, gratuluji, ať brzy sesbíráš ty zbylé exceptional a pak elite Mimochodem, na jakém levelu je ta sorcka? Nemá nějak málo Life?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takže když člověk chodí za Pindlem, Mephistem nebo běhá LK, tak to je potom co? Jelikož mi předevčírem jedna ripla, tak jsem založil novou a s ní běhal Andariel. Vlastně jsem to jen na ní vytáhl na level 27. No...těch runů zrovna málo nebylo
Aspoň už mám nějakej základ, abych měl nějakou Sosu na LK v turnaji....aby mi tam pak zase zhebla
Zbytek, o kterém píšeš už nejspíš bude solidní makačka. Hlavně runy a některé elite sety/unikáty. Asi si pak udělám nějakou TOP 50 posledních itemů
Aspoň už mám nějakej základ, abych měl nějakou Sosu na LK v turnaji....aby mi tam pak zase zhebla
Zbytek, o kterém píšeš už nejspíš bude solidní makačka. Hlavně runy a některé elite sety/unikáty. Asi si pak udělám nějakou TOP 50 posledních itemů
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Dark_Deamone...mám skoro chuť tě nějak napodobit, ale trochu jiným způsobem.
Kolik untwinked postav bych musel dohrát bez opakování nájezdů, abych tyto všechny předměty měl?
Kolik untwinked postav bych musel dohrát bez opakování nájezdů, abych tyto všechny předměty měl?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Řek bych Fraxi, že odpověď bude asi následovná: Několik lidských životů.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Dark_Deamon: Jako jsem myslela, že větší frajeřina je dropnout tyhle low unikáty někde na Hell z Baala Ale to by se člověk spíše dočkal Griffona než unikátní Wand či Boots
Tak to jo, já už si představovala, že je to nějaká kouzelnice kolem 70. levelu nebo tak
Tak to jo, já už si představovala, že je to nějaká kouzelnice kolem 70. levelu nebo tak