NOVÁČIK-POMOC

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: NOVÁČIK-POMOC

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.09.2013, 22:56 hod.

Já dneska sundal Diablo clona na lvl 64 :D Nutno ale dodat, že to bylo se Smiterem, i když s velmi low equipem. A nutno taky dodat, že na pátej pokus sundal on mě :D Asi vyprchal Life Tap z wandky :D

siky8: Bez Crusning Blow, Open Wounds a Life Tapu to nemá cenu zkoušet. Užitečný jsou i věci, které mají vlastnost Slows Target By x%. Já osobně mám co se týče tohoto velmi oblíbenou helmu Blackhorn's Face.

Wraith

Příspěvek od siky8 » 25.09.2013, 17:58 hod.

DD - Nutno dodat že ty to asi prvý krát zrovna nehráš :green: ..a tá helma by bola fajn ale to by som ju musel asi najprv nájsť :roll:

Tak práve som zabil Countess a dovŕšil level 80! Screeny monšier s ktorými som sa naozaj popasoval + nejaké dodatkové screeny :) click

Stále hrám /players 8 :)

EDIT: Are u serious? -> Hephastovo kladivko malo nového strážcu a tak som ho musel doslova čorknúť a mastit preč :green: za prdelou ohňe pekelné :twisted:
Naposledy upravil(a) siky8 dne 01.10.2013, 17:09 hod., celkem upraveno 1 x.

Wraith

Příspěvek od siky8 » 28.09.2013, 16:20 hod.

Ospravedlňujem za za double-post ale zišla by sa mi rada: Práve som sa dostal do 2.act-u hell a chcel som si najať nového Merca. Keď som si ale pozeral ich atribúty tak atribúty ako str, dex, vit, rezisty atď môjho starého Merca z NM boli OVEĽA lepšie ako toho ktorého mi ponúkajú na hell.. je to nejaký bug? :shock:

EDIT: pozeral som to samozrejme bez equipu

Wraith

Příspěvek od Slayer » 28.09.2013, 16:58 hod.

Bug to neni. Z nightmare ho máš lépe vytrénovaného :) čím víc dostane merc levelů s tebou tím je lepší, proto jsou nejlepší mercové právě z normalu, někteří ale zase nejdou na normal sehnat takže z NM. Kupovat merce až na hell bude vždy nejméně výhodné...

Wraith

Příspěvek od siky8 » 28.09.2013, 19:55 hod.

Okej, díky.. Je to trochu nanič kedže niesom velmi spokojný s aktuálnou aurou môjho Merca ale čouž, nechám si ho až do konca

A ďalší dotaz: Existuje nejaký plugin alebo niečo podobné ktorý by umožňoval v SP nájsť itemy "ladder only" ? (že by ich do hry pridal alebo tak nejak)

Adviser

Příspěvek od raisen » 28.09.2013, 20:23 hod.

Lader Only předměty normálně padají na Single Playeru :)

Lépe by bylo, kdyby se to jmenovalo "Realm Ladder Only" nebo tak nějak. Ono je to docela zavádějící. Když hraješ na oficiálním Battle-netu, tak když si vytváříš postavu, tak zaškrtáváš kolonku "Ladder Character", to znamená, že se tvoje postava může dostat do žebříčku postav podle levelu a také můžeš vytvářet realm ladder RWs a padají tam ladder items. Po čase (tak po půl roce) přichází reset, když se všechny postavy z ladderu přesunou na non-ladder a začíná se na ladderu zase od začátku. Na non-ladderu nejdou vytvářet některá runová slova a zřejmě by tam neměly padat "Ladder Only Items". Snad je to srozumitelné :)
HC grál: 537/516 (-21)

Wraith

Příspěvek od siky8 » 29.09.2013, 04:04 hod.

áno, myslím že chápem...len toto ma zmiatlo - http://s12.postimg.org/vn6ka6vr1/image.jpg :green:

Wraith

Příspěvek od siky8 » 01.10.2013, 15:05 hod.

Takže, som level 84 v 2. akte a moc sa ďalej neposúvam, nepriatelia sú naozaj dosť zlý a tak som sa rozhodol pár krát si prebehnúť lokácie v prvom akte.

Práve teraz som zažil dosť netradičný drop od Andariel: click

Ostatné screeny itemov/monštier: click (+ pár screenov z NM keď som si generoval novú mapu pre Andariel tak som prebehol bossov aj tam)

Stats & Skills: click

Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2013, 16:08 hod.

Ta fotka z Tamoe Highland vypadá dost zlověstně. Být toto na HC, tak mám tep 800/600 :green:

Pokud chceš ale z NM dropnout něco zajímavého, tak bych doporučil superunikáty z 5.aktu: Shenk, Eldritch, Thresh, Pindl a Baal. Z Hell by možná něbylo od věci chvilu běhat The Countess...mohla by pustit nějaké zajímavé runy => RW's.

Wraith

Příspěvek od siky8 » 01.10.2013, 17:00 hod.

V tom Tamoe Highland som mal plné HP (dal som si full-ku) spravil som screen a musel som si dať ďalšiu :lol:. Našťastie som s tade unikol a potom som si ich postupne lákal po častiach :)

NM som spustil iba kvôli vygenerovaniu novej mapy na Andariel, nemal som v záujme tam hrať ale keď som to už mal spustené tak som si prebehol aspoň niektorích bossov a znova sa vrátil na hell :P

EDIT: Áno behám Countess, Andariel, Mausoleum.. zatial asi 20x Countess, 10x Andariel a 4x Mausoleum (viem že nič moc ale na /players 8 je to celkom mazec :D )

Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2013, 17:41 hod.

Mám ten pocit, že si musíš dobře cvičit trpělivost :D To je třeba, u Diabla zvlášť :green:
HC grál: 537/516 (-21)

Wraith

Příspěvek od kmotor » 01.10.2013, 23:36 hod.

raisen píše:Lader Only předměty normálně padají na Single Playeru :)

Lépe by bylo, kdyby se to jmenovalo "Realm Ladder Only" nebo tak nějak. Ono je to docela zavádějící. Když hraješ na oficiálním Battle-netu, tak když si vytváříš postavu, tak zaškrtáváš kolonku "Ladder Character", to znamená, že se tvoje postava může dostat do žebříčku postav podle levelu a také můžeš vytvářet realm ladder RWs a padají tam ladder items. Po čase (tak po půl roce) přichází reset, když se všechny postavy z ladderu přesunou na non-ladder a začíná se na ladderu zase od začátku. Na non-ladderu nejdou vytvářet některá runová slova a zřejmě by tam neměly padat "Ladder Only Items". Snad je to srozumitelné :)
a daju sa na singleplayeri skladat aj ladderonly runewords? lebo napr RW spirit sa takto neda spravit - co ma pekne nasralo, lebo 4socket monarch som hladal snad mesiac. :green:

kazdopadne drop predmetov mozem potvrdit, prednedavnom mi vypadla andariels visage. :wave:

Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2013, 23:47 hod.

V klasickém SP Leadder Only RW's složit nejdou. Chce to nějakej mod...např. PlugY.

Wraith

Příspěvek od siky8 » 09.10.2013, 02:47 hod.

Takže, aby ste si nemysleli že som sa na to úplne vyprdol keď sa neozývam tak dám nejaké info:

» Barbar je na lvli 86, posledný WP Kurast Bazaar - HELL
» Vytvoril som novú postavu a to Čarodejku aby pomohla Barbovi s itemami (klasická blizzna, lvl 82, merc holy freeze), posledný WP Far Oasis - HELL

» Mám aj nejaké random screeny: album 1 album 2 album 3

Špeciálne poďakovanie za rady, tipy, trpezlivosť a príjemný čas strávený pri hre: Dark_Deamon, Raisen, Kisuvka, Slayer

:wave:

Odpovědět

Zpět na „Obecně“