nejvyšší LEVEL
Moderátor:Dark_Deamon
Zálohovat je potřeba.
Já přenáším adresář SAVE už asi 7 let. Aktualizuji zálohu podle toho jak často hraju. Nejdéle většinou 1 za 1/4 roku. Zaloha už přešla na 3 generaci PC a asi 12 instalaci Win. Aktuální status 12 mrtvých postav a 22 žijících. Nejlepší žijící Sorceress Lvl 58.
Já přenáším adresář SAVE už asi 7 let. Aktualizuji zálohu podle toho jak často hraju. Nejdéle většinou 1 za 1/4 roku. Zaloha už přešla na 3 generaci PC a asi 12 instalaci Win. Aktuální status 12 mrtvých postav a 22 žijících. Nejlepší žijící Sorceress Lvl 58.
Re: nejvyšší LEVEL
A no tak to jo, když ty takhle podnikáš ve velkým Já tenkrát byl klučík, co si vystačil s jednou postavou a žádnou zálohou... a jak jsem dopadnul
"Samotná Nebesa se otřásla - k zemi padne vlk v rouše beránčím..."
No já myslel, že jsi měl rozehranou aspoň jednu postavu od každého typu (7). Hrát jenom s jednu, tak to bych asi taky nezálohoval. Vlastně jsem míval jednu postavu. Postava byla SC než jsem zabil Diabla na normál a přešel na HC.
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Když o tom přemýšlím tak jediný stejný co za těch pět let zálohuju až by se něco změnilo a je to to první co přichází na řadu tak sou to Diablo savy
Já zálohoval kdysi vše, jelikož jsem měl a mám bratránka, co dokázal během 5 minut všechny save buď přeuložit nebo rovnou smazat
Naštěstí jsem se odstěhoval do Prahy a vyhnul se tak jeho návštěvám
Jo a mít rozehranou každou ze 7 postav - na to nemám čas ani náhodou... to může max. student, nezaměstnaný, nebo šéf, co si krátí pracovní nudu hrama )
Naštěstí jsem se odstěhoval do Prahy a vyhnul se tak jeho návštěvám
Jo a mít rozehranou každou ze 7 postav - na to nemám čas ani náhodou... to může max. student, nezaměstnaný, nebo šéf, co si krátí pracovní nudu hrama )
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Ale ono to zas není špatný mít rozehraný všechny a podle nálady hrát tu na kterou máš chuť
Patrick04
Tak nějak jsem se dopracoval k počtu aktivních postav.
Hraju za pala a horko těžko se probíjím a najdu zlatý luk.
"No ta lučišnice musí mít pohodu s tímto lukem". Začnu s lučišnicí a najdu
další dobrý předmět pro jinou postavu s určitým zaměřením atd.
(jediná téměř nezávislá postava na předmětech je kouzelnice - proto
jí mnoho lidí používá k hledání předmětů).
Edit: Mám jedno důležité pravidlo - nepřehazuji vybavení.
Tak nějak jsem se dopracoval k počtu aktivních postav.
Hraju za pala a horko těžko se probíjím a najdu zlatý luk.
"No ta lučišnice musí mít pohodu s tímto lukem". Začnu s lučišnicí a najdu
další dobrý předmět pro jinou postavu s určitým zaměřením atd.
(jediná téměř nezávislá postava na předmětech je kouzelnice - proto
jí mnoho lidí používá k hledání předmětů).
Edit: Mám jedno důležité pravidlo - nepřehazuji vybavení.
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to já právě takhle dělám a vždycky mě to potěší že něco najdu ne jak dřív že jsem něco našel a k ničemu mi to nebylo protože jsme takovu postavu neměl
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Nn vybavujou se vsichni navzajem napr jdu s barbarem najdu skveli zezlo pro paladina tak mu ho dam a chcu si ho vyskouset tak s nim jdu hrat padne me posledni vec do setu pro necra tak mu ju dam a jdu hrat za nej ale jako neprehazuju postavy kvuli jednomu itemu ale proste kdyz si to chcu vyskouset tak si to prehodim a hraju
Tak něco obdobného jsem před 6 lety taky zkoušel a téměř to skončilo tím co jsem napsal v předchozím příspěvku. (Proč má postava nosit výbavu na nacházení předmětů, když jí je dá jiná a stane se tím supermanem). Jediná starost obdarované postavy je splňovat atributy k použití.
Pozor hodnotím singl. mult. má jiné niance (výhody, nevýhody).
Pozor hodnotím singl. mult. má jiné niance (výhody, nevýhody).
Ne přes atmu kterou si stáhneš na diablo2 webu.
Ještě když sem hrál na GWODu tak sem měl 96lvl li sosu a 94lvl hammera...staré dobré časy (i když tehdy tady na foru skoro každý nadával na gwod)
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
56 barbarian na singlu
Na singlu je to na houno.Nemužeš dát pvp nemáš tam tolik předmětů a vylepšení a je to poměrně nuda (nezahraješ si s ostatnímy).legend píše:56 barbarian na singlu
A na to jsi prisel jak?Wintader píše: ... nemáš tam tolik předmětů a vylepšení a je to poměrně nuda ....
Singl není na houno sakra Je fain, že tu skoro každý hraje multi, ale i single může být zajímavý a rozhodně ne nudný.
Já od multi odešel kvůli lidem, kteří cheatujou nebo si užívaj cílený zabíjení a kradení dropů. Dokonale mi to znechutili, vrátil jsem se k single a počkám si až na Diablo 3, kde už je na tyhle exoty myšleno
Já od multi odešel kvůli lidem, kteří cheatujou nebo si užívaj cílený zabíjení a kradení dropů. Dokonale mi to znechutili, vrátil jsem se k single a počkám si až na Diablo 3, kde už je na tyhle exoty myšleno
- Gladiator91
- Doom Knight
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
97 smiter ale bohužel nebyla záloha a format:C takže konec.Práce 5 let v pytli. :? .Jinak ted mam zeala na 86 sp, mutli 88 java,87 smiter,87 mf sorc,87 blizz sorc(6,9K blizz bez torchu) a konečně nejnovější postava necro na 76.
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
110 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil