Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
JJ, začátek Hell, zkusím se přezbrojit, ale moc přes 1000 to nepůjde a ztratím další rezy.
Greenhorn s duší Throwera
Re: Diablo 2 kecání
abu a nechceš spojit síly a zahrát na hamachi? taky jsem na hellu ve třetím aktu, pomohl bych.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za nabídku, ale já nikdy nevím, kdy a na jak dlouho se dostanu na net. Ale když už bych si nějaký čas naplánoval, tak jedině s novou postavou untw. Tyhle moje rozehrané mátohy si nějak doběhám sám.
Mno, my hrajeme dva, každý den tak na hodku dvě, jely bychom od začátku, to není problém.
Ve třech to může být zajímavé tak si to promysli
Ve třech to může být zajímavé tak si to promysli
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
jj Ve třech je to fajn.... jen najít ten společný čas s více hráči je těžší a těžší
když jsme s Welvetem nabrali Abuzuse tak jsme našli čas za půl roku že tu byli všici tak 4x-5x.... jeden práce... druhej škola... pak někdo odjel.... já zkrz to že mám čas cca po 20 hodině a skloubit něco takového dost mission imposible
pak jsme byli všici na hamachi a nepamatovali jsme si ani s čím jsme to hráli
ve třech jsme dohráli cca normál a mezitím jsem s druhým dohrál 3x guarda .....? asi tak... a další dva guardy sám ...
a jak jsme mezi tím s druhým nevěděli co tak jsme skolili Dark_Deamona na hru ve třech a doplazili jsme se do 3 aktu a zase konec....
a jak jsme s Welvetem oba chcípli v Ironman/lady Challenge tak jsme s Welvetem na D2 už pár měsíců ani nešáhli
nebo hraješ Welvete tajně?
když jsme s Welvetem nabrali Abuzuse tak jsme našli čas za půl roku že tu byli všici tak 4x-5x.... jeden práce... druhej škola... pak někdo odjel.... já zkrz to že mám čas cca po 20 hodině a skloubit něco takového dost mission imposible
pak jsme byli všici na hamachi a nepamatovali jsme si ani s čím jsme to hráli
ve třech jsme dohráli cca normál a mezitím jsem s druhým dohrál 3x guarda .....? asi tak... a další dva guardy sám ...
a jak jsme mezi tím s druhým nevěděli co tak jsme skolili Dark_Deamona na hru ve třech a doplazili jsme se do 3 aktu a zase konec....
a jak jsme s Welvetem oba chcípli v Ironman/lady Challenge tak jsme s Welvetem na D2 už pár měsíců ani nešáhli
nebo hraješ Welvete tajně?
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
nehraju, od doby co jsem přišel o věci za poslední rok a půl kvůli špatnému save, už jsem na diablo hunting naprosto zanevřel..jediné čemu se nebráním je ve více lidech..stále to samé
-
- Fallen Shaman
Tož to my teď paříme ve 3 skoro každé den (do tédna tak 3x/4x) :-).
přidejte si mě na skype, marsh1k a můžeme pokecat, my hrajeme s jedním fajn klukem každý den tu hodku dvě, složíme nějakou monster partu
-
- Fallen Shaman
No, my používáme steam a Teamspeak. Skype ne. Za mě - je mi to fuk/resp. sem pro, čím víc lidí tím větší zábava. Ale zatim nevím co ostatní...
Tak mi dej tvůj steam, já používám taky nejvíc steam a teamspeak, ale my dva už jsme tak nějak zažití na skype
-
- Fallen Shaman
No, kecal sem s ostatníma. Pošlu Ti tu zprávu (na diablofans).
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadlo...byl by zájem o další MF turnaj? Termín bych viděl od 1.listopadu do, buď 1. nebo 15. prosince.
Zdravím všechny po delší době!
No, já jsem určitě pro uskutečnění dalšího MF turnaje. Je sice pravda, že zrovna v tomto období mě čekají půlsemestrálky a práce na náročném projektu. Ale potom mám zkouškové a další semestr bude ještě daleko horší... takže je to vlastně nejlepší období jdu do toho.
No, já jsem určitě pro uskutečnění dalšího MF turnaje. Je sice pravda, že zrovna v tomto období mě čekají půlsemestrálky a práce na náročném projektu. Ale potom mám zkouškové a další semestr bude ještě daleko horší... takže je to vlastně nejlepší období jdu do toho.
Muj nazor znas DD
Ja jsem pro a adekvatni je i 1.11. - 15.12. ten konec tezko rict v tom prosinci, ale listopad urcite budu hrat tim svym tempem
Ja jsem pro a adekvatni je i 1.11. - 15.12. ten konec tezko rict v tom prosinci, ale listopad urcite budu hrat tim svym tempem
Štěstí přeje připraveným...
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď už chápu význam rčení: ....když mu hoří koudel u prd...
Abuzus: hustý...ale přijde mě že holky zapomínaj na multiplhe shot..
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Osobní přístup se vyplatí, takže máte dalšího účasníka adventního MF turnaje.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
A pojede se klasika puvodni pravidla a postavu si kazdy voli sam, nebo nejaky nahodne zvoleni pouze postavy pro kazdeho a build uz je na nem.?. Ja osobne ted vubec nevim, s kym to rozjet takze rozlosovani postav mi neni cizi. Ale jinak si samozrejme nekoho rozmyslim
Štěstí přeje připraveným...