Problém s intalací

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Quill Rat
Problém s intalací

Příspěvek od milan » 26.07.2012, 22:17 hod.

Prosím, pomůže mi někdo? Kdysi jsem měl Diablo 2 (kopii) a vím, že jsem s instalací neměl nejmenší problém. Teď jsem si koupi Diablo 2 orig a instalace se nezdařila ani na několik pokusů. Vložím Disk1, instalace běží, vyžádá si Disk 2, pak Disk 3. Po uplynutí 100% se objeví Instalation complette a nic víc. Nenabídne mi výběr - Single, battle atd. jak jsem znal z minulosti. Při jakémkoliv spuštění (z DVD, ikony, adresáře) se udělá černá obrazovka a tím to končí. Může mi někdo prosím poradit. Dík moc

Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s intalací

Příspěvek od Fraxinus » 26.07.2012, 22:35 hod.

http://www.diablofans.cz/diablo2lod/obe ... l#problemy - pokud není příčinou něco z toho, co se zde píše, tak bych prosil více informací o tvém PC a tak dále.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Quill Rat

Příspěvek od milan » 26.07.2012, 22:43 hod.

To asi nebude nic z toho. Jednak mám Windows 7 a Pc nový a výkonný. - http://www.alza.cz/hp-elite-7300-microtower-d240817.htm

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.07.2012, 09:06 hod.

To právěže bude. Zkus to spustit v administrátorském režimu s vypnutou sedmáckou grafikou a režimu XP.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Quill Rat

Příspěvek od milan » 27.07.2012, 09:16 hod.

:-))) Tak to netuším jak. Můžeš mi nahodit cestu. Dík
Jestli myslíš to nastavení ve vlastnostech - kompatibilita, tak to jsem udělal už včera. Pořád stejný, černo. Mně se zdá, že instalace není v pořádku, i když se tak tváří.

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.07.2012, 10:26 hod.

Tak jinak, asi je chyba v grafice. Ve složce Diabla máš soubor D2vidtst.exe. Spusť ho a nech ho pracovat. Ten by měl grafiku vyladit.
...Ancients, go, go go!

Quill Rat

Příspěvek od milan » 27.07.2012, 10:29 hod.

To je ten video test. Ten jsem dělal jako první, když to nešlo. Pořád stejný. :-(

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.07.2012, 13:42 hod.

zkusil jsi všechny tři možnosti, co ti to nabídlo?
Další možností je spustit diablo v okně. Vytvoříš zástupce a tam dáš, aby to vypadalo takto: "D:\Diablo II\Game.exe" -w
...Ancients, go, go go!

Quill Rat

Příspěvek od milan » 27.07.2012, 18:45 hod.

Tuhle možnost jsem tam samozřejmě včera taky viděl, ale skepse mi nedovolila vyzkoušet všechno. ted jsem přišel domů a vykoušel - měl jsi pravdu, jsi machr. Takhle to spustit jde, ale v malém okně, přestože jsem nastavil "V maximalizovaném okně" Už nechci otravovat, ale mohl bys mi ještě nahodit, kde stáhnu češtinu? Pak už tě budu jen všude chválit :-)

Do maximalizovaného okna mi to prostě nejde..

Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 27.07.2012, 20:40 hod.

Quill Rat

Příspěvek od milan » 27.07.2012, 21:20 hod.

VŠEM VELKÝ DÍK :-)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“