NOVÁČIK-POMOC

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2
NOVÁČIK-POMOC

Příspěvek od siky8 » 13.09.2013, 10:40 hod.

ahoj, som tu nový.. po dlhej dobe som objavil na usb-čku diablo 2 tak som sa asi po 6 rokoch do toho znova pustil :)

na začiatok by som rád podotkol že registrácia na toto fórum mi trvala asi 20min.. kedže ako slovák som mal dosť problém s kontrolnou otázkou akú farbu má slnko :D, vyskúšal som všemožné varianty, neviem či som až taký blbý alebo neviem vôbec po česky že mi to tak dlho trvalo uhádnuť :wave:

budem sa vyjadrovať v bodoch ku ktorým by som uvítal radu od skúsených diabov ak by si našli chvíľku čas

1.-SOM SLABÝ: Po dlhej dobre som rozfachal diablo 2 lod (patch 1.13) a zvolil som postavu Barbar (kedysi hral za čarodejku a paladina.. iné postavy som nehral) ..tak ako správny začiatočník som si tak trochu "naštudoval" ako na ňho a snažím sa ho hrať podla jedného buildu len sa obávam že som velmi slabý už teraz (normal 5.akt) a nie že to chcem dotiahnuť ešte na hell
- pridám sem pár screenov aby ste videli ako na tom aktuálne som: (špecializujem sa na double swing(syn. bash), sword mastery, a neskôr to bude battle orders a shout ) - hrávam iba na /players 8 a nechcem to ani menit pokial by to šlo :cry:
a)ability -
- http://s21.postimg.org/f4pq8b9xj/ability.png - 0 bodov do dexterity, 0 bodov do mana, približne 65bodov do sily, všetko ostatné šlo do vitality

b)skill tree -
- http://s13.postimg.org/i1nncog53/skilltree1.png
- http://s14.postimg.org/v5xcjuyoh/skilltree2.png
- http://s13.postimg.org/nyw478mnr/skilltree3.png

Diablo ma zabil asi 15-20x kým som ho ja zabil a trvalo mi to okolo 30minút čo nepovažujem zrovna za normálne na obtiažnosti normal :{ prosím nejaké rady?________________________________________________________________________________________________________________________________________

2.-INVENTÁR: Tu len velmi stručne pridám jeden screen ktorý myslím napovie :lol: - http://s23.postimg.org/ldwty5cln/inventar.png
- čo s tým mám robiť? sú to dobré veci niektoré do setu a iné zas unikátne a ja sa ich nechcem len tak zbaviť (ale zas nemôžem fungovať s takýmto inventárom)

Nejaký typ ako neprísť o zaujímavé itemy a pritom nemať plný inventár?
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

3.-BATTLE.NET: Nemám originál hru a preto ma logicky nepustí na battle.net vyskočí mi toto - http://s21.postimg.org/iuvu7zjev/battle_net.png
- vedeli by ste mi poradiť ako rozchodiť battle.net? skúšal som 4-5 rôznych CD-keyov a ani jeden nefungoval (pokial to je v rozpore s pravidlami fóra tak ma prosím kontaktuje súkromnou správou tu na fóre) - nieže by ma nebavilo hrať SP ale tak chcel by som skúsit multi

Ako rozchodit battle.net s NIE-originálnou hrou?
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

ďakujem za každú užitočnú radu, odpoveď... a dúfam že som neporušil žiadne pravidlá fóra, ak áno tak sa vopred ospravedlňujem

Adviser

Re: NOVÁČIK-POMOC

Příspěvek od raisen » 13.09.2013, 12:57 hod.

Ahoj :)

Zkusím něco napsat.

1. Body máš pěkně rozdělené, jen bych teda už na začátek dala 1 bod do BO a BC, i když chceš BO maxovat jako poslední. Sice ten nárůst nebude kdoví jaký, když tam bude jen jeden bod, ale pokud budeš mít něco + all skills, + barbarian skills, tak se to o něco zvýší a pořád lepší než tam ten jeden bod nemít :) Také by mohlo pomoct dát body do ostatních pokřiků na lepší kontrolu davu (Howl, Taunt) a na snížení defense a damage příšer (Battle Cry tuším).

Mimochodem, jakou máš šanci na zásah, když máš 0 bodů v dexterity? To by trochu právě pomohl ten Battle Cry, případně charmy s Attack Rating, pokud nechceš dávat body do dexterity.

K výbavě: Já být tebou, tak zkusím Blood Craft rukavic a pásku, kde máš šanci na Open Wounds a Crushing Blow. Brnění bych vzala nějaké rare s resisty, FHR a později bych složila RW Lionheart (Hel + Lum + Fal). Na hlavu by byla dobrá barbarská šedá helma s dvěma dírami, které by přidávaly k tvým dovednostem (Double Swing, BO, Sword Mastery..), a složila RW Lore (Ort + Sol).

2. Pokud je chceš sbírat, ty předměty, tak si stáhni Atmu, kde si je můžeš uložit, nebo plugy na verzi 1.13c, kde máš rozšířenou truhlu, kam se ti toho vejde kupa.

3. Na oficiální BN můžeš jen s originální hrou, takže si ji buď kup, nebo můžeš zkusit některých z českých realmů, kde je ovšem méně lidí. Nedávno se to řešilo tady.
HC grál: 537/516 (-21)

Warlord

Příspěvek od RIP » 13.09.2013, 14:29 hod.

Par postrehu k postu raisen

Nevim, jestli jsi uplny novacek, presto si dovolim napsat par zakladnich veci:

1) BO - Battle Orders, skill barbara ve Warcries vetvi, ktery pridava % zivot a manu - zrejme duvod, proc tak snadno umiras, kdyz zde nemas ani bod
2) Battle Cry - take skill z vetve Warcries - snizi nepratelum defense, takze se snadneji trefis, tim padem rychleji zabijis, navic to stahne poskozeni, ktere Ti fyzicky udeluji, takze to min boli ;)
3) Howl - opet skill z vetve Warcries, rozezene nepratele, coz se hodi, pokud si v uzkych a dostavas na pr*el :lol:
4) Taunt - opetskill z vetve Warcries ;) , pritahne Ti otravne ozivovace, takze prestanou vyvolavat dalsi monstraky atd

Jak vidno, Barbar neni tupa mlaticka, jak si nekteri mysli (a ted nenarazim na nikoho v tomto threadu ;) ), ale v podstate postava s nejlepsi ci temer nejlepsi (Assasin je minimalne srovnatelna) kontrolou davu ve hre

Kombinace Howl - Taunt - Battle cry Ti je rozezene, postupne si je natahas a pote je oslabis, takze se s nimi lepe pracuje (cti s monstry)...Mozna ne tak dulezite v Normal, zato zivotne dulezite v Nightmare a Hell obtiznostech, obzvlaste se slabou vybavou ;)

Nemuzu ani popsat, jak dulezity skill je pro Barbara Battle Orders, uprimne Barbar bez tohoto skillu snad neni ani Barbar...Tak jako tak zdvojnasobeni zivota a many se opravdu hodi

Co se tyce prehozu ci uchovavani veci, to uz raisen vysvetlila prede mnou, takze asi nema cenu cokoliv dodavat, co se tyce Battle netu bude asi lepsi, kdyz poradi nekdo jiny nez ja

Wraith

Příspěvek od siky8 » 13.09.2013, 16:08 hod.

raisen:
1) Okej prvý bod som pochopil (aj keď mi to trochu trvalo :D ) a myslím že je najvyšší čas začať sa sústreďovať na pokriky takže pomaličky začnem hlavne teda BO jeden bod dám do Battle Command a potom budem rovnomerne prerozdelovať body do BO a Shout (2:1) čo sa týka ostatných pokrikov najradšej by som si našiel nejaký item ktorý by mi do toho dával body aby som zbytočne nemusel investovať.
raisen píše:Mimochodem, jakou máš šanci na zásah, když máš 0 bodů v dexterity? To by trochu právě pomohl ten Battle Cry, případně charmy s Attack Rating, pokud nechceš dávat body do dexterity.

► myslíš toto? http://s11.postimg.org/vbr3vriwz/chance_hit.png - budem nad tým Battle Cry uvažovať ale zatial myslím že to nieje tak kritické
raisen píše:K výbavě: Já být tebou, tak zkusím Blood Craft rukavic a pásku, kde máš šanci na Open Wounds a Crushing Blow. Brnění bych vzala nějaké rare s resisty, FHR a později bych složila RW Lionheart (Hel + Lum + Fal). Na hlavu by byla dobrá barbarská šedá helma s dvěma dírami, které by přidávaly k tvým dovednostem (Double Swing, BO, Sword Mastery..), a složila RW Lore (Ort + Sol)..
► no priznám sa že tomuto fakt nerozumiem a viem asi z 10% o čom tu píšeš :D, skúsim trochu prešacovať fórum aby som sa trochu zlepšil... len včera som zistil že existujú nejaké runové slová :roll:

2) Atmu som si stiahol a zatial zodpovedá všetkým mojím požiadavkám takže ďakujem.. čo sa týka tých plugov môže byť toto? PlugY The Survival Kit v10.00 - ale rád by som iba ten rozšírený inventár žiadne iné zmeny.. je to možné?

3) A neexistuje nejaký crack s ktorým by som sa dostal na battle.net? či to by som už chcel vela? :cry:

________________________________________________________________________________________________________________________________________

RIP: Ďakujem, tvoje "vysvetlivky" mi dosť pomohli.. a áno dá sa povedať že som prakticky úplný nováčik (na hell som sa dostal iba do 1. aktu s paladinom a to bolo už velmi velmi dávno - nič si nepamätám)
RIP píše:Jak vidno, Barbar neni tupa mlaticka, jak si nekteri mysli (a ted nenarazim na nikoho v tomto threadu ;) ), ale v podstate postava s nejlepsi ci temer nejlepsi (Assasin je minimalne srovnatelna) kontrolou davu ve hre
► áno ale Paladina a Čarodejku som už hral a Barb mi prišiel ako príjemná voľba hrdinu.. ako začiatočník by som asi s Necrom alebo Assasinkou moc neuspel :roll:
RIP píše:Kombinace Howl - Taunt - Battle cry Ti je rozezene, postupne si je natahas a pote je oslabis, takze se s nimi lepe pracuje (cti s monstry)...Mozna ne tak dulezite v Normal, zato zivotne dulezite v Nightmare a Hell obtiznostech, obzvlaste se slabou vybavou ;)
► to sú asi na začiatok dosť pokročilé taktiky boja ja sa zatial zameriavam na tú "klikačku" čoskoro sa ale určite o to budem musieť zaujímať tak mi tvoja rada určite príjde vhod 8-)

________________________________________________________________________________________________________________________________________

TAK VÁM TEDA ZATIAĽ ĎAKUJEM ZA VAŠE RADY, OBAJA STE MI VEĽMI POMOHLI

mám ešte jednu vec na vás: http://s24.postimg.org/tmzz4ygdh/helma.png chcel by som z nej skúsiť spravit nejaké runové slovo a chcem sa opýtať či mi tie atribúty ktoré mi teraz pridáva zostanú aj po pridaní runového slova... + nejaká rada aké runové slovo by bolo vhodné? ďakujem :love:

Adviser

Příspěvek od raisen » 13.09.2013, 16:28 hod.

Nejdříve si projdi web: http://www.diablofans.cz/diablo2lod/ Tam jsou ty informace, které budeš hledat, více ucelené :)

Runová slova máš konkrétně zde. I ty craftové předměty tam pak najdeš. Jen poznamenám, že na craft je dobré si ty předměty gamblovat, aby jsi získal co nejvyšší level předmětu (až o 5 vyšší než je level postavy), od něho se pak odvíjí vlastnosti toho craftového předmětu.
siky8 píše: ► myslíš toto? http://s11.postimg.org/vbr3vriwz/chance_hit.png - budem nad tým Battle Cry uvažovať ale zatial myslím že to nieje tak kritické
Jojo, tohle myslím. Zatím to jde, i když žádná sláva :D Ale při untwinked hře je tohle zase normální. Bude hůř na dalších obtížnostech, takže pak to už bude třeba řešit :)
siky8 píše: 2) Atmu som si stiahol a zatial zodpovedá všetkým mojím požiadavkám takže ďakujem.. čo sa týka tých plugov môže byť toto? PlugY The Survival Kit v10.00 - ale rád by som iba ten rozšírený inventár žiadne iné zmeny.. je to možné?
Ano, myslím tyhle plugy. Jde to tam všechno vypnout v editačním souboru, ty změny, ale pokud chceš jen rozšířenou truhlu, tak je lepší zůstat u Atmy. A hlavně na plugy musíš mít verzi 1.13c, protože na 1.13d nefungují.
siky8 píše:A neexistuje nejaký crack s ktorým by som sa dostal na battle.net? či to by som už chcel vela? :cry:
Tohle se tady nesmí řešit už, ale pochybuji, že by se to dalo někde stáhnout, aby to šlo na off BN. Jediná možnost je hru zakoupit (není tak drahá), nebo zkusit nějaké neoficiální realm.

K té helmě.. pěkná, jen škoda, že má tři díry (nejde do ní totiž udělat runové slovo, které vyžaduje třeba jen dvě díry). Šlo by tam udělat třeba runové slovo Delirium, ale to by bylo plýtvání runami a pro barbara není vhodná. Vlastnosti předmětu zůstávají po vložení run a vytvoření runového slova. Já bych radši našla nějakou lepší na to runové slovo Lore ;) A zatím bych ji nosila, než bych ji našla.

Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 13.09.2013, 16:49 hod.

Anya by ti mohla dát nějakou pěknou helmu za splnění questu, jako mně :D (tato helma)
Na runová slova doporučuju použít RuneWord Finder
Můžeš se podívat i na moje téma s Korlicem, mým HC barbarem... i když používám jiný build, pár věcí můžeš pochytit ;)

Přeju hodně štěstí a hlavně příjemné hraní ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Warlord

Příspěvek od RIP » 13.09.2013, 16:49 hod.

Myslim, ze odpoved raisen byla vycerpavajici, jinymi slovy, velmi kvalitni...Opravdu bych Ti vrele doporucoval precist si co nejvice o zakladech hrani, tedy o predmetech, skillech, jak pracuji, dale buildech atd...Vse je tady na webu suprove zpracovane, coz je velka zasluha Fraxiho...Jde o to, ze si udelas uceleny obrazek co ve hre ocekavat, budes mit nejakou zakladni znalost a budes mit i lepsi predstavu, jak hrat, at uz za jakoukoliv postavu...Navic Tve dotazy a take nase pomoc pak mohou byt konkretnejsi/presnejsi ;)

Wraith

Příspěvek od siky8 » 15.09.2013, 03:47 hod.

Ďakujem vám všetkým ktorí ste tu prispeli za vaše rady.. nebudem sa už ku všetkému vyjadrovať aby som tu nepísal zbytočne dlhé texty :D. Špeciálne pre raisen-a: ďakujem za typ na tie plugy, nakoniec som to vyskúšal a som s nimi spokojný ;)

Najviac informácií som načerpal z webu, alebo priamo z tohto fóra a naďalej čítam (hrám diablo asi 4 dni tak mi to možno trochu potrvá :D )

No, čo sa týka priamo môjho hrania tak som dnes (teraz 4:03ráno :D) konečne ukázal Baalovi kto je tu pán a dal mu co proto :roll:. Bolo to ale vcelku vyčerpávajúce (cca 17min) kedže som mal chance to hit asi 52% >:D - porazil som ho s lvl-om 49 a /players 8 (tak hrám stále)

Mám na vás pre teraz zatial 2 body ku ktorým by sa mi hodila rada:

1) Očakávaný problém z chance to hit na seba nenechal dlho čakať a nastúpil v plnej kráse http://s11.postimg.org/7nmq8lblv/chancetohit.png
-> mám našetrených viac stat pointov a teraz ma zmáha silná dilema či mám začať dávať body do dexterity (zatial som nedal asi omylom iba 1 bod :D ), alebo mám začať maxovať double swing kvôli attack ratingu? (zatial tam mám 6 bodov a maxovať som ho plánoval až ku koncu)

2) Frenzy - Začal som silno rozmýšľať nad tým že použijem quest od Akary ktorý mám odložený z prého aktu a namiesto double swing začnem dávať body do frenzy
-> oplatí sa mi to? kedže neplánujem investovať body do Taunt? (synergia)
-> tým pádom by som asi musel prerozdelit body z bash (aktuálne 20) do double swing kvôli synergii ? Ako by som musel zmenit štýl hrania aby sa to vyplatilo?

a ešte pár screenov:
http://s9.postimg.org/dyjmi9fxr/masteries.png - skill tree (combat masteries)
http://s12.postimg.org/fittm0k6l/warcries.png - skill tree (warcries)
http://s21.postimg.org/599gemr53/skills.png - skill tree (combat skills)
http://s13.postimg.org/snwqmunlz/sword.png - unikátny meč (nič moc ja viem ale nemôžem za to čo mi padá :D )
http://s15.postimg.org/l7vygbbwr/pre_merca.png - unikátna poleaxe (odložil som si ju pre merca keď dojdem do 2. aktu night mare)
http://s14.postimg.org/flmr1bo5t/Game_2 ... _54_06.png - stats/rezisty po príchode na NM (ten dmg je smutný áno ja viem! :lol: )

EDIT: padol mi unikátny war-hammer! http://tinyurl.com/p7gf3ca následne som mal chuť sa plesnúť o zem http://tinyurl.com/pqrroh6 >:o
EDIT2: runa čo mi padla z obyčajného fallena :) http://tinyurl.com/qjkny5q

Wraith

Příspěvek od Slayer » 15.09.2013, 07:36 hod.

Hrát untwinked melee postavu neni vždy zrovna jednoduché ani na players 1 ne tak na players 8. Problém s věcmi, následným damage a attackem tě bude provázet nejspíš celou hru a postupně to bude pořád horší a horší. Co se týče toho attack ratingu tak s untwiked barbary beru blessed aim merce. Attack jinak můžeš nahnat např. na prstenech - každý kolem 100AR a charmech, grandy taky mohou mít až přes 100. (pak ten merc má i nějaký základ, s malým základem tě ani jeho aura nevytrhne)
Bod do double swingu přidá 5% což je useless. Co se týče dexterity, nevím z hlavy kolik ti přidá jeden point ale zatím to vypadá že chceš hrát na meče, takže v budoucnu asi nejspíš budeš chtít phase blade a při untwinked hře do dex nejspíš minimálně stovku teda dát bdueš muset. V případě jiného stylu nebo mastery bych do dexterity nedával. Další věc která by ti mohla pomoct je zmiňovaný skill battle cry. Spíš je docela potřebný.
Co se týče frenzy vs double swingu. Osobně nevidím význam double swingu.
lvl 20 double swing + bash - 200 dmg, 110 attack (jediný plus je mana cost, který ti ale i u frenzy zůstane, ale nebude přidávat dmg)
lvl 20 frenzy + double swing - 345 dmg, 233 attack a navíc další možnost přidání dmg v podobě tauntu, nebo zajímavá věc konvertování z berserku, což může vypadat jako zbytečnost ale při dobré výbavě když má barbar na úkor tauntu berserk na 20 může zabít PI normálně s frenzy.
Co bude potřeba změnit ? Naučit se jakou zbraň si dát do které ruky a najít si něco na mana steal.

Adviser

Příspěvek od raisen » 15.09.2013, 08:04 hod.

K Frenzy barbarovi bych měla tenhle odkaz, kde jsou věci ohledně nasazování zbraní vysvětleny ;)

Wraith

Příspěvek od siky8 » 15.09.2013, 17:55 hod.

Slayer: Slovu untwinked síce nerozumiem (som absolútny nováčik barbara hrám prvý krát) ale tvoj text mi bol velmi užitočný a za tvoje rady ti ďakujem. Ako sa ale hovorí "kým nevyskúšaš, nevieš" tak som si body prerozdelil a zameral sa na frenzy. Môj dojem z toho bol taký že som sa takmer okamžite vrátil k double swingu s tým že potrebujem lepšie zbrane a potom sa pravdepodobne preorientujem na frenzy :)

raisen: ďakujem takisto aj tebe, bol to veľmi užitočný text a príjemné hodinkové posedenie pri káve ;) (ak by si náhodou našiel niečo podobné aj na double swing tak mi prosím daj odkaz - videl som už viac buildov ale takto detailne spracovaný ani jeden)

k tomu dexterity: pre zatial som sa rozhodol sem venovať 50bodov kvôli att. ratingu :)

rozmýšlam ale že sa vrátim na obtiažnosť normál a skúsim si pár krát prebehnúť bossov kvôli lepšiemu vybaveniu lebo aktuálne mi to na NM fakt moc nejde :-|

Adviser

Příspěvek od raisen » 15.09.2013, 18:04 hod.

Untwinked znamená hrát postavu bez přehozu věcí, tedy hrát jen s tím, co si sám s ní najdeš :)

Wraith

Příspěvek od siky8 » 15.09.2013, 19:41 hod.

ďakujem za vysvetlenie, je vlastne aj iná možnosť ako untwinked ? :shock:

mám jeden dotaz: momentále som v 1. akte na NM a plním quest s tými kameňmi kde zachránim Caina.. moja otázka znie - mám ešte odloženú wirtovu nohu z obtiažnosti normal.. umožní mi teda zobrať si do inventára ďalšiu z oblasti NM? Budú obe funkčné keď budem chcieť ísť na kravský level?

Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 15.09.2013, 20:02 hod.

siki: Jestli to hraješ poprvé, tak se asi nevyhneš tomuto: Ať se rozhodneš pro změny jakéhokoliv rázu co se týče skillů nebo tak, tak první postava se prostě nemůže povést udělat tak, aby byla válec. Nyní to hraješ tak, abys poznal, jak ta hra vůbec funguje. Snaž se proto monstra, a jak obtížně šla zabít, pamatovat. Zkoušej občas i zbraně (zvláště unikáty nebo sety), i když třeba nemají úplně nejlepší vlastnosti na první pohled, zda to s nimi nepůjde líp, protože třeba budou umět rychleji útočit.

Dále se nejspíš nevyhnutelně dostaneš do fáze, kdy to prostě dál nepůjde (můj první charakter skončil na prahu 5. aktu nightmare...ve 4. asi 500x umřel). Tak v této fázi doporučím začít znovu (a nejlépe tu samou postavu) a využít v tom nabyté poznatky a pak se určitě dostaneš daleko. ;) Pokud s tím druhým zvládneš i hell a zvládneš i neumírat, tak se třetí postavou, teď už klidně jinou, se pomalu přemísti do režimu hardcore, kde platí pravidlo 1 postava 1 život...ale co je podstatné, tak i hodně rychlé učení, jak ze stránek a fóra, tak z toho co vidíš nebo zažíváš.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Wraith

Příspěvek od siky8 » 16.09.2013, 05:25 hod.

Fraxinus: Nehrám to prvý krát len prvý krát za Barbara (hral som diablo síce posledne asi pred 6 rokmi ale niečo si pamätám :D). Ale máš pravdu, sú to prakticky začiatky. Začiatky sú ťažké ale keby to ťažké nebolo tak by ma to vôbec nebavilo :), mám rád zložité veci. Ja dúfam že sa s týmto Barbaríkom dostanem čo najďalej to pôjde a môj ciel odkedy som diablo nainštaloval bolo že sa dostanem na hell.. a to hodlám splnit za každú cenu tak mi drž palce :P

• Tu vyššie som od raisen dostal radu že by som na 2 socket helmu mohol vyskúšať run. slovo LORE. Keď som našiel potrebné runy a aj 2 socket slušnú helmu tak som to vyskúšal a nič sa nestalo (zjavne som niečo pokazil len neviem čo) - http://tinyurl.com/nsz32om (vložil som ich v poradí ORT + SOL)

Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 16.09.2013, 07:19 hod.

Ahoj, ano pokazil:-) I mě se tohle dříve stalo. To runové slovo musíš vložit do předmětu, který je "šedý". Nesmí být unikátní, setový, rare a ani magický. A musí mít přesný počet socketů, které je na dané RW potřeba (ale to už někdo nademnou psal) .... Držim palce

E: a v každém případě to vlož do barbarské helmy, která ti bude přidávat nějáký skill, který používáš
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Adviser

Příspěvek od raisen » 16.09.2013, 09:15 hod.

siky8 píše:ďakujem za vysvetlenie, je vlastne aj iná možnosť ako untwinked ? :shock:
No jasně, třeba si ty předměty, které najdeš s barbarem, dáš pomocí Atmy/plugů na jinou postavu ;)
siky8 píše:mám jeden dotaz: momentále som v 1. akte na NM a plním quest s tými kameňmi kde zachránim Caina.. moja otázka znie - mám ešte odloženú wirtovu nohu z obtiažnosti normal.. umožní mi teda zobrať si do inventára ďalšiu z oblasti NM? Budú obe funkčné keď budem chcieť ísť na kravský level?
Můžeš ji klidně vzít, jen mám ten pocit, že ta noha z obtížnosti Normal zčervená a nebudeš ji moct použít na otevření kravího levelu na obtížnosti Nightmare. Ale na Normal ti to s ní půjde otevřít.

Wraith

Příspěvek od siky8 » 17.09.2013, 18:39 hod.

Obter!vr: Ahoj, ďakujem za vysvetlenie, do budúcnosti si už na to dám pozor (len kým zas nazbieram potrebné runy :{ :D )

raisen:
raisen píše:No jasně, třeba si ty předměty, které najdeš s barbarem, dáš pomocí Atmy/plugů na jinou postavu ;)
Nieje to tak trochu podvádzanie ? :-|

S tou wirtovou nohou som to vyriešil tak že ešte pred splnením toho questu som si nabrúsil vreckový nožík a spravil jatky v kraváku :twisted:

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

PRAVIDLO PRAVEJ RUKY ?:

http://tinyurl.com/ksutfwu - meč je umiestnený v "pravej ruke" a teda útočí ako prvý (o tom ako zistiť ktorá je pravá ruka pre zbraň som sa dočítal v článku o frenzy barbovi - http://tinyurl.com/kzznhz6 ). Ako si môžte všimnúť dáva mi 5% lifesteal (na screene je dokopy 11% to preto lebo mám cathan ring ktorý mi dáva ďalších 6%) - no ale tento 5% bonus k lifesteal mizne v okamihu keď meč presuniem do ľavej ruky http://tinyurl.com/nebdm5x .

Mohol by mi niekto prosím vysvetlit na ktoré atribúty sa vzťahuje toto pravidlo (alebo ako to nazvať) ? Resp. ako to funguje.. ďakujem pekne všetkým ktorí sa vyjadria :)

Momentálne som v 3. akte na NM - v noci/ráno pridám nejaké screeny ako mi to šlo :P

EDIT: Tak, doteraz som len živoril, umieral bil som protivníkov neskutočne dlhú dobu. Povedal som si DOSŤ a že skúsim gamble v nádeji že mi padne niečo dobré.. Samozrejme som všetky moje doteraz našetrené peniaze prehral a nepadlo mi VôBEC nič. Bez peňazí a zo slabým vybavením som si pomyslel že skúsim znova zabiť Andariela možno padne niečo užitočné, a padlo.. tak som ho zabil znova a znova som ho dookola zabíjal (za dnešnú noc okolo 70krát - /players 8) a pár užitočných vecí mi teda z neho padlo hlavne v posledných hodinách :)

screeny vybavenia, statov, skill tree http://tinyurl.com/la8dkks - už som si pomaly myslel že sa zaseknem na jednom bode a Mephista nikdy nezabijem :D

Wraith

Příspěvek od siky8 » 19.09.2013, 19:36 hod.

Nejak svojpomocne som si už na veľa vecí zodpovedal sám a ostatné čo potrebujem si skúsim vyhľadať..ale ďakujem všetkým ktorí mi pomohli :)

Týmto teda prosím moderátora fóra o lock

Wraith

Příspěvek od Ferek » 20.09.2013, 06:37 hod.

siky8: Čo sa týka pravidla prevej ruky resp. primárnej ruky ohľadom toho life steelingu tak tam je to u barbara myslím tak ako to je aj pri uplatňovaní Crushing blow, Deadly strike resp. Critical strike, čiže počíta sa to pre každú ruku zvlášť. Na screene maš zobrazené hodnoty iba primárnej zbrane čiže tej, ktorá útočí ako prvá, ale pri útoku sekundárnej zbrane tie hodnoty nevidíš lenže pri útoku sa uplatňujú.
Takže v krátkosti, keď si to prehodil tak primárna ruka má 6% life steel z Cathan ringu, ale sekundárna by mala mať normálne 11%, dúfam že píšem dobre keďže pri CB, DS a CS to takto funguje.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“