Elixír mana

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Elixír mana

Příspěvek od svejkosh » 04.10.2013, 14:58 hod.

Zdravim,

hraju LoD a mám verzi 1.07 a u nikoho v žádném aktu (do 4) se nedají koupit elixíry many. pouze života.

Je to jen v téhle verzi, nebo netušíte někdo v čem by mohla být chyba, reinstalovat se mi to moc nechce.

Wraith

Re: Elixír mana

Příspěvek od siky8 » 04.10.2013, 15:16 hod.

S tou manou ti síce nepomôžem pretože takýto starý patch som nehral ale určite si stiahni najnovší patch, je tam opravené množstvo chýb a pridaných nových vecí. A máš to spravené asi za minútu ;)

link na download patch 1.13 click

čo je nové v patchi 1.13 click

Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.10.2013, 15:23 hod.

Do verze 1.07 se opravdu mana koupit nedala. Není to žádná chyba. Tak to prostě bylo :) Stejně jak třeba nebyly synergie atd.

Quill Rat

Příspěvek od svejkosh » 04.10.2013, 16:03 hod.

Díky za pomoc,
jinak pletu se, že ve verzi 1.13 se nevyplatí opravovat předměty, že jejich cena je stejná.. dočetl jsem se to někde..

Wraith

Příspěvek od siky8 » 04.10.2013, 16:11 hod.

Ono predmety sa určite opravovať vyplatí. Možno nie práve zo začiatku keď je dobrý každý zlaťák ale neskôr keď získaš nejaké unikátne predmety alebo setové tak tie sa opravovať oplatí :roll:. A nemyslím že by to bolo nejak zvlášť finančne náročné pretože zlaťáky neskôr používaš iba na opravu zbroje a kúpu merca keď ti ho zabijú - takže ani sa nenazdáš a máš plnú truhlu zlatiek :P

Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.10.2013, 16:15 hod.

On to myslí tak, že v prvotních verzích, když se jakejkoliv item opravil, tak za něj pak člověk vyinkasoval víc "peněz". V 1.13 je cena itemu stejná, i když má durability 1 to 20 nebo 20 to 20, dycky to prodáš za stejnou sumu.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“