Zdravim,
hraju LoD a mám verzi 1.07 a u nikoho v žádném aktu (do 4) se nedají koupit elixíry many. pouze života.
Je to jen v téhle verzi, nebo netušíte někdo v čem by mohla být chyba, reinstalovat se mi to moc nechce.
Elixír mana
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elixír mana
Do verze 1.07 se opravdu mana koupit nedala. Není to žádná chyba. Tak to prostě bylo
Stejně jak třeba nebyly synergie atd.

Díky za pomoc,
jinak pletu se, že ve verzi 1.13 se nevyplatí opravovat předměty, že jejich cena je stejná.. dočetl jsem se to někde..
jinak pletu se, že ve verzi 1.13 se nevyplatí opravovat předměty, že jejich cena je stejná.. dočetl jsem se to někde..
Ono predmety sa určite opravovať vyplatí. Možno nie práve zo začiatku keď je dobrý každý zlaťák ale neskôr keď získaš nejaké unikátne predmety alebo setové tak tie sa opravovať oplatí
. A nemyslím že by to bolo nejak zvlášť finančne náročné pretože zlaťáky neskôr používaš iba na opravu zbroje a kúpu merca keď ti ho zabijú - takže ani sa nenazdáš a máš plnú truhlu zlatiek 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
On to myslí tak, že v prvotních verzích, když se jakejkoliv item opravil, tak za něj pak člověk vyinkasoval víc "peněz". V 1.13 je cena itemu stejná, i když má durability 1 to 20 nebo 20 to 20, dycky to prodáš za stejnou sumu.