Mám dotaz ohledně Deadly strike...
Když hraju za brabara a z masteries mám nějakou šanci na critical strike a na zbrani DS, jak to funguje v praxi?
U vlastností na zdejším webu píšou jenom "Deadly Strike (DS) a Critical Strike (CS; skill Amazonky, u Barbara součást Sword Mastery atd.) se navzájem vylučují."
Nevím jak si to vyložit... Takže když mám vyšší DS než CS, tak se počítá šance na DS? Nebo se nejdřív vezme šance na CS (a když to nevýjde) pak teprv šance na DS? Protože sem to pochopil tak, že 4x dmg mít nemůžu, protože se neaplikujou obě zarás.
A druhej dotaz... Merc: DS na zbrani mu doufám funguje... nebo se z té srandy mercové neradují?
Díky za případnou odpověď. Bémik
DS a CS
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: DS a CS
to ne, jedná se o dva různé skilly, které se počítají zvlášť, tedy se jejich hodnoty nesčítají...vpodstatě Diablo rolluje kritický úder dvakrát.
Když se uplatní CS i DS -> jedno z toho kritne, to druhé se úplně vynechá.
Když se neuplatní CS, může se ještě uplatnit DS
Když se neuplatní DS, může se ještě uplatnit CS
Když se neuplatní CS ani DS -> normal dmg.
Mercovi DS funguje normálně...a ještě líp než tobě, neboť mercové mají stejně jako všechny potvory ve hře natvrdo 5% šanci na monstří kritický úder, takže díky tomu může mít občas quad dmg.
Když se uplatní CS i DS -> jedno z toho kritne, to druhé se úplně vynechá.
Když se neuplatní CS, může se ještě uplatnit DS
Když se neuplatní DS, může se ještě uplatnit CS
Když se neuplatní CS ani DS -> normal dmg.
Mercovi DS funguje normálně...a ještě líp než tobě, neboť mercové mají stejně jako všechny potvory ve hře natvrdo 5% šanci na monstří kritický úder, takže díky tomu může mít občas quad dmg.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Díky moc
víc nepotřebuju vědět... Klidně to tu snese lock.

"Do what you fear and the death of fear is certain."
šance na jedno by měla bejt - dle mý úvahy
1-((1-DS)*(1-CS))
1-((1-DS)*(1-CS))
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)