Oak Sage vs. Heart of Wolverine
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Který z nich se víc vyplatí na Fury Werewolfa? Vím, že na HC jsou lepší životy, ale chtěl bych se zeptat, jestli se nedá nějakou vhodnou kombinací dex/vita a Oak/Heart dosáhnout nejlepšího výsledku životy/poškození.
Re: Oak Sage vs. Heart of Wolverine
Nevim, jestli zrovna ja jsem ten pravy neco psat k druidum, pac moc je nemusim, ale ted jednoho vlcka hraju, tak snad par postrehu...Jako HC hrac to beru spise naopak...AI duchu mi prijde prinejlepsim podivne, maji tendenci se obetovat v chumlu monster, takze pokud si mam vybrat mezi nahlou ztratou HPs a dmg uprostred bitvy, tak je lepsi dmg...A co se tyce te druhe poznamky - vzdycky jsem mel dojem, ze u charakteru bojujicich fyzicky nablizko je ovlivnujicim faktorem sila a ne obratnost, co se tyce dmg...
Jinymi slovy, ja jsem pro HoW tak jako tak
Jinymi slovy, ja jsem pro HoW tak jako tak
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to jsem si asi spletl s Amou, v tom případě str/vita. Otázka je ale stejná? Méně HP, více Str a Heart nebo více HP, méně Str a Oak? Popř. nějaký kompromis.
No ja jsem pro HoW a kompromis mezi str a vita, a to mluvim z pozice HC...V SC bych sel klidne po nejakem Titan buildu (melee equivalent Fraxinova Glass canonu ) a bylo by to
Pokud hraješ Hc tak jednoznačně oak.
- Slw
- Minion of Destruction
hc jedině oak, dmg se dá nahnat jinde (+ starý dobrý CB ap.). ar má vlk na rozdávání
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
No uvidime, ja to ted zkousim presne naopak, jsem zvedavej na vysledek
Já také preferuju oak sage, páč AR je dost a boost do dmg mi nikdy nepřišel zrovna velkej.
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Zvolil jsem nakonec Heart podle RIPa, ztratit HP v boji je snad nejvetší zlo(i když mi ho zatím zabili asi jen 2x)+jedu s kámošem Summonerem, takže je to boost i pro partu.
Jak rikam, hodne zalezi na stylu hrani, ale pokud si zvyknes na velky HP boost od Oaka a pak Ti ho sejmou, a jsi v osemetny situaci, tak to ma na Tebe daleko vestsi vliv nez ztrata AR a dmg uprostred bitvy, ja osobne to vidim takhle, ale jiny styl hrani, jiny nazor
No, sice jsem to už dlouho nehrál, ale co se mi tak stávalo, tak nejčastější byla situace, že v místě, kde byl spirit potřeba, tak okamžitě zemřel. Takže jsem raději maxoval grizzlíka a nebo jiné skilly, než to topit v tom hloupém stvoření.