Tož paří někdo DOOMa (jakýhokoliv)?
Popř. pecky který k DOOMu tak nějak patří - Hexen, Heretic, Wolfenstein 3D.
Co se týče mě - ano :-). Sice v portu Skulltag (nebo ZDaemon) a ponejvíc MODy.
Nejlepší MOD co jsem kdy hrál (který si bere to nejlepší z C&C Renegade, RTS strategií, něcomálozmechwarriora 3D akce a mnoha dalších her) - All Out of War 2 (AOW2). V AOW2 dostává pojem týmová hra nový rozměr. Je důležitější než v čemkoliv jiným (co jsem kdy pařil), k vítězství je naprosto klíčová. Vřele doporučuju (stojí to za to).
ofic. stránka: http://aow2.drdteam.org/
Neudržovaní stránka, z našich luhů a hájů (Kelvine, Kelvine ;-): http://www.dowebu.cz/clanek/all-out-war-2-omega-project
Další zajímavý (báječný) MODy (který mohu doporučit):
ZdoomWars - v podstatě mix RTS a Arkády (utíkat a skákat se musí). Vyrábíte/čarujete jen potvory (za jednu z mnoha volitelných frakcí - každá má svoje výhody a slabiny) a utíkáte těm soupeřovým (nebo je ubíjíte vlastníma). Pokud někoho fascinovaly bitky třebas Cyberdemona s Hellknighty... nebo si přál spatřit Hexenovský potvůrky mlátit Hereticovský - má možnost).
Puppet Master - vyberte si Mariňáka a koste tuny potvor, nebo se převtělte do jakéhokoliv monstra a běžte ukázat Mariňákům zač je toho... ohnivá koule (jemně okořeněno RPG systémem).
Stronghold, ShotgunFrenzy - společně s ostatními hráči/mariňáky bráníte pevnost před tunamy silnějších a silnějších monster (nakupujete věže, lepší zbraně atp., RPG systém zahrnut).
Real Guns Hardcore (RGH), Real Guns Advanced (RGA) - cooperativní mod (lze hrát pouze za mariňáky). Zbraní je opravdu hodně (jsou to vykradený textury z Modern Warfare :-)). RPG systém zahrnut. V RGH vás tařka cokoliv sejme na jednu ránu (monster je mnohem více druhů než v origoš DOOM2) na druhou stranu i vaše zbraně jsou mnohem silnější.
Všechny tyto MODy (až na Stronghold) jdou neustále kupředu... vstříc lepším zítřkům/hratelnosti ;-).
DOOM
- SkoroPaladin
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Naposledy upravil(a) SkoroPaladin dne 07.01.2013, 16:53 hod., celkem upraveno 1 x.
We are knights who say... NI!
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: DOOM
No ted uz ne, ale to byly casy...
IDDQD,IDKFA a uz to jelo.:-D
Este jsem hraval Per dooma, takovej trosku sprostej ...
Heretic to byla gamesa aspon....
No jo a starej dobrej Duke.
Na to se.nezapomina.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
IDDQD,IDKFA a uz to jelo.:-D
Este jsem hraval Per dooma, takovej trosku sprostej ...
Heretic to byla gamesa aspon....
No jo a starej dobrej Duke.
Na to se.nezapomina.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- SkoroPaladin
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Mod Perverse DOOM sem taky hrál (no... nápad zajímavej...;-)). Existuje megawad (prostě soubor více map - obvykle 32) Kamasutra - mají to na svědomí češi - taky prasárnička (není to nejhorší, ale rozhodně nepatří mezi lepší - halt přisprostléma texturama odfláknutou mapu/desing nezachráníš).
Ony ty porty vyhladí grafiku DOOMu (resp. DOOMu2) na úroveň cca roku 1998.
Ony ty porty vyhladí grafiku DOOMu (resp. DOOMu2) na úroveň cca roku 1998.
We are knights who say... NI!
Zdravím. Nevěděl by někdo jestli se ještě dá někde sehnat klasickej Doom v origoš krabici?