Zdravim ; )-
Jak už nadpis napovídá, vzpomněl jsem si na fantastické izometrické RPG - Sacred ( Obrovský otevřený herní svět k prozkoumávání, plný vedlejších a hlavních úkolů)
Je to neuvěřitelná nadčasová hra (z roku 2004) a sem moc rád, že jsem si na ni vzpomněl a znovu ji zagamesím.
Dávám o ni vědět, jelikož mám pár otázek na případné znalce této série a třeba tím udělám někomu radost a zažere se do toho a odpočine od grindu(Diabla) ; )-
Hrál jsem, a teď jsem znovu rozehrál jedničku. Je s češtinou, což je u takovéhle hry super, na lepší pochopení příběhu a mechanik.
Jsou dvojka a trojka dobré hry? Ve srovnání s jedničkou? Doufám, že mají také fans češtinu.
Přemýšlim, že na Steamu koupím i tu dvojku a trojku, tak snad mě někdo potěší dobrou zkušeností!
Jednička má jen rozlišení 800x600, zná někdo nějaký mód, co to hodí do FullHD?
A pokud to někdo hrál, tak za koho? ; )- Já poprvé za Temného elfa, a teď zkusím Bojovníka, mám rád jednoduchou sílu, takže asi mág atp není pro mě
Sacred 1 / 2 / 3
Re: Sacred 1 / 2 / 3
jj, jedničku jsem hrál a taky se mi líbila. Nejvíc zábavnej byl trpajzlik, s flintou a kanónem , toho jsem dojel až do goldu. Dvojku ani trojku jsem nehrál.
Trpajzlík byl až v datadisku. Když se nainstaloval ke hře datadisk, šlo pak s trpaslíkem hrát i původní hru.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Co jsem tak pochytil různě možně, tak druhý i třetí díl už podle všeho za moc nestojí. Vzhledem k tomu, že je v dnešní době už takový výběr na poli herního průmyslu, nemá cenu ztrácet desítky hodin na něčem, co zdaleka nedosahuje kvalit jiných titulů.
A k prvnímu dílu. Za trpaslíka jsem to tuším dohrál na gold obtížnost, což se dá v klidu vážně s každou postavou a s jakýmkoliv rozdělením dovedností. Podstatně jiná záležitost nastává, pokud se tu hru rozhodneš dohrát na všechny obtížnosti jako se mi to podařilo svýho času z Gladiátorem. Tam už v datadisku u posledního aktu, kdy se jde po Anducarovi, jde sakra poznat, kterou dovednost opravdu stojí za to rozvíjet.
Rozhodně doporučuji schraňovat veškeré runy s bojovými dovednost bez ohledu na rasu. Lze je během hry transformovat na konkrétní chvaty, které opravdu používáte a potřebujete.
A k prvnímu dílu. Za trpaslíka jsem to tuším dohrál na gold obtížnost, což se dá v klidu vážně s každou postavou a s jakýmkoliv rozdělením dovedností. Podstatně jiná záležitost nastává, pokud se tu hru rozhodneš dohrát na všechny obtížnosti jako se mi to podařilo svýho času z Gladiátorem. Tam už v datadisku u posledního aktu, kdy se jde po Anducarovi, jde sakra poznat, kterou dovednost opravdu stojí za to rozvíjet.
Rozhodně doporučuji schraňovat veškeré runy s bojovými dovednost bez ohledu na rasu. Lze je během hry transformovat na konkrétní chvaty, které opravdu používáte a potřebujete.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Sice opožděně, ale stejně se přidám
Sacred Underworld jsem měl vždy nejraději dost mě bavil, stále tu někde mám první krabicovku co jsem si koupil.
Hrával jsem gladiátora, samozřejmě bojovyho Maga na startu a demonku.
Sacred2 mě absolutně nebavil. Jo líbil se mi tam ten výběr bohů a ten Warrior nějaký nemrtvý či co, že mohl vyvolávat, ale jednička mě i tak bavila víc.
Pokud vím na Sac2 je i datadisk s nějaký dračím kouzelníkem či co. Toho jsem tedy nezkoušel ale mohlo by to být hezke.
Trojka už pro mě není sacred a přijde mi to teda hrozný...
U jedničky doporučuji skutečně nechávat každý SKILL co najdeš bez rozdílu a nedělej chybu jako já na začátku že jsem si kupoval koně
Sacred Underworld jsem měl vždy nejraději dost mě bavil, stále tu někde mám první krabicovku co jsem si koupil.
Hrával jsem gladiátora, samozřejmě bojovyho Maga na startu a demonku.
Sacred2 mě absolutně nebavil. Jo líbil se mi tam ten výběr bohů a ten Warrior nějaký nemrtvý či co, že mohl vyvolávat, ale jednička mě i tak bavila víc.
Pokud vím na Sac2 je i datadisk s nějaký dračím kouzelníkem či co. Toho jsem tedy nezkoušel ale mohlo by to být hezke.
Trojka už pro mě není sacred a přijde mi to teda hrozný...
U jedničky doporučuji skutečně nechávat každý SKILL co najdeš bez rozdílu a nedělej chybu jako já na začátku že jsem si kupoval koně