18.2.2014 vyjde hra/projekt Banished na Steamu. Jde do toho někdo?
Zatím se vyhýbám nějakým videím, chci být překvapený, ale líbí se mi to...
Banished
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Banished
Tak hru vlastním, nahrány cca 4 hodinky. Vypadá to velmi dobře, není to megaobtížné, ale je to prostě náročnější (ozblástě v dnešním světě idiotfriendlystrategy) budovatelská hra s příjemným designem, příjemným gameplayem a zajímavým systémem. Sledovat jak Vám populace roste po jednom kousku se může zdát nudné, ale je to zážitek.
Baví mě přežívání zim, budování dostatku dřeva, jídla, pomalé rozšiřování, piplání vesničky a doufání že nepřijde žádná disaster...kámošovi přišla (tornádo) po druhé zimě a z populace 20 kles na 7...Já jsem teď cca po 25 letech na 100 lidí a rozšiřuji a piplám...
Když bude zájem napíši více o hře, přídám screny apod... , ale zas nejsem grafoman, tak nečekejte zázraky
Baví mě přežívání zim, budování dostatku dřeva, jídla, pomalé rozšiřování, piplání vesničky a doufání že nepřijde žádná disaster...kámošovi přišla (tornádo) po druhé zimě a z populace 20 kles na 7...Já jsem teď cca po 25 letech na 100 lidí a rozšiřuji a piplám...
Když bude zájem napíši více o hře, přídám screny apod... , ale zas nejsem grafoman, tak nečekejte zázraky