Příspěvek
od Garn » 16.01.2009, 21:00 hod.
1. World of Warcraft
2. Diablo série
3. Battle for Wesnoth
4. C&C Generals Zero Hour
5. Battlefield série (i s Battlefront sérií)
6. FlatOut 2
7. Fallout 2
8. Disciples II nebo Homam série
9. Age of Empires II a III + hlavně The Asian Dynasties
10.The Guild 2
Pořadí neberte v potaz, Age by musel být výš, nechce se mi to tak šperkovat :-) Nejvíc času jsem strávil u Age III: TAD, Battlefield 2 a 2142 a u WoWka...Fallout II je pro mě jedna z mála her pro inteligentní lidi s humorem, FlatOut 2 je skvělá odreagovačka, Generals je pro mě jedna z nejlepších strategií jaké znám, Battlefield 2 jsem hrál s týmem v evropské lize a jednu dobu se nám docela dařilo (circa 10-20. místo ze 120 v lize). Battle for Wesnoth je úžasná tahová strategie na motivy HoMaM se světem ala Tolkien, je to fantasy svět vytvořený uživateli Linuxu, je to Open projekt na úžasné úrovni, respekt všem programátorům :-)
Toto jsou moje best games...některé na zamyšlení, odreagování, seberealizaci, zábavu...myslím, že každý normální pařan by si z mého seznamu vybral.
Ještě jsem zapomněl na GTA: San Andreas, kde jsem s car fly a s kámošovým uměním na biku natáčel svá první videa a užíval si fajn hru :-) (ale bez cheatů a módů -> no fun)
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.