Příspěvek
od Fru-fru » 09.03.2013, 20:27 hod.
Já mám limited edition, která mi dává nějaké blbosti navíc, nic nutného. Koupena krabicovka
Pak existuje digital deluxe, kde jsou navíc eifelovka, Braniborská brána a ještě něco. Tyto věci lze za 10E koupit. Potřeba k ničemu nejsou, jedná se jen o to, že Vaše městečko se začne měnit celé designem podle těchto věcí (Francie, Německo).
Jak moc to drží člověka u hraní je otázka. Je tam několik směrů vývoje města, takže pokud jsi člověk co chce rozjet město na těžbu a průmysl, tak máš první scénář,potom obchod, kasina, turisti...je toho dost. Ale nekonečné to nebude...Prostě budovatelská klasika...však to všichni známe.
Jinak servery se zdají každým dne dostupnější a stabilnější...Teď jsem se připojil na první spuštění... Jak bylo psáno výše,omezení některých fcí je dočasné. Jinak jak dlouho toho nechají spuštěné je otázka, myslím, že fanoušků je dost, a bude datadisk a tak..oni to chvíli udrží, v nejhorším u takovéhle hry udělají offline patch a bude :-). Ale samozřejmě hádám...a věřím ;-)
To esopeso:
Najdu si to, třeba se na další města domluvíme do stejného regionu, teď mám jedno rozjeté, tak bych ho rád dotáhnul do nějakého zajímavého stadia.
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!