Zdravim.
Mohl by někdo posoudit mého paladina a popřípadě mě usměrnit?
Hraju s kamarády multiplayer (druid - armageddon jako hlavní + synergie, hurricane jako vedlejší s minimum synergiemi, amazon s plague a poison javelin, lightning fury, a občas necromancer s bone spear), já jsem dělal paladina za účelem tankování všeho, co se nám připlete do cesty a aby pokud možno vše přežil. Teď máme dohráno NM a začli jsme hell, a upřímně už na konci NM jsem měl problém s přežitím. A teď už to je opravdu obtížné. (teď jsem se trochu hrabal ve skillech - snad to bude lepší, mám paladina poprvé v ruce a neměl jsem holy shield Po celou dobu hraní máme players 7.
Něco více o postavě:
nyní mám level 71, životů 916 bez ducha od druida, s nim se blížím 1500 (možná už přez, teď nevim) resisty na NM vše 75, na hell v přijatelných mezích.
Skilly mám rozděleny následovně:
combat skills - sacrifice 1, holy shield 20 + 4 předpoklad
offensive auras - conviction 20 + 5 předpoklad
defensive auras - defiance 20, salvation 2, meditation 5 + 2 předpoklad
další skill pointy mám v úmyslu dávat trochu do salvation, meditation, cleansing, a redemption, nějak to pěkně podělím..
staty v základu:
strengh 100 - tady nevim kolik bych měl dát, vůbec netušim, kolik požadují ty nejlepší defensivní brnění
dexterity 105 - šance na blok 67%
vitality 225 - chci přežít opravdu vše
equip:
Zde prosím berte v potaz, že já hraji hlavně sorcku, sotva dohranou na hell (mám equip hlavně na ni) a ještě nejsem schopný efektivně runnovat. Takže něco se dalo použít z ní, něco popadalo v průběhu levelování. K tomu nehraji dost dlouho na to, abych věděl, co mám chtít. Přemýšlel jsem o nějakých RW, ale ještě jsem se do toho nepustil.
takže:
zbraně - unikát rusthandle grand scepter jako hlavní, switchuju na rare +3 redemtion, +2 maditation
štíty - unikát the ward gothic shield hlavní, switch na rare +1 to paladin skills
armor - unikát toothrow sharktooth armor
helma - unikát peasant crown war hat
zbytek equipu jsou rare... nějaké ty resisty, občas se do toho přimíchá + to magic find, gold from monsters, poison lenght reduce, cannot be frozen... jen občas vytáhnu unik nekozan relic amulet kvůli max fire resist a na andariel se mi osvědčil venom ward breast plate
mercenary - mám toho z 2. aktu normal s aurou na atk rating, ale většinou ho ani nemám, hned umírá a jsem líný si pro něj do města dojít

časem bych mu chtěl pořídit RW call to arms, pokřiky by měly fungovat i pro ostatní hráče v partě, že?
Jinak pokud by jste mi chtěli radit nějaký equip, tak prosím něco, co je pro moje poměry reálný. To znamená, že tu nechci vidět equip co padá z bossů na hell, opravdu nemám možnost efektivně runnovat třeba Mefa hell... občas si sice zajdu, kdyby náhodou, ale je to opravdu zdlouhavé. Countess mám taky na pár minut a MF kolem 100, takže s runama taky žádná sláva. Momentálně mám na skladě nejvyžší runu Um, ale snad by něco padlo

Ideálně něco co může s relativně dobrou šancí padnout z baal/diablo/mef na NM. Nebo nějaké méně náročné RW no
Předem děkuji za jakákoliv rady a komentáře k buildu.