Barbarian - 2hand build

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

AJey
Gorebelly
Re: Build na barbara s 2hand

Příspěvek od AJey » 22.02.2009, 11:06 hod.

ja teda nevidim duvod davat do ww ani bod pokud ovsem ww nemaxnente. leap se dava nebo mel by se davat v sem barbarum jeden bodik.. nebo se alespon vzdy daval .. kvuly preskakovani prekazek a ptrave proto abys vyskocil z davu .. popripade jen mirne poskocil a vsechny v dosahu odhodil/stunul. a pokud jede barb Eni coz ted jede vetsina ..tak ma teleport. takze davat ww jen kvuli davu me pride zbytecne.
D3Pedia.cz

Grammator
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 22.02.2009, 12:13 hod.

nějak si nedovedu představim život bez ww... třeba za serka ve flayer jungle...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Ondra
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Pepebeing

Příspěvek od Ondra » 03.04.2012, 00:36 hod.

Dřív sem ww taky moc nepoužíval ale ten jeden bod se tam prostě hodí, kor k zerkovi je to uplně best protože když člověka dropnou do půlky hp tak se párkrát zakroutí a má to z5. Navíc jak mlátit s one hit skillem davy... To je fakt na dlouho to je lepší si to obkroužit. Bych ani ww barba snad nedelal jen bych udelal zerka konce nebo frenzyho a dal do ww bodik :)
WokurKa píše:Barbar je na pytel za tu hrajou ti co nevyjou co to sou kouzla a taktika!:D
Vorvy píše:Napadani ostatnich clenu fora, nevhodne vyjadrovani, vulgarismy, flame...
Kupodivu ho to stále baví
Si nějaký varování mažu na chleba!!! :D S těma adminama neni vůbec sranda

Still
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Stillovy#2593

Příspěvek od Still » 03.04.2012, 04:14 hod.

podle mne jsou ww a frenzy jedny z hlavních barbarových skillů,s dvěma rychlíma axes který sajou live nebo manu je nazastavitelnej...hlavně na hell je ww bezkonurenční.nedokážu si představit že bych třeba hordy krav řezal růčo.

Ondra
Quill Rat

Příspěvek od Ondra » 03.04.2012, 08:39 hod.

Můj názor je PVM= meče > sekery ale jak řikáš, nevim co bych se svym zerkem dělal bez ww v cow lvlu :)
WokurKa píše:Barbar je na pytel za tu hrajou ti co nevyjou co to sou kouzla a taktika!:D
Vorvy píše:Napadani ostatnich clenu fora, nevhodne vyjadrovani, vulgarismy, flame...

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 03.04.2012, 12:17 hod.

mohl bys přestat oživovat stará témata? Prosím? Děkuji

Ondra
Quill Rat

Příspěvek od Ondra » 03.04.2012, 12:34 hod.

To jsem nevedel ze se to nesmi... Proc nejsou uzamcena?

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 03.04.2012, 12:46 hod.

@Peperon,Omerta,Ondra to je jasny proc aby mohl na tebe nekdo delat chytryho :lol:
Achievements: 7400 (92%)

Ondra
Quill Rat

Příspěvek od Ondra » 03.04.2012, 13:26 hod.

@DeathHero ty jo proč na tohle nemůžu dát lajk? :D

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 03.04.2012, 13:29 hod.

Tak v podstatě se reagovat může, ale měla by to být opravdu smysluplná a něčím přínosná skutečnost, což se v tvém případě říct nedá...prostě si to hlídej a neposthunti, nebrousím si na tebe zuby jenom já ;)

Ondra
Quill Rat

Příspěvek od Ondra » 03.04.2012, 17:10 hod.

Hezky smazal. Normálně jsem tu reagoval nevim co se tim na tom nezdá... Když frajer řekne že mu přijde že ww nemá cenu dávat jeden bod že buď max nebo nic a já mu řeknu že sem byl stejnýho názoru ale že nakonec jsem to zkusil a že i ten jeden bodík je dobrej tak tobě to nic řikat nemusí ale pro kluka to může bejt přínosný... Ale ne... V mym případě to nehrozí :)

Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322

Příspěvek od Secondface » 03.04.2012, 22:02 hod.

Ted jsem dohrál Berserkra a bez WW... ale je fakt že jsme na to byli dva.. a fury druid se o ty davy hravě postaral ale i po dohrání hellu když jsem hledal runy sám nebylo problém běhat bez toho... malej problém byli Unraveleři s magic immune ale stačilo přehodit na Concentrate sice tam byl jen jeden bod ale že bych se s nima nějak moc dlouho páral se říct nedalo
mě prostě 1 bod v leapu na případný utěk stačilo...
nejkrytičtější chvíle stejně byli když tam byl boss kombinace třeba fast a mana burn..
rychle tě obklíčí a mana na 0 takže ti je WW stejně na dvě věci protože s +skillama tě to stojí né zrovna málo many a na 15-20 many se prostě nedostaneš což leap s nárokem 2 mana je easy :)
podle mě WW není nutnost.. ale je to jednoduší

ale třeba barbar s wolfhowl... do doby než jí najde určitě využije WW ale pak je to tak akorát na přeskillování :D
nebo Warcry barb ten další plošňáky rozhodně nepotřebuje...
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

Ondra
Quill Rat

Příspěvek od Ondra » 04.04.2012, 15:28 hod.

No kuli těmhle mana burn bossum mám opasek plnej mana lahvi a full rejuvek takže jen tak nezaskočí... Každopádně když má člověk Eni a chce jet jen bosse tak to ww asi moc nepoužije ale jako je to s nim takovy pohodlnější bych řekl...

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 04.04.2012, 21:58 hod.

tak sice nemám Vaše zkušenosti, ale u mé oblíbené Baby mi to nedá nereagovat:
- Leaper není tak snadný, jak se zdá. Max dmg není samospasitelná a něco taktiky to vyžaduje. AJey už si neuvědomuje, že má za sebou léta hraní a těžko pochopí, že je někdo schopný ripnout s namaxovaným Throwerem, natož pak s Leaperem.
- Můj názor na WW je max nebo nic
- na rozdíl od většiny si ale nedovedu představit Babu bez LAttacku (není-li maxován WW) , který spec. ve sklepení umí skočit přes zeď - např. cestou ke Komtese mi to na Hell x-krát zachránilo život, když jsem si (přes zeď s průchodem) odskočil z bandy Fana vedle do místnosti. Všeobecně za 2 body ulehčí cesty (3 otravný akt, cs, apod.) a řeší úniky z davu.
- navíc si myslím, že většinu problémů s davem řeší dobře rozložená výbava FHR/IAS, čímž se vlastně vracím k prvnímu bodu. AJey to tam má automaticky. Mně to trvalo hooooodně dlouho, než jsem to začal efektivně používat.
- ale jestli chce někdo zkusit Leapera, tak:
dmg je jasná
pořešit dexterity (těch 11k :-)) a body do life ušetřit charmama viz DD-Kardiak. Už jsem to uplatnil na několika buildech. (Pokud najdete pár 20-ti bodových small charmů, což třeba na b-netu, zas takková prča není....)
na manu stačí 2 pěkné charmy +30-40 (zpravidla dvoupolíčkové) + 1x něco per hit a BO.
Buď to bude hop sem hop tam, nebo "Shiftovka" a vše jde k zemi....
Greenhorn s duší Throwera

Ondra
Quill Rat

Příspěvek od Ondra » 05.04.2012, 18:21 hod.

Tak babu bez leapu si predstavim s eni ale stejne tam ten bod mam jako prereg k ww ktery s berserkem docela dobre vyuziju k nasani zivota back.

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“