Druid
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druid
Ha, tak jsem si chtěl odpočinout od Baby, kterého jsem po mnoha peripetiích opět dostal na Hell a začal jsem WindDudu. Musím říci, že něco tak tak bezpečného jsem (kromě Summonera) ještě nehrál. Diablo, Ancienti, Baal, všechno safe. Zatím:
- maxuji Tornado
- Cyclone 5, Twister 12, Hurricane 2
- OakS 2
- Grizzly 1
Staty 100 / 120 / 80, Rezy byli full, teď kupodivu spadli pod pade :-))
Chtěl bych se zeptat:
- dáváte liány?
- zatím mi přijde i málo náročný na výbavu, zkoušel ho někdo MF?
- u duchů nevím, jestli nedat oba a nepřepínat dle potřeby, Grizzly zatím vydrží dost, ale aby pak nechyběli bodíky (i když reset....)
- nějaký nápad u žoldáka? HFreezy mi taky (zatím) přijde zbytečný. Někde jsem dokonce četl o Ironwolfovi...
- dotáhnul ho někdo na Uber???
Thnx. Abu
- maxuji Tornado
- Cyclone 5, Twister 12, Hurricane 2
- OakS 2
- Grizzly 1
Staty 100 / 120 / 80, Rezy byli full, teď kupodivu spadli pod pade :-))
Chtěl bych se zeptat:
- dáváte liány?
- zatím mi přijde i málo náročný na výbavu, zkoušel ho někdo MF?
- u duchů nevím, jestli nedat oba a nepřepínat dle potřeby, Grizzly zatím vydrží dost, ale aby pak nechyběli bodíky (i když reset....)
- nějaký nápad u žoldáka? HFreezy mi taky (zatím) přijde zbytečný. Někde jsem dokonce četl o Ironwolfovi...
- dotáhnul ho někdo na Uber???
Thnx. Abu
Greenhorn s duší Throwera
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Já to jel takhle :
1) Liány ne
2) S MF se daj utáhnout i daleko slabší chary, tak proč ne Wind
3) Maxoval jsem Oak Sage, ten HP boost je super jak rpo méďu, tak pro merce a vlastně i pro tebe
4) Merce jsem zvolil Holy freeze, perma 50% zpomalení je super, zmražuje i cold immune
5) Ubery je schopnej dát, potřebuje ale dost specifickou výbavu, večer ti k tomu napíšu víc, teď jsem v práci a na záda mi dejchá šéf
1) Liány ne
2) S MF se daj utáhnout i daleko slabší chary, tak proč ne Wind
3) Maxoval jsem Oak Sage, ten HP boost je super jak rpo méďu, tak pro merce a vlastně i pro tebe
4) Merce jsem zvolil Holy freeze, perma 50% zpomalení je super, zmražuje i cold immune
5) Ubery je schopnej dát, potřebuje ale dost specifickou výbavu, večer ti k tomu napíšu víc, teď jsem v práci a na záda mi dejchá šéf
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Abych to dokončil...
Uber levely jsou pro Winda docela oříšek, se správným gearem to ale jde.
Izuala sundáš jak nic, problém začíná u Duriela a taková Lilith je už defacto nedatelná. Jediná naděje spočívá v následujícím:
1) Pořádně vybav merce. Ideální složení gearu je :
- Reapers Tool (socketnuto UM, kvůli OW)
- Upped Shaftstop
- Blackthorn´s face (socketnuto Ort, to kvůli Mephovi, kterej dává zejména Lightning damage)
Vše ideálně v etheral podobě. CB nepotřebuješ, Merc má solidní defense a díky Decrepify z Reaperky a tvýmu Oakovi, kterej mu boostuje HP se z něj stává dost tuhej tank.
2) Pořádně vybav sebe. Hlavní složky tvojí výbavy jsou FHR a FCR. Resisty jsou rovněž důležitý, stačí je ale pod vlivem Mephistovy Convy držet lehce nad pozitivno, o zbytek se postará pravidelně refreshovanej Cyclone Armor, kterej absorbuje elementární škody.
3) Teleport a AR merce jsou hodně hodně důležitý. Pokud nemáš Enigmu, gambli amulety dokud nekoupíš nějakej s charges k teleportu, kontrola merce a médi je dost podstatná. AR naženeš třeba přes takovej Demon Limb.
Chce to zkoušet. Já si v hero editoru cvičně takhle equipnutýho Winda zkusil a na několikátej pokus (podotýkám že jsem nikdy neumřel) jsem tu správnou strategii vychytal a dalo se to.
Nějaký rady a triky najdeš i v tomhle videjku, kde si to ten týpek dává doslova s přehledem :
http://www.youtube.com/watch?v=MlmjzJieaSM
Máš tam i odkaz na anglický Diablo forum, kde máš do detailu rozepsaný to, co jsem tady jen lehce nastínil. Hodně zábavy a neripni
Uber levely jsou pro Winda docela oříšek, se správným gearem to ale jde.
Izuala sundáš jak nic, problém začíná u Duriela a taková Lilith je už defacto nedatelná. Jediná naděje spočívá v následujícím:
1) Pořádně vybav merce. Ideální složení gearu je :
- Reapers Tool (socketnuto UM, kvůli OW)
- Upped Shaftstop
- Blackthorn´s face (socketnuto Ort, to kvůli Mephovi, kterej dává zejména Lightning damage)
Vše ideálně v etheral podobě. CB nepotřebuješ, Merc má solidní defense a díky Decrepify z Reaperky a tvýmu Oakovi, kterej mu boostuje HP se z něj stává dost tuhej tank.
2) Pořádně vybav sebe. Hlavní složky tvojí výbavy jsou FHR a FCR. Resisty jsou rovněž důležitý, stačí je ale pod vlivem Mephistovy Convy držet lehce nad pozitivno, o zbytek se postará pravidelně refreshovanej Cyclone Armor, kterej absorbuje elementární škody.
3) Teleport a AR merce jsou hodně hodně důležitý. Pokud nemáš Enigmu, gambli amulety dokud nekoupíš nějakej s charges k teleportu, kontrola merce a médi je dost podstatná. AR naženeš třeba přes takovej Demon Limb.
Chce to zkoušet. Já si v hero editoru cvičně takhle equipnutýho Winda zkusil a na několikátej pokus (podotýkám že jsem nikdy neumřel) jsem tu správnou strategii vychytal a dalo se to.
Nějaký rady a triky najdeš i v tomhle videjku, kde si to ten týpek dává doslova s přehledem :
http://www.youtube.com/watch?v=MlmjzJieaSM
Máš tam i odkaz na anglický Diablo forum, kde máš do detailu rozepsaný to, co jsem tady jen lehce nastínil. Hodně zábavy a neripni
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tvůj čas a info. Průběžně se zkusím pochlubit, ale hraji na střídačku 2 postavy bnet-HC a po několika ripech jsem už hrozně pomalej. Jenže zvuk Hurricane mě dostal, tak jsem se na chvilku zasekl a najednou jsem před Durim NM. Takže teď už 3..
EDIT: Opět už jen dvě....., vzhledem k tomu, že Might nezvyšuje dmg Tornada, tak ještě zkusím Thorns a pak se možná vrátím k HFreeze. Měl jsi pravdu, začínám Oak-ovat :-)
EDIT: Opět už jen dvě....., vzhledem k tomu, že Might nezvyšuje dmg Tornada, tak ještě zkusím Thorns a pak se možná vrátím k HFreeze. Měl jsi pravdu, začínám Oak-ovat :-)
Greenhorn s duší Throwera
- Slw
- Minion of Destruction
nebude fungovat. má -75% dmg. na zbylých 25% se aplikuje ten mega leech. a leechovat můžeš jen z phys dmg-tudíž z pi máš smůlu bo jim nedáš phys dmg (vyjma kdybys měl lawbringer/ažůro-to můžeš díky auře sanctuary leechovat i z pi undeadů co maj positiv leech)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Abuzus, k tomu mercovi, zkus jít na defiance, dost ustojí...nevím na co holy freeze, když mrazíš ty...
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
chtěl bych si skusit druida s FireClaws a zajímalo by mě jak je to s těma synergiema... počítá se třeba u Molten Boulder - má normaldmg firedmg a Averagedmg tak by mě zajímalo jestli se to počítá těch 22% do fireclaws ze všech tří. snažím se zjístit který z nich dává nejmenší dmg a tím pádem bych do něj vrážel body až na posled.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Prvně: 22 % jde ze všech tří synergií.
Za druhé: Nemá cenu sledovat, který skill ti dá největší/nejmenší dmg, protože budeš furt medvěd nebo vlk a ti čarovat neumí. Musel by ses odpřeměnit, začarovat, zas přeměnit a pak rubat. Byl by to vopruz.
Za druhé: Nemá cenu sledovat, který skill ti dá největší/nejmenší dmg, protože budeš furt medvěd nebo vlk a ti čarovat neumí. Musel by ses odpřeměnit, začarovat, zas přeměnit a pak rubat. Byl by to vopruz.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
o to mi nešlo..
chtěl jsem vědět který má největší a nejmenší damage proto, abych věděl kterej skill mi bude dávat největší bonus do Fire Claws a podle toho se rozhodl do kterých skillu budu dávat prvně abych dosáhl nejvěší damage co nejdřív ale těma Fire Claws
ale už jsem si to tak nějak spočítal sám
chtěl jsem vědět který má největší a nejmenší damage proto, abych věděl kterej skill mi bude dávat největší bonus do Fire Claws a podle toho se rozhodl do kterých skillu budu dávat prvně abych dosáhl nejvěší damage co nejdřív ale těma Fire Claws
ale už jsem si to tak nějak spočítal sám
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
OK Trochu jsem nepochopil, nejasně napsané to bylo.
Je úplně jedno, s jakou synergií začneš. A synergie je dobré kvůli těm 22 % bouchat ještě před maxováním fire claw.
Je úplně jedno, s jakou synergií začneš. A synergie je dobré kvůli těm 22 % bouchat ještě před maxováním fire claw.
...Ancients, go, go go!
Re: Druid-hladový vlk
napadlo mě že bych skusil hrát hladového vlka se srdcovým vlkem jako max skill by byl hunger a heatr of wolverine,s defenzivním lancrem,obrany není nikdy dost,co si o tom myslíte?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
já mám kodiaka - moc hladový není a raději mauluje než žere. Hunger je zabugovaný, takže budeš mít skutečnou šanci na zásah vždy méně než 50 %. Navíc ta redukce DMG o 75 % redukuje i všechny bonusy k dmg o 75 %, takže by ti wolverine byl k téměř k ničemu. Mighty Kodiak nebo vlkodlak není kvůli tomu zas tak mighty
...Ancients, go, go go!