Tyto tabulky jsem vytvořil ze dvou důvodů. První byl připomenutí si Excelu a druhý moje zvědavost.
První zjišťuje jak se vyplatí poskládat body do Frozen Orbu a Cold Mastery pokud je k dispozici 21 skill pointů. Obsahuje tabulku s minimálním poškozením do nepřátel s resistancemi od 0 do 100(skoky po pěti).
Ke stažení je zde.
Druhý ukazuje rozdíl mezi Fire Mastery a Meteorem jako synergie k Fireballu(Firebolt tam počítám level 1).
Ke stažení je zde.
Hodnoty byli opsány ze sekce herní postavy. Při vytváření jsem nepočítal s +skills a výsledky nemusí být přesné(chyby tam snad nemám). Dávám to sem, kdyby to čistě náhodou někoho zajímalo . Pokud se na to někdo podíváte tak dejte prosím vědět, jestli vám funguje ten .xls(vytvářel jsem to na Linuxu pomocí Openofficeorg, někdy to s Microsoft Officem nekamarádí.)
Tabulky k Sorceress
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tabulky k Sorceress
Skvělá práce
Vypadá to, že jsou výpočty správně. Ještě bych tam k tomu přidal synergie, ať je to komplet.
Stálo by za zvážení to trochu graficky upravit, dle tabulky vymodelovat graf, apod.
Vypadá to, že jsou výpočty správně. Ještě bych tam k tomu přidal synergie, ať je to komplet.
Stálo by za zvážení to trochu graficky upravit, dle tabulky vymodelovat graf, apod.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Díky, časem to můžu doladit, popřípadě udělat další tabulky(teď z hlavy mě napadá nejvýhodnější poměr Life/Energy při používání Energy Shieldu).
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak na energy shield si radši asi procvič kontingenční tabulky, hochu.
Na to by byla potřeba trojrozměrná tabulka jinak.
Na to by byla potřeba trojrozměrná tabulka jinak.
...Ancients, go, go go!